Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Τρυφερά τότε θα τα φιλούσαμε να παρηγορηθούν…Χαχα τότε, όμως, το αριστερό της μιας και το δεξί της άλλης, δεν θα έκλαιγαν;?
Τρυφερά τότε θα τα φιλούσαμε να παρηγορηθούν…Χαχα τότε, όμως, το αριστερό της μιας και το δεξί της άλλης, δεν θα έκλαιγαν;?
Μπράβο, με καλή διάθεση, όλα λύνονταιΤρυφερά τότε θα τα φιλούσαμε να παρηγορηθούν…
Ε ναι, εξάλλου στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδαΜπράβο, με καλή διάθεση, όλα λύνονται
Προτείνω να προστεθούν στον διαγωνισμό και αυτά της Μπακοδήμου, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νήμα
Ειδικά με κάτι βραδινά φορέματα που τα ανασηκώνει είναι χάρμα οφθαλμών...Τα βυζια μπακοδημου ειναι ανευ συναγωνισμου. Τιμημενα και εχουν χυθει απειρα λυτρα σπερματος για παρτη τους..
Αν προστεθούν της Μπακοδήμου θα μπουν και της ΜενεγάκηΠροτείνω να προστεθούν στον διαγωνισμό και αυτά της Μπακοδήμου, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νήμα
Ναι…Στο τερμαΟρφανιδου απο τα αποδυτηρια. Ξεχυλιζει καυλα η κοπέλα
Ως διοπτρολαγνος δεν σκέφτηκα καθόλου για την προτίμηση μου....Ετσι ακριβως συναγωνιστη Χριστιναρα...
Ορφανίδου δαγκωτο. Πέρα από βυζαρες, έχει κ καβλοφατσα κ στον στεγνώνει. Σταγόνα δε πάει χαμένη
Το βιντεο που θα το βρουμε ρε μαγκες? Παιζει πμ?Ορφανιδου γιατι εκτος απο βυζια και θεαμα ειδαμε εμπρακτα απο
το βιντεο οτι ειναι καυλιαρα καταπινει και προσπαθει να ικανοποιησει
με τον καλυτερο δυνατο τροπο τον αντρα που εχει διπλα της.....
Ρισπεκτ σε αυτες που μας κανουν και περναμε καλα..
Χριστιναρα λεμε και κλαιμε..
Αλάνι άμα δεν τρέχω με την δουλειά πιο μετά θα στο στείλω..Το βιντεο που θα το βρουμε ρε μαγκες? Παιζει πμ?
Να δω για να ξερω τι να ψηφισω οχι τιποτα αλλο...
Σπάνιο εύρημα...μου έχει μείνει αξέχαστη μια με το εύρημα αυτό.Αυτη η φλεβα στα βυζομπαλα..
Θελω να θαψω την φατσα μου στις βυζαρες της
Αυτογλειφεται;;;;Στιγμιότυπο από το βίντεο της Ορφανίδου
Που ειδες να αυτογλυφεται?Σπάνιο εύρημα...μου έχει μείνει αξέχαστη μια με το εύρημα αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτογλειφεται;;;;
Όπως ήταν παγωμένη η εικόνα αυτό κατάλαβα....κατάλαβα λάθος;Που ειδες να αυτογλυφεται?
Τυπε όντως δεν έχεις δει το βιντεάκι; Πρέπει να είστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όσοι δεν το έχετε δειΌπως ήταν παγωμένη η εικόνα αυτό κατάλαβα....κατάλαβα λάθος;