Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πολύ κρίμα για το παιδί. Ήταν νέος και είναι κρίμα να "φεύγουν" τόσο νέα παιδιά. Μια φίλη μου που τον ήξερε, μου είπε πως κατανάλωνε πολύ αλκοόλ και μάλλον από αυτό τράκαρε και όχι από όλα τα άλλα που λένε.
Καλησπερα Lilastar, ειμαι ο Αλεξανδρος.

Επισκέπτης
Το ωραιο ειναι οτι αν καποιος αντρας τολμησει να κρινει συνολικα μια γυναικεια συμπεριφορα, ειναι "σεξιστής".
Αν το κάνει ομως μια γυναικα κρινοντας συνολικα ανδρικη συμπεριφορα, ειναι φυσιολογικο.
έχω διαβάσει κάπου γτ ο άντρας είναι καλύτερος στην οδήγηση αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
έχω διαβάσει κάπου γτ ο άντρας είναι καλύτερος στην οδήγηση αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς !!
Επειδη για καποιον περιεργο λογο, ο ανδρικος εγκεφαλος εκτιμα καλυτερα τον χωρο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν γινεται ρε παιδια να παρκαρω πισω απο μια γυναικα με σχεδον 5 μετρα χωρο να την αφηνω και μπροστα να μην εχει αμαξι για 2 χιλιομετρα και να ξεκιναει με οπισθεν και να πεφτει πανω μου :S Αν επιτρεποταν η οπλοκατοχη στην ελλαδα και ειχα πανω πιστολι εκεινη την στιγμη θα την πυροβολουσα,δεν κανω πλακα :headbang:

Επισκέπτης
Δεν γινεται ρε παιδια να παρκαρω πισω απο μια γυναικα με σχεδον 5 μετρα χωρο να την αφηνω και μπροστα να μην εχει αμαξι για 2 χιλιομετρα και να ξεκιναει με οπισθεν και να πεφτει πανω μου :S Αν επιτρεποταν η οπλοκατοχη στην ελλαδα και ειχα πανω πιστολι εκεινη την στιγμη θα την πυροβολουσα,δεν κανω πλακα :headbang:
συμβαίνουν αυτά!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
συμβαίνουν αυτά!!
Ειναι πολλα, ολοι μερα μπορω να γραφω. :S Θυμαμαι μια αλλη καμικαζι στην κυριολεξια,περασε με στοπ με πανω απο 60 μες στην πολη, ευτυχως την πηρα χαμπαρι και σταματησα εγω...οχι τοσο για μενα...αλλα για αυτην που ειχε το παιδι της μπροστα και χωρις δεμενο με ζωνη.Λογικα αν χτυπουσαμε θα το ειχαμε σακατεψη το μικρο  :S

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Κρίμα το παληκάρι αλλά ακούσαμε όλες τις μαλακίες, φορούσε ζώνη/ δεν φορουσε ζώνη, έπεσε πάνω στην μία κοπέλα για να την προστατεύει, ότι νάναι

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
Οπλοκατοχή – Οπλοφορία επιτρεπονται με σχετικη αδεια η οπλοχρησια δεν..... :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Eν τω μεταξυ τον αδικησαμε τον Στρατή Λημνιό, δυο φωτογραφιες τους συγγενείς τραβηξε στην εισοδο, μαλακίες ηταν αυτα που γραφτηκαν οτι μπηκε στο νεκροτομειο να φωτογραφισει το πτωμα.

Τον λυπηθηκα ρε γαμωτο, τον χτυπησαν ασχημα στο κεφαλι, διαβασα αυτα που εγραψε σημερα ο ιδιος.

Επισκέπτης
Ειναι πολλα, ολοι μερα μπορω να γραφω. :S Θυμαμαι μια αλλη καμικαζι στην κυριολεξια,περασε με στοπ με πανω απο 60 μες στην πολη, ευτυχως την πηρα χαμπαρι και σταματησα εγω...οχι τοσο για μενα...αλλα για αυτην που ειχε το παιδι της μπροστα και χωρις δεμενο με ζωνη.Λογικα αν χτυπουσαμε θα το ειχαμε σακατεψη το μικρο  :S
ε είμαστε λίγο απρόσεχτες !!!!! εγώ πάντως το καταλαβαίνω γιατί και εγώ τόσο άγχος που έχω όταν οδηγώ κάνω βλακείες!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ε είμαστε λίγο απρόσεχτες !!!!! εγώ πάντως το καταλαβαίνω γιατί και εγώ τόσο άγχος που έχω όταν οδηγώ κάνω βλακείες!!
Ωχ. Για πες καμια βλακεια που εχεις κανει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom