alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ οδηγεις Μυστικο??ασχολίαστο
Εσυ οδηγεις Μυστικο??ασχολίαστο
ναι οδηγώ 5 μήνες τώραΕσυ οδηγεις Μυστικο??
Καλησπερα Lilastar, ειμαι ο Αλεξανδρος.Πολύ κρίμα για το παιδί. Ήταν νέος και είναι κρίμα να "φεύγουν" τόσο νέα παιδιά. Μια φίλη μου που τον ήξερε, μου είπε πως κατανάλωνε πολύ αλκοόλ και μάλλον από αυτό τράκαρε και όχι από όλα τα άλλα που λένε.
Τι αυτοκινητο οδηγεις?ναι οδηγώ 5 μήνες τώρα
έχω διαβάσει κάπου γτ ο άντρας είναι καλύτερος στην οδήγηση αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς !!Το ωραιο ειναι οτι αν καποιος αντρας τολμησει να κρινει συνολικα μια γυναικεια συμπεριφορα, ειναι "σεξιστής".
Αν το κάνει ομως μια γυναικα κρινοντας συνολικα ανδρικη συμπεριφορα, ειναι φυσιολογικο.
Επειδη για καποιον περιεργο λογο, ο ανδρικος εγκεφαλος εκτιμα καλυτερα τον χωρο.έχω διαβάσει κάπου γτ ο άντρας είναι καλύτερος στην οδήγηση αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς !!
δεν γράφω εδώ πέρα τη μάρκαΤι αυτοκινητο οδηγεις?
συμβαίνουν αυτά!!Δεν γινεται ρε παιδια να παρκαρω πισω απο μια γυναικα με σχεδον 5 μετρα χωρο να την αφηνω και μπροστα να μην εχει αμαξι για 2 χιλιομετρα και να ξεκιναει με οπισθεν και να πεφτει πανω μου :S Αν επιτρεποταν η οπλοκατοχη στην ελλαδα και ειχα πανω πιστολι εκεινη την στιγμη θα την πυροβολουσα,δεν κανω πλακα
Ειναι πολλα, ολοι μερα μπορω να γραφω. :S Θυμαμαι μια αλλη καμικαζι στην κυριολεξια,περασε με στοπ με πανω απο 60 μες στην πολη, ευτυχως την πηρα χαμπαρι και σταματησα εγω...οχι τοσο για μενα...αλλα για αυτην που ειχε το παιδι της μπροστα και χωρις δεμενο με ζωνη.Λογικα αν χτυπουσαμε θα το ειχαμε σακατεψη το μικρο :Sσυμβαίνουν αυτά!!
Οπλοκατοχή – Οπλοφορία επιτρεπονται με σχετικη αδεια η οπλοχρησια δεν.....Δεν γινεται ρε παιδια να παρκαρω πισω απο μια γυναικα με σχεδον 5 μετρα χωρο να την αφηνω και μπροστα να μην εχει αμαξι για 2 χιλιομετρα και να ξεκιναει με οπισθεν και να πεφτει πανω μου :S Αν επιτρεποταν η οπλοκατοχη στην ελλαδα και ειχα πανω πιστολι εκεινη την στιγμη θα την πυροβολουσα,δεν κανω πλακα
Γιατι, φοβασαι μην κανεις διαφήμιση?δεν γράφω εδώ πέρα τη μάρκα
ε είμαστε λίγο απρόσεχτες !!!!! εγώ πάντως το καταλαβαίνω γιατί και εγώ τόσο άγχος που έχω όταν οδηγώ κάνω βλακείες!!Ειναι πολλα, ολοι μερα μπορω να γραφω. :S Θυμαμαι μια αλλη καμικαζι στην κυριολεξια,περασε με στοπ με πανω απο 60 μες στην πολη, ευτυχως την πηρα χαμπαρι και σταματησα εγω...οχι τοσο για μενα...αλλα για αυτην που ειχε το παιδι της μπροστα και χωρις δεμενο με ζωνη.Λογικα αν χτυπουσαμε θα το ειχαμε σακατεψη το μικρο :S
Ωχ. Για πες καμια βλακεια που εχεις κανει??ε είμαστε λίγο απρόσεχτες !!!!! εγώ πάντως το καταλαβαίνω γιατί και εγώ τόσο άγχος που έχω όταν οδηγώ κάνω βλακείες!!
Οχι δεν το κανω γ αυτοΓιατι, φοβασαι μην κανεις διαφήμιση?
Ωχ. Για πες καμια βλακεια που εχεις κανει??