mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
Οχι δεν το κανω γ αυτο
για αυτο???
Οχι δεν το κανω γ αυτο
οχι εδωΩχ. Για πες καμια βλακεια που εχεις κανει??
Τα εχουμε ολα, εχουμε και την τσουτσου να πεταγεται.οχι εδω
αν θες κους κους με πι μι αγαπουλη
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθώς, παρκαρισες εξω απο ενα στριπτιζαδικο???
Να λες παλι καλα που ησουν ΕΣΥ μικρη και τριανταφυλλενια και μαλακωσε το γομαρι...
Καλα αυτο ειναι πιπες,εκεινη την στιγμη το μυαλο αδειαζει εντελως,πως θα σκεφτηκε και πως θα εκανε την κινηση να καλυψει με το σωμα του την αλλη;Δεν γινονται αυτα.Κρίμα το παληκάρι αλλά ακούσαμε όλες τις μαλακίες, φορούσε ζώνη/ δεν φορουσε ζώνη, έπεσε πάνω στην μία κοπέλα για να την προστατεύει, ότι νάναι
δεν γράφω εδώ πέρα τη μάρκα
Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβειΓιατι καλο μου, δεν ειμαστε της εφοριας!!
Φωτο τραβηξαν αρκετοι,για δεν τους επιτεθηκαν;Δεν δικαιολογειται τοσο μενος για αυτον.Eν τω μεταξυ τον αδικησαμε τον Στρατή Λημνιό, δυο φωτογραφιες τους συγγενείς τραβηξε στην εισοδο, μαλακίες ηταν αυτα που γραφτηκαν οτι μπηκε στο νεκροτομειο να φωτογραφισει το πτωμα.
Τον λυπηθηκα ρε γαμωτο, τον χτυπησαν ασχημα στο κεφαλι, διαβασα αυτα που εγραψε σημερα ο ιδιος.
Εκλασε μέντες το ΜυστικοΝαι αυτό έκανα...δεν εβρισκα πουθενά αλλού!!!
Οταν τον ειδα χτυπούσε η καρδιά μου ακομα το θυμάμαι αλλά μου λεει βγες εξω μη φοβάσαι.
Πάλι καλα δεν ήταν κνείς μαλακας
Νομιζω τραβηξε τη μανα να κλαιει, και πρεπει να εξοργισθηκε καποιος ανδρας συγγενης που ηταν κοντα. Το κακο ηταν οτι τον χτυπησαν στο πισω μερος του κεφαλιου και κοντεψε να τον αφησουν στον τοπο.Φωτο τραβηξαν αρκετοι,για δεν τους επιτεθηκαν;Δεν δικαιολογειται τοσο μενος για αυτον.
Κατι χοντρο εκανε 1000%
Τι οδηγεις πια, που θα σε καταλαβουν απο την μαρκα του αυτοκινητου????????????Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει
Πρεπει να εχει πολυ σπανια μαρκα για να γινει αυτοΤο ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει
Προσπαθούσα να παρκαρω..τη πρωτη εβδομάδα που το πήρα και ηταν βράδυ και σε καποια φαση ακουω ενα ντουκ και άρχισε ο συναγερμος να χτυπάει και ξαφνικά εμφανίζεται ενα γομάρι 100κιλά το οποιο βγηκε απο το στριπτιτζαδικο που ήταν πορτιέρης ...του εφτιαξα τη ζημιά..παλι καλα ηταν μικρή κ ολα καλα
Καλα αυτο ειναι πιπες,εκεινη την στιγμη το μυαλο αδειαζει εντελως,πως θα σκεφτηκε και πως θα εκανε την κινηση να καλυψει με το σωμα του την αλλη;Δεν γινονται αυτα.
Χαχαχα ε δεν ξερω αυτό σκέφτηκαΤι οδηγεις πια, που θα σε καταλαβουν απο την μαρκα του αυτοκινητου????????????
Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει
Χαχαχαχα παω να το σβησωΤο πολυ πολυ να ειναι μελος του μπου ο πορτιερης και να καταλαβει ποια εισαι
Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει
Παντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.Καλα αυτο ειναι πιπες,εκεινη την στιγμη το μυαλο αδειαζει εντελως,πως θα σκεφτηκε και πως θα εκανε την κινηση να καλυψει με το σωμα του την αλλη;Δεν γινονται αυτα.