Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αστο αλεξ δεν το σωζεις..Τι οδηγεις πια, που θα σε καταλαβουν απο την μαρκα του αυτοκινητου????????????
Αστο αλεξ δεν το σωζεις..Τι οδηγεις πια, που θα σε καταλαβουν απο την μαρκα του αυτοκινητου????????????
αγορινα τραβα να σαλιαρισεις αλλου...αυτο τιποτα αλλοΤα εχουμε ολα, εχουμε και την τσουτσου να πεταγεται.
Τι να σωσω?Αστο αλεξ δεν το σωζεις..
Απο πού με διωχνεις τύπε? Απο το σπιτι σου?αγορινα τραβα να σαλιαρισεις αλλου...αυτο τιποτα αλλο
Χαχαχα ε δεν ξερω αυτό σκέφτηκα
Μαντεψε..τι μαρκα ειναι
ΣωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςΜεταξυ μας, εισαι σιγουρη οτι ΞΕΡΕΙΣ τι μαρκα ειναι το αυτοκινητο που οδηγεις???
Παντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.
Παντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.
Τά ΄χουμε ξαναγραψει αυτά!
Εσείς είστε υπεράνθρωπος.
Fiat Punto ή Citroen Saxo.Οπα και χιουμοράκι;; φυσικα και ξέρω τι ειναι..αυτο.ήθελα απο παντα
Απο πού με διωχνεις τύπε? Απο το σπιτι σου?
Ουτε εσυ το σωνεις ,αστο να παειΜεταξυ μας, εισαι σιγουρη οτι ΞΕΡΕΙΣ τι μαρκα ειναι το αυτοκινητο που οδηγεις???
Μην ασχολεισαι τύπε. Σου ειπα, καποτε θυμωνα. Τωρα απλως θλιβομαι.Ειχαμε το φαντασμενο νηματοθετη των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων με το σκυλολοι του, μας προεκυψε και ο σκονη-και-θρυψαλλα.....
πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε
το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...
ΝοFiat Punto ή Citroen Saxo.
ΠςςςςςςςςςςςςΝο
Μινι cooper