Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Παντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οπα και χιουμοράκι;; φυσικα και ξέρω τι ειναι..αυτο.ήθελα απο παντα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Παντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.

Τά ΄χουμε ξαναγραψει αυτά!

Εσείς είστε υπεράνθρωπος.  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε

το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ειχαμε το φαντασμενο νηματοθετη των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων με το σκυλολοι του, μας προεκυψε και ο σκονη-και-θρυψαλλα.....
Μην ασχολεισαι τύπε. Σου ειπα, καποτε θυμωνα. Τωρα απλως θλιβομαι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε

το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...

λες να τον πιπωνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom