Ας πω και εγώ την μαλακία μου.
Καταρχάς ζωή σε όλους τους συγγενείς,fans και λοιπούς του Παντελή. Ένα πραγματικά λυπηρό γεγονός που μέσα στην γαμημένη δύσκολη καθημερινότητα που μας έχουν φέρει οι διάφοροι κυβερνώντες, μας κάνει να θυμηθούμε ότι πάνω από τα υλικά αγαθά είναι η γαμημένη η ζωή.
Σχετικά με το ατύχημα τώρα. Δεν το συζητάω ότι το αλκοόλ,τα ναρκωτικά, τα sms και η ομιλία στο κινητό ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. Δεν λέω ότι ο Παντελής έκανε κάτι από αυτά. Σίγουρα όμως δεν φορούσε ζώνη αλλά την είχε τοποθετήσει στην θέση της για να μήν βαράει το αλάρμ (ασχολίαστο) καθώς και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με το Γερμανικό Τανκ. Ο λόγος που μπορεί να χάσεις την ζωή σου στην συγκεκριμένη στροφή, πέρα απο τις μπάρες που λένε οτι καρφώθηκαν,μπορεί να είναι ένα απλό χτύπημα από τον αερόσακο που θα σου σπάσει τον αυχένα αν δεν φοράς ζώνη, μέχρι και ένα απλό χτύπημα στην κολώνα του παρμπρίζ. Όλη η παθητική ασφάλεια των σύγχρονων αυτοκινήτων είναι σχεδιασμένη υπο τον όρο του οτι φοράς ζώνη. Αν δεν την φοράς, απλά δεν ξέρεις από το τί θα πάς. Το αυτοκίνητο χτύπησε στα κράσπεδα ήρθε τούμπα και καρφώθηκε στις μπάρες. Μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα δεν ξέρει κανένας μας που μπορεί να βρεθείς και που μπορεί να χτυπήσεις. Αμφιβάλλω οτί τον σκότωσαν οι μπάρες. Οι μπάρες και τα κράσπεδα ΕΣΩΣΑΝ στην κυριολεξία τους εν δυνάμει άτυχους συμπολίτες που πήγαιναν στην δουλειά τους 8.20 το πρωϊ στην Βουλιαγμένης. Φαντάσου να πηγαίνεις στο σχολείο τα μωρά σου και να σκάσει ουρανοκατέβατο μέσα στην Βουλιαγμένης ένα Τανκ 2 τόνων πάνω σου. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!!!
Προτείνω στις ελληνικές αντιπροσωπείες (μην με κακολογήσει κανείς είναι μαύρο χιούμορ) όταν δέν βάζεις ζώνη να μην χτυπάει αλάρμ, όπως και όταν υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας, να βάζει διαπασών τον Παντελή, μήπως και κάποια φορά βάλει μυαλό ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ελληνας Σουμάχερ. Έχω περάσει και εγώ στα 18 μου την μαλακία εγκεφάλου της γρήγορης και επικίνδυνης οδήγησης. Έχω πάρει αγκαλιά δέντρο, έχω έρθει τούμπα αλλά πάντα φορούσα ζώνη και ευτυχώς με έσωσε. Καλή δύναμη σε όσους έχουν χάσει από τροχαίο συγγενή ή φίλο. Έχω και εγώ χάσει πολύ στενό μου συγγενή και το μόνο που μένει στο μυαλό σου είναι ένα ΓΙΑΤΙ????