Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Για ποια θεοποιηση μιλατε, δε καταλαβαινω. Εμενα μου αρεσει πολυ ο Καζαντζιδης. Αυτο σημαινει οτι οταν ανοιγε το στομα του και πεταγε αρλουμπες οτι τον καταδιωκουν οι Εβραιοι και εχουν στο Ισραηλ ειδικη αιθουσα οπου μελετανε πως θα του κανουν κακο να τον βλαψουν,, παει να πει οτι πρεπει να συμφωνουμε κιολας; Ετσι και με τον Παντελη. Μετριος τραγουδιστης ζωντανα με περιορισμενες δυνατοτητες αλλα τα τραγουδια που εφτιαχνε και με τη βοηθεια του στουντιο, ηταν πολυ ωραια για μενα και για πολλους ακομα. Τα βιντεο κλιπ του, τι φορουσε, τι εκανε, ο κοσμος δε χορταινε να τον παρακολουθει και να ασχολειται μαζι του. Σταρ με τα ολα του και με τις αν αλογες χρηματικες απολαβες. Αλλα ως εκει. Εκανε βλακεια που οδηγησε μ ε τοσο αλκοολ και το πληρωσε. Κακο στον εαυτο του και κακο σε ολους εμας που θα μας λειψει, σε οσους αρεσε.
αδερφε ειδες τι εγινε στην κηδεια του? λες και πεθανε ο μεγαλυτερος ευεργετης του εθνους ξερω γω... ενω ηταν ακριβως αυτο που περιγραφεις εσυ. επισης ειδες την ανθρωποφαγικη επιθεση που δεχτηκανε οι 2 κοπελς που κουβαλουσε μαζι του? απο θυματα τις βγαλανε απο πουτανες μεχρι κ εγω δεν ξερω τι ναπουμε. εδω μεχρι και πορεια κανανε ρε φιλε στο μπουζουκτσιδικο που επαιζε οσο ζουσε, γιατι λεει τολμησε και συνεχισε να ειναι ανοιχτο μετα το θανατο του τραγουδιστη.. μιλαμε για τραγικες καταστασεις

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δηλαδη ηταν κακο που ο κοσμος αγαπαγε τον Παντελη και το εδειξε στη κηδεια του;;;;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
καλά τώρα για το πουτάνες μην παίρνεις και όρκο ότι δεν  :2funny:
αλλά σίγουρα τις κανιβαλίσανε
χαχαχαχα ναι δεκτον σιγουρα δεν θα ητανε και κοριτσια των υψηλοτερων ηθων. αλλα στη συγκεκριμενη ιστορια θυματα ητανε ρε φιλε και τις κανιβαλισανε αγριως. η πραγματικη πουτανα της ιστοριας ειναι η μανα του νεκρου. αηδιαστικοτατη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αδερφε ειδες τι εγινε στην κηδεια του? λες και πεθανε ο μεγαλυτερος ευεργετης του εθνους ξερω γω... ενω ηταν ακριβως αυτο που περιγραφεις εσυ. επισης ειδες την ανθρωποφαγικη επιθεση που δεχτηκανε οι 2 κοπελς που κουβαλουσε μαζι του? απο θυματα τις βγαλανε απο πουτανες μεχρι κ εγω δεν ξερω τι ναπουμε. εδω μεχρι και πορεια κανανε ρε φιλε στο μπουζουκτσιδικο που επαιζε οσο ζουσε, γιατι λεει τολμησε και συνεχισε να ειναι ανοιχτο μετα το θανατο του τραγουδιστη.. μιλαμε για τραγικες καταστασεις
Πηγαν και κατι 15χρονα να διαμαρτυρηθουν επειδη η ζωη συνεχιζεται. Ασ τα χαζα να πανε. Για τη κηδεια, δε το βρισκω μεμπτο. Βουλιαξε απο κοσμο αλλα το βρισκω απολυτως φυσιολογικο. Θυμαμαι με ειχε παρει απο το χερι ο μεγαλυτερος αδερφος μου πριν 35 χρονια σχεδον και πηγαμε στον Χουαν Ραμον Ροτσα του Παναθηναικου που εκανε μια εκδηλωση-υπογραφη αυτογραφων μ ετα της απαραιτητης φωτογραφιας με το αζημιωτο. Και απο το πολυ το κοσμο και τον συνωστισμο φευγαν τζαμαριες και επιπλα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τυπε μας τα 'πρηξες. Ο λαος του bou σεβεται παντελο  >:(

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δηλαδη ηταν κακο που ο κοσμος αγαπαγε τον Παντελη και το εδειξε στη κηδεια του;;;;
ναι ρε φιλε πραγματικα ειναι κακο. ειναι κακο εν ετη 2017 που εχουνε απομυθοποιηθει αλλοι κ αλλοι, με τοση γνωση να παιζει απλοχερα να αγαπας εναν τραγουδιστη. να αγαπας τα τραγουδια του ναι, αλλα τον τραγουδιστη? γιατι? τον ξερεις? ξερεις τι κανει στην προσωπικη του ζωη και αξιζει την "αγαπη"? οσο για αυτο με την κηδεια του επισης τραγικο, να θελουν οι κοντινοι του να θρηνησουν κ ναχουν τον καθε μπουφο παρεισακτο εκει να χυνει κροκοδειλια δακρυα. επισης εντυπωση μου κανει που γκρινιαζουνε ολοι οι τεμπεληδες δεν παιζουνε δουλειες δεν μπορουμε να βρουμε δουλεια, σε παπαριες οπου δεν εχουνε δουλεια , οπως π.χ. μια κηδεια ενος τυπου με τον οποιον δεν ειχανε ουδεμια σχεση, πανε μια χαρα, αν τους πεις να πανε να δουλεψουν σε κανα χωραφι που ζητανε ατομα συνεχεια θα πανε να κρυφτουνε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
χαχαχαχα ναι δεκτον σιγουρα δεν θα ητανε και κοριτσια των υψηλοτερων ηθων. αλλα στη συγκεκριμενη ιστορια θυματα ητανε ρε φιλε και τις κανιβαλισανε αγριως. η πραγματικη πουτανα της ιστοριας ειναι η μανα του νεκρου. αηδιαστικοτατη
Κοκοτες πολυτελειας, αυτο αφορουσε ομως τον Παντελη που αγοραζε και τις ιδιες που πουλαγαν. Κανεναν αλλο. Απο που κι ως που να τις πεσουν ετσι αγρια απο διπλα. Γι αυτο καλα εκανε και βγηκε η μια  μολις βγηκε η αποφαση υπερ της, οτι οδηγουσε ο Παντελιδης, και ειπε, Θα σας τη τριψω στη μουρη τωρα. Οσο για τη μητερα του, εχασε τον ανθρωπο της, εχασε και τα κερδη. Κακα τα ψεμματα. Αντι να κατηγορει αλλους ομως, καλο θα ηταν να φροντιζε να μαθει καποια πραγματα στο γιο της. Οτι οταν πινει κανεις δεν οδηγαει. Γιατι θεωρειται και καπου μαγκια. Εχω δει με τα ματια μου 4 η ωρα τα ξημερωματα μεθυσμενους με το τιμονι στα χερια να κανουν τρελαμαρες σαν δημοσιο κινδυνοι και μονο απο τυχη δε παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κοκοτες πολυτελειας, αυτο αφορουσε ομως τον Παντελη που αγοραζε και τις ιδιες που πουλαγαν. Κανεναν αλλο. Απο που κι ως που να τις πεσουν ετσι αγρια απο διπλα. Γι αυτο καλα εκανε και βγηκε η μια  μολις βγηκε η αποφαση υπερ της, οτι οδηγουσε ο Παντελιδης, και ειπε, Θα σας τη τριψω στη μουρη τωρα. Οσο για τη μητερα του, εχασε τον ανθρωπο της, εχασε και τα κερδη. Κακα τα ψεμματα. Αντι να κατηγορει αλλους ομως, καλο θα ηταν να φροντιζε να μαθει καποια πραγματα στο γιο της. Οτι οταν πινει κανεις δεν οδηγαει. Γιατι θεωρειται και καπου μαγκια. Εχω δει με τα ματια μου 4 η ωρα τα ξημερωματα μεθυσμενους με το τιμονι στα χερια να κανουν τρελαμαρες σαν δημοσιο κινδυνοι και μονο απο τυχη δε παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.
φιλε οσο και να προσπαθησει η μανα να μαθει τον γιο αμα αυτςο θελει να κανει τη μαλακια του θα την κανει. κ εμενα π.χ. μπορει και δισεκατομυρια φορες να προσπαθησε να με "μαθει" (αν κ αφου οδηγας εισαι ενηλικος οποτε δεν χρειαζεσαι μαθηματα για τα προφανη) αλλα εχω οδηγησει σα μαλακας σουρωμενος ενα σωρο φορες. το θεμα ειναι οτι εχασε το γιο της και ξεκατινιαζοταν σα τη γελοια στα καναλιακαι στα μιντια, και στην ουσια αυτη εβαζε τις μπριζες για να κανιβαλισουνε τις κοπελες. για να μην τις πληρωνει μετα.. μιλαμε δηλαδη επιπεδο γαμησετα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Αφήστε τις μανούρες και ελάτε να κάνουμε μια βόλτα στο μνημείο ΜΑΣ.

URL]]

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ναι ρε φιλε πραγματικα ειναι κακο. ειναι κακο εν ετη 2017 που εχουνε απομυθοποιηθει αλλοι κ αλλοι, με τοση γνωση να παιζει απλοχερα να αγαπας εναν τραγουδιστη. να αγαπας τα τραγουδια του ναι, αλλα τον τραγουδιστη? γιατι? τον ξερεις? ξερεις τι κανει στην προσωπικη του ζωη και αξιζει την "αγαπη"? οσο για αυτο με την κηδεια του επισης τραγικο, να θελουν οι κοντινοι του να θρηνησουν κ ναχουν τον καθε μπουφο παρεισακτο εκει να χυνει κροκοδειλια δακρυα. επισης εντυπωση μου κανει που γκρινιαζουνε ολοι οι τεμπεληδες δεν παιζουνε δουλειες δεν μπορουμε να βρουμε δουλεια, σε παπαριες οπου δεν εχουνε δουλεια , οπως π.χ. μια κηδεια ενος τυπου με τον οποιον δεν ειχανε ουδεμια σχεση, πανε μια χαρα, αν τους πεις να πανε να δουλεψουν σε κανα χωραφι που ζητανε ατομα συνεχεια θα πανε να κρυφτουνε.
Τυπε στις μερες μας δουλεψε πρωτα σε κανα χωραφι να δεις τη δουλεια ειναι και τη θα παρεις για τις ωρες που θα δουλεψεις οι οποιες ειναι πολλες και μετα μιλα για τεμπελια και γιατι δε πανε εξω απο το χορο μη λες πολλα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τυπε στις μερες μας δουλεψε πρωτα σε κανα χωραφι να δεις τη δουλεια ειναι και τη θα παρεις για τις ωρες που θα δουλεψεις οι οποιες ειναι πολλες και μετα μιλα για τεμπελια και γιατι δε πανε εξω απο το χορο μη λες πολλα
τυπε εγω εκανα τα κουμαντα μου για να μην χρειαστω να γαμηθω στα χωραφια (εχω μια ελαχιστη εμπειρια πανω σε αυτο). αλλα εσυ πως θα χαρακτηριζες νεους ανθρωπους που γκρινιαζουνε οτι δεν υπαρχουν δουλειες και την βγαζουνε στην καφετερια η στο ιντερνετ ολη μερα, αλλα οταν τους λες παιζει δουλεια στο χωραφι κανουνε τις κυριες? και σου μιλαω και για τυπους χωρις πτυχια ετσι? και στην τελικη δεννομιζω να υπαρχει καποια δουλεια στην οποια αραζεις ξαπλα και πληρωνεσαι. το γαμησι θα το φας οπως και ναχει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τυπε εγω εκανα τα κουμαντα μου για να μην χρειαστω να γαμηθω στα χωραφια (εχω μια ελαχιστη εμπειρια πανω σε αυτο). αλλα εσυ πως θα χαρακτηριζες νεους ανθρωπους που γκρινιαζουνε οτι δεν υπαρχουν δουλειες και την βγαζουνε στην καφετερια η στο ιντερνετ ολη μερα, αλλα οταν τους λες παιζει δουλεια στο χωραφι κανουνε τις κυριες? και σου μιλαω και για τυπους χωρις πτυχια ετσι? και στην τελικη δεννομιζω να υπαρχει καποια δουλεια στην οποια αραζεις ξαπλα και πληρωνεσαι. το γαμησι θα το φας οπως και ναχει
Ρε τυπε τη με νοιαζει εμενα αν εσυ εκανες τα κουμαντα σου οπως λες για να μη γαμηθεις οπως παλι λες στα χωραφια μιλας για ενα τομεα που και ο ιδιος λες οτι δεν εχεις ιδεα για τιποτα οποτε πως αποκαλεις τεμπελη καποιον που δε παει να γαμηθει για 3,60 ΟΛΗ ΜΕΡΑ για να βγαλει ο αλλος φυσικα και δε θα παει και ας μη δουλευει και μη συγκρινεις την αγροτικη δουλεια που ειναι πραγματικο γαμησι χωρις ωραριο με αλλες

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Να κληδωθει το νημα!!! Δε γινεται να σπιλωνεται αλλο η μνημη του Παντελη!

Ντροπη σας!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τυπε τη με νοιαζει εμενα αν εσυ εκανες τα κουμαντα σου οπως λες για να μη γαμηθεις οπως παλι λες στα χωραφια μιλας για ενα τομεα που και ο ιδιος λες οτι δεν εχεις ιδεα για τιποτα οποτε πως αποκαλεις τεμπελη καποιον που δε παει να γαμηθει για 3,60 ΟΛΗ ΜΕΡΑ για να βγαλει ο αλλος φυσικα και δε θα παει και ας μη δουλευει και μη συγκρινεις την αγροτικη δουλεια που ειναι πραγματικο γαμησι χωρις ωραριο με αλλες
ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις? εισαι χαζος η τον παριστανεις? δηλαδη το βρισκεις λογικο να καθεται σα παρασιτο ενας 20-25χρονος π.χ. και να τα ξυνει ολη μερα και να γκρινιαζει οτι δεν παιζουνε δουλειες οταν αποδεδειγμενα υπαρχουνε (τα χωραφια ητανε ενα παραδειγμα) απλα ειναι τοσο τεμπεληδες και καλομαθημενοι που δεν θελουν καν να ιδρωσουν για να βγαλουν κανα φραγκο. οι αλβανοι δηλαδη που πανε και δουλευουνε εκει ειναι μαλακες? να μασ πεις εσυ αν βρεις δουλεια που δεν παιζει γαμησι αλλα ξαπλα να στειλουμε βιογραφικα. και το σχολιο ητανε οτι τετοιοι τυποι που τον παιζουνε ολη μερα αυτοι βρηκανε χρονο και χρημα να πανε στην κηδεια ενος τραγουδιστη αντι να πανε να κανουνε κανα μεροκαματο. και αυτοι εκτος απο τεμπεληδες ειναι και ηλιθιοι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Να κληδωθει το νημα!!! Δε γινεται να σπιλωνεται αλλο η μνημη του Παντελη!

Ντροπη σας!!!
Ρε τυπε ντροπη μας γιατι επειδη καποιοι λεμε την αληθεια οτι πηγε ηπιε το Βοσπορο και σκοτωθηκε και το κακο ειναι οτι παραλιγο θα επαιρνε και 2 κοπελες μαζι του δε μπορω να το καταλαβω η αληθεια σπιλωνει τη μνημη καποιου που ηταν μαλακας και πηγε να οδηγησει ενω ειχε πιει το βοσπορο και απο τη μαλακια του εχασε τη ζωη του και παραλιγο θα επαιρνε και 2 ατομα ακομα μαζι του τη πινετε και δε μας δινετε καποιοι ρε ελεος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τυπε ντροπη μας γιατι επειδη καποιοι λεμε την αληθεια οτι πηγε ηπιε το Βοσπορο και σκοτωθηκε και το κακο ειναι οτι παραλιγο θα επαιρνε και 2 κοπελες μαζι του δε μπορω να το καταλαβω η αληθεια σπιλωνει τη μνημη καποιου που ηταν μαλακας και πηγε να οδηγησει ενω ειχε πιει το βοσπορο και απο τη μαλακια του εχασε τη ζωη του και παραλιγο θα επαιρνε και 2 ατομα ακομα μαζι του τη πινετε και δε μας δινετε καποιοι ρε ελεος
αμα εχει στρατια προβατων απο πισω φιλε μπορει να τη βγαλει καθαρη και για καμια παιδεραστια ναουμε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις? εισαι χαζος η τον παριστανεις? δηλαδη το βρισκεις λογικο να καθεται σα παρασιτο ενας 20-25χρονος π.χ. και να τα ξυνει ολη μερα και να γκρινιαζει οτι δεν παιζουνε δουλειες οταν αποδεδειγμενα υπαρχουνε (τα χωραφια ητανε ενα παραδειγμα) απλα ειναι τοσο τεμπεληδες και καλομαθημενοι που δεν θελουν καν να ιδρωσουν για να βγαλουν κανα φραγκο. οι αλβανοι δηλαδη που πανε και δουλευουνε εκει ειναι μαλακες? να μασ πεις εσυ αν βρεις δουλεια που δεν παιζει γαμησι αλλα ξαπλα να στειλουμε βιογραφικα. και το σχολιο ητανε οτι τετοιοι τυποι που τον παιζουνε ολη μερα αυτοι βρηκανε χρονο και χρημα να πανε στην κηδεια ενος τραγουδιστη αντι να πανε να κανουνε κανα μεροκαματο. και αυτοι εκτος απο τεμπεληδες ειναι και ηλιθιοι.
Εγω σου μιλησα συγκεκριμενα για τα χωραφια και η εισαι χαζος η τον παριστανεις και δε καταλαβαινεις γιατι τα χωραφια ανεφερες και στο ξαναλεω τραβα δουλεψε εκει και θα σε πω εγω αν θα ξαναπατησεις και μετα τα ξαναλεμε γιατι δε παει κανεις οσο για τους Αλβανους ουτε και αυτοι πανε πλεον με τοση εκμεταλευση που πεφτει και στο ξαναλεω μην αναφερεις κατι το οποιο δεν εχεις ιδεα εσυ ανεφερες χωραφια γιατι εκει πλεον υπαρχει καποια δουλεια εγω καταλαβα απο την αρχη τη θες να πεις αλλα το θεμα της γεωργιας μη το αναφερεις γιατι αν πας μονο τοτε θα καταλαβεις γιατι δε παει κανενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom