Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
αμα εχει στρατια προβατων απο πισω φιλε μπορει να τη βγαλει καθαρη και για καμια παιδεραστια ναουμε
Μπα η υποθεση μπηκε στο αρχειο φταιχτης ηταν αυτος απο την αρχη τετελεσται το θεμα τωρα η μαλακο η παντελιδαινα γιατι το τραβαει κι αλλο ειναι για να μη κυνηγησουν οι γκομενες τιποτα τρελες αποζημιωσεις και η ασφαλιστική οπως ξες λογο οτι ο συγχωρεμενος ηταν τουρνα δε πληρωνει οποτε ολα απο την τσεπη των παντελιδαιων θα βγουνε και πραγματικα εγω θελω να τους κυνηγησουν οι γκομενες και να τους σκισουν να τους τα παρουν ολα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εγω σου μιλησα συγκεκριμενα για τα χωραφια και η εισαι χαζος η τον παριστανεις και δε καταλαβαινεις γιατι τα χωραφια ανεφερες και στο ξαναλεω τραβα δουλεψε εκει και θα σε πω εγω αν θα ξαναπατησεις και μετα τα ξαναλεμε γιατι δε παει κανεις οσο για τους Αλβανους ουτε και αυτοι πανε πλεον με τοση εκμεταλευση που πεφτει και στο ξαναλεω μην αναφερεις κατι το οποιο δεν εχεις ιδεα εσυ ανεφερες χωραφια γιατι εκει πλεον υπαρχει καποια δουλεια εγω καταλαβα απο την αρχη τη θες να πεις αλλα το θεμα της γεωργιας μη το αναφερεις γιατι αν πας μονο τοτε θα καταλαβεις γιατι δε παει κανενας
μιλας μιλας μιλας και δεν λες τιποτα ουσιωδες. αυτο που πρεπει να ξερω το ξερω για τα χωραφια ρε φιλε. ναι ειναι δυσκολη δουλεια χαιρω πολυ κατι μας ειπες καινουριο τωρα. αυτος ομως που δεν εχει δουλεια και δεν παει ουτε στα χωραφια τι ειναι θα μας πεις? και μια χαρα πανε ακομα οι αλβανοι φιλε ξερουμε κ εμεις τι γινεται στα αγροτικα χωρια της μακεδονιας οχι μονο εσυ. τι θες να μας πεις δηλαδη? αν οι ανθρωποι παρατουσαν τις δυσκολες και σωματικα απαιτητικες δουλειες ουτε σπιτια να μεινουμε δενθα ειχαμε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μπα η υποθεση μπηκε στο αρχειο φταιχτης ηταν αυτος απο την αρχη τετελεσται το θεμα τωρα η μαλακο η παντελιδαινα γιατι το τραβαει κι αλλο ειναι για να μη κυνηγησουν οι γκομενες τιποτα τρελες αποζημιωσεις και η ασφαλιστική οπως ξες λογο οτι ο συγχωρεμενος ηταν τουρνα δε πληρωνει οποτε ολα απο την τσεπη των παντελιδαιων θα βγουνε και πραγματικα εγω θελω να τους κυνηγησουν οι γκομενες και να τους σκισουν να τους τα παρουν ολα
κανονικα ετσι πρεπει. το αξιζει η μανα του παλικαριου 100% .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Εντομεταξυ τωρα θελουν να προωθήσουν το αδελφο του Παντελιδη για τραγουδιστή για να μην χασουν την κονόμα :vomit:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
κανονικα ετσι πρεπει. το αξιζει η μανα του παλικαριου 100% .
Ανεξάρτητα του ότι μαλακιζεται και προκαλεί καμμια μάνα δεν αξίζει κάτι τέτοιο γιατι "ας πούμε" δικαιολογειται

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106

Συνημμένα

• egg6a.jpg
    egg6a.jpg
    309,7 KB · Εμφανίσεις: 63

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
:coffee:

Συνημμένα

• egg8a.jpg
    egg8a.jpg
    286,1 KB · Εμφανίσεις: 59

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που ζητούν από την ασφαλιστική εταιρεία;

Αρχικά και στις δύο περιπτώσεις, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος εξετάσεων των δύο κοριτσιών και να προσκομιθούν από τους αρμόδιους γιατρούς επίσημα έγγραφα που θα πιστοποιούν το επίπεδο αναπηρίας! Δηλαδή, οι γιατροί που τις εξέτασαν, θα επιβεβαιώσουν ή όχι, μετά από έναν κύκλο εξετάσεων, το αν και σε ποιο βαθμό έχουν υποστεί ψυχικές και σωματικές βλάβες από το συγκεκριμένο τροχαίο. Έπειτα από αυτή τη βεβαίωση, θα υπολογιστούν τα χρήματα που θα πρέπει να λάβουν οι συνεπιβάτιδες του Παντελίδη, ανάλογα με την βλάβη που έχουν μετά το τροχαίο!

Σε αυτό το σημείο, να σας επισημάνω άλλη μία πληροφορία του Youweekly.gr που έρχεται για πρώτη φορά στο φως… Το κάθε κορίτσι, το μέγιστο ποσό που μπορεί να διεκδικήσει από την ασφαλιστική εταιρεία, είναι εως και 1.000.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ανάλογα με την βαρύτητα της βλάβης θα κυμανθεί και η αποζημίωση!

Η Μίνα Αρναούτη με τη σειρά της, πρόκειται να διεκδικήσει και αυτή ολόκληρο το ποσό όπως το ορίζει ο νόμος αφού το ατύχημα, της προκάλεσε φοβερά κινητικά προβλήματα αναγκάζοντάς την να παραμείνει για νοσηλεία 3 ολόκληρους μήνες στην εντατική του Ευαγγελισμού. Ταυτόχρονα, μετά την αποθεραπεία της τα κινητικά προβλήματα συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα, η κοπέλα να μην μπορέσει να επιστρέψει στη δουλειά της ενώ παράλληλα δεχόταν και απίστευτη ψυχολογική πίεση από την οικογένεια του καλλιτέχνη αλλά και μερίδα κόσμου. Ο συνδυασμός των παραπάνω, ανοίγει τον δρόμο για την νομική διεκδίκηση. Αυτό, δεν είμαι βέβαια εγώ η κατάλληλη για να το ορίσω, αλλά το αρμόδιο δικαστήριο μετά τις εξετάσεις και τα πορίσματα των γιατρών μετά από αυτόν τον πολύμηνο αγώνα.

Τώρα… όσον αφορά την Φρόσω Κυριάκου, θα πρέπει να γίνει η ανάλογη διαδικασία. Μπορεί τα τραύματα της να μην είναι τόσο σοβαρά όπως της Μίνας, σε κάθε περίπτωση όμως, με το ίδια ακριβώς επίσημα έγγραφα θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα αντίστοιχο και πιο χαμηλό ποσό!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Και η δυο μαζι πάνω κάτω κανα 500.000 θα το πάρουν, οταν τελεσιδικήσει η υπόθεση δηλαδή μιλάμε μετά απο 5+ χρόνια...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.054
Πόντοι
456
Και η δυο μαζι πάνω κάτω κανα 500.000 θα το πάρουν, οταν τελεσιδικήσει η υπόθεση δηλαδή μιλάμε μετά απο 5+ χρόνια...
αμα παρουνε τον αλεξ και τον αφησουνε να πιρφορισει και λιγο, θα τους βγαλει απο 3 δις στην καθεμια ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
αρκιντια τυπε...σιγα μην παρουν μισο μυριο...η φροσω ουτε 1 εβδομαδα δεν καθισε στο νοσοκομειο νομιζω.... :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
αρκιντια τυπε...σιγα μην παρουν μισο μυριο...η φροσω ουτε 1 εβδομαδα δεν καθισε στο νοσοκομειο νομιζω.... :think:

Ναι ισως να είπα πολλά, καλά η Φροσω αν πάρει κανα 30.000 θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενη.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Θα παρουν τ αρχιδια μου οι πουτανες οι καρκινιαρες!!!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εντομεταξυ τωρα θελουν να προωθήσουν το αδελφο του Παντελιδη για τραγουδιστή για να μην χασουν την κονόμα :vomit:

Δε πειραζει.... εφιαλτης σας για χρονια θα ειναι το ονομα του!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Δε πειραζει.... εφιαλτης σας για χρονια θα ειναι το ονομα του!

Ναι τυπε εγώ πετάγομαι το βράδυ στον ύπνο μου γιατί βλέπω το μακαρίτη να μου τραγουδάει...πραγματικά εφιάλτης τα τραγούδια του!!!

Υ.Γ. Ελπιζω απλα να τρολαρεις.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΕΛΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ!!!

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ανεξάρτητα του ότι μαλακιζεται και προκαλεί καμμια μάνα δεν αξίζει κάτι τέτοιο γιατι "ας πούμε" δικαιολογειται
Ρε φιλε η εν λογο δε μαλακιζετε απλα εχει ξεπερασει το οριο δε δικαιολογειτε καθολου η χαζοβιολα ο Πατερας του γιατι δε φερετε σα χαζοβιολης δηλαδη

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μονο heavy metal αδερφε. αρκετα με τους κλαψομουνιδες και τους μιρλιαριδες.μαρεσει που ταυτιζονται κιολας ολα τα κλαρινα. καλα τους κανουν τα μουνια και τους εξουσιαζουνε τετοιους τυπους πραγματικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom