Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ναι νταξει, αλλα για κανα σπασμενο πλευρο και κανα σπασμενο ποδι, δεν θα παρουν και πολλα.. :-

Ποσα πια να παρουν ρε τυπε;;; Τον γδυνανε τον Παντελο οι καριολες! 20,000 στο ποκερ του φαγανε το μοιραιο πρωι....

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δε καταλαβες... φυσικα και ΔΕΝ ειναι ολοι οι ανθρωποι ισοι! Αυτο ειπα...
Γιαυτο και δε στεναχωριεμαι οταν πεθαινουν αχρηστα κορμια... η 90χρονοι κωλογεροι...
λυπαμαι οταν πεθαινουν ατομα αξια που εχουν να δωσουν πραγματα και φευγουν νεοι...
Μαθε να διαβαζεις τυπε!
εχεις δικιο διαβασα βιασικα αυτο περι της ισοτητας. ατομο αξιο ο παντελιδης τυπε?
δηλαδη γιατροι και λοιποι επιστημονες που επιτελουν εργο και οταν (χτυπα ξυλο γιατι εγω δεν ειμαι καριολης) τους εχεις αναγκη, εκει θα στραφεις θακλαιγεσαι και απο τα δικα τους τα παπαρια θα κρεμεσαι. οχι του παντελιδη η του καθε χ,ψ παντελιδη που το μονο που προσφερει ειναι μιας χαμηλης αισθητικης και ποιοτητας κουλτουρα,που ειδικα σημερα μονο κακο κανουν

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
εχεις δικιο διαβασα βιασικα αυτο περι της ισοτητας. ατομο αξιο ο παντελιδης τυπε?
δηλαδη γιατροι και λοιποι επιστημονες που επιτελουν εργο και οταν (χτυπα ξυλο γιατι εγω δεν ειμαι καριολης) τους εχεις αναγκη, εκει θα στραφεις θακλαιγεσαι και απο τα δικα τους τα παπαρια θα κρεμεσαι. οχι του παντελιδη η του καθε χ,ψ παντελιδη που το μονο που προσφερει ειναι μιας χαμηλης αισθητικης και ποιοτητας κουλτουρα,που ειδικα σημερα μονο κακο κανουν

Κοινωνικο εργο προσφερε κι ο Παντελης τυπε! Μπορει εσυ να σιχαινεσαι τη μουσικη του αλλα για παρα πολυ κοσμο ηταν μεσο διασκεδασης, χαλαρωσης, εκτονωσης κλπ...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ποσα πια να παρουν ρε τυπε;;; Τον γδυνανε τον Παντελο οι καριολες! 20,000 στο ποκερ του φαγανε το μοιραιο πρωι....
και που το ξερεις ρε μεγαλε? ο ντιλερ ησουνα στο τραπεζι ? επισης αμα ειναι φελος και παιζει ποκερ σουρωμενος (και οχι μονο λογικα) οι γκομενες τι φταινε? εκτος και αν δεν το χε ξανακουσει οτι αμα κανεις επιτυχια και φραγκα τοτε θα σε περιτριγυριζουν καθε λογης βδελλες. αν δεν το ξερε ουτε αυτο τοτε ητανε διπλα φελλος

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Και στη τελικη ΜΟΝΟΣ του εφτασε εκει που εφτασε! Ουτε εγλυψε ουτε κωλο εδωσε ουτε σε κρεβατια συρθηκε οπως κατι ρεμοι, ρουβαδες, μαζωνακηδες κλπ κλπ ουτε εκλεψε κανεναν!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
και που το ξερεις ρε μεγαλε? ο ντιλερ ησουνα στο τραπεζι ? επισης αμα ειναι φελος και παιζει ποκερ σουρωμενος (και οχι μονο λογικα) οι γκομενες τι φταινε? εκτος και αν δεν το χε ξανακουσει οτι αμα κανεις επιτυχια και φραγκα τοτε θα σε περιτριγυριζουν καθε λογης βδελλες. αν δεν το ξερε ουτε αυτο τοτε ητανε διπλα φελλος

Ηταν ψυχουλα ρε τυπε... δεν ηταν λαμογιο ουτε πονηρος... αυθορμητος και καλοκαρδος ηταν γι αυτο πολλοι τον εκμεταλλευονταν!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κοινωνικο εργο προσφερε κι ο Παντελης τυπε! Μπορει εσυ να σιχαινεσαι τη μουσικη του αλλα για παρα πολυ κοσμο ηταν μεσο διασκεδασης, χαλαρωσης, εκτονωσης κλπ...
αυτοι που λες ειχανε, εχουνε και θα εχουνε τον ιδιο τροπο διασκεδασης χαλαρωσης εκτονωσης και πριν αλλα και μετα τον παντελιδη ρε φιλε. δεν τους γνωρισε ο παντελιδης τα μπουζουκια. και κοινωνικο εργο ως ενα βαθμο να το δεχτω αλλα μην τρελαθουμε τελειως τωρα που θα βγαλουμε εναν εφημερο τραγουδιστη οτι κανει και καλο στην κοινωνια. το αντιθετο ισως, γιατι αμυαλοι πιτσιρικαδες αυτον θα εχουν για προτυπο κ οχι καναν σοβαρο τυπο

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ψοφα ν ανοιξω μπουκαλι! Ψοφα!

εγώ σου ευχομαι να ζήσεις

αν και προς το παρόν ψοφάνε μόνο κάτι ατάλαντοι αλκολίκες που οδηγούν σουρωμένοι και κάτι κακοπροαίρετοι μικρόψυχοι τύποι σαν και σένα που ασχολούνται με όμορφους ανθρώπους σαν και μένα :)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και στη τελικη ΜΟΝΟΣ του εφτασε εκει που εφτασε! Ουτε εγλυψε ουτε κωλο εδωσε ουτε σε κρεβατια συρθηκε οπως κατι ρεμοι, ρουβαδες, μαζωνακηδες κλπ κλπ ουτε εκλεψε κανεναν!
γιαυτο και εχει το respect φιλε. μπορει να μη μου αρεσει η μουσικη του καθολου αλλα αυτο που εκανε δεν το εκανε κανεις κ δυσκολα να το κανει (και απο το δωματιο του με την κλασσικη ελληναροπαντοφλαρα ετσι?). αλλα το να τον θεοποιουν στην ελλαδα του 2017 με τα 1002 προβληματα ε ειναι γραφικο ρε φιλε πως να το κανουμε

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
γιαυτο και εχει το respect φιλε. μπορει να μη μου αρεσει η μουσικη του καθολου αλλα αυτο που εκανε δεν το εκανε κανεις κ δυσκολα να το κανει (και απο το δωματιο του με την κλασσικη ελληναροπαντοφλαρα ετσι?). αλλα το να τον θεοποιουν στην ελλαδα του 2017 με τα 1002 προβληματα ε ειναι γραφικο ρε φιλε πως να το κανουμε

Απο καπου πρεπει να πιαστει ο κοσμος τυπε... να ξεχασει το ζοφερο μελλον του... απο το να θεοποιουν ντανους και σπαλιαρες καλυτερα τον Παντελο!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ηταν ψυχουλα ρε τυπε... δεν ηταν λαμογιο ουτε πονηρος... αυθορμητος και καλοκαρδος ηταν γι αυτο πολλοι τον εκμεταλλευονταν!
Η ψίχουλα είχε γίνει κόκκαλο από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά πήρε και το ml με τα 2 γομενακια και όποιον πάρει ο χάρος.Άσε ρε φίλε με τον κάθε ηλίθιο που μπορεί να σε φάει ανά πασά ώρα και στιγμή και τον βαφτίζουμε και ήρωα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η ψίχουλα είχε γίνει κόκκαλο από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά πήρε και το ml με τα 2 γομενακια και όποιον πάρει ο χάρος.Άσε ρε φίλε με τον κάθε ηλίθιο που μπορεί να σε φάει ανά πασά ώρα και στιγμή και τον βαφτίζουμε και ήρωα.

Εσυ ασπουμε τυπε θα σουν νεος πλουσιος και διασημος και δε θα γυρναγες με γκομενακια, αλκοολ κλπ... θα καθοσουν σπιτι με τσαγακι και βιβλιο...

Εγινεεεεεεεεε

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

τι έκανε μόνος του λέει ?
γιατί στο χωριό μου ούτε στις τουαλέτες του σκυλάδικου δεν πιάνεις δουλειά στα μπουζούκια αν δεν κάτσεις στο αφεντικό και σε κάτι τύπους με μόνιμα πούρα
στο στόμα

ποιο σάπιος χώρος από τα σκυλομάγαζα δεν υπάρχει.. άκου αξιοκρατία στα σκυλάδικα, μνημεία πορνείας μαφίας και πρέζας είναι..δλδ ελλάδα..

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
γιατί στο χωριό μου ούτε στις τουλέτες του σκυλάδικου δεν πιάνεις δουλειά στα μπουζούκια αν δεν κάτσεις στο αφεντικό και σε κάτι τύπους με μόνιμα πούρα
στο στόμα

ποιο σάπιος χώρος από τα σκυλομάγαζα δεν υπάρχει..

Δεν εκατσε σε κανεναν ο Παντελης! Γι αυτο και τον φαγανε οι αδερφαρες με επικεφαλης την Αντωνια τη Ρεμου...
Φιατι χαλαγε τη πιατσα...
Ηταν πολυ αληθινος για το χωρο και την εποχη μας...
Επρεπε να φυγει...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
γιατί στο χωριό μου ούτε στις τουλέτες του σκυλάδικου δεν πιάνεις δουλειά στα μπουζούκια αν δεν κάτσεις στο αφεντικό και σε κάτι τύπους με μόνιμα πούρα
στο στόμα

ποιο σάπιος χώρος από τα σκυλομάγαζα δεν υπάρχει.. άκου αξιοκρατία στα σκυλάδια, μνημεία πορνείας μαφίας και πρέζας είναι..δλδ ελλάδα..
ε καλα μη τα μηδενιζεις ολα. διασημος εγινε μονος του μεσω youtube. ετσι τον εμαθε ο κοσμος κ τον γουσταρε και γιαυτο τον τσιμπησαν και τα μαγαζια. πουλουσε και το "success story" του. δεν ειχαμε αλλωστε αλλον youtubeιακο αστερα στην ελλαδα μεχρι τοτε.. τωρα μετα λογικα για να μπηκε στον χορό θα χόρεψε..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Απο καπου πρεπει να πιαστει ο κοσμος τυπε... να ξεχασει το ζοφερο μελλον του... απο το να θεοποιουν ντανους και σπαλιαρες καλυτερα τον Παντελο!
ε αν ο κοσμος πρεπει να πιαστει απο παντελιδηδες ντανους και σπαλιαρες τοτε μην κλαιγεστε οταν σας γαμανε με μνημονια και τετοια. ουτε να περιμενεις πολλα απο εναν λαο ηλιθιων

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εσυ ασπουμε τυπε θα σουν νεος πλουσιος και διασημος και δε θα γυρναγες με γκομενακια, αλκοολ κλπ... θα καθοσουν σπιτι με τσαγακι και βιβλιο...

Εγινεεεεεεεεε
σίγουρα δεν θα γινόμουν κώλος και μετά να οδηγούσα αυτό άμα Θέλω το κάνω και τώρα άνετα χωρίς λεφτά και δόξα.Άπλα εγώ θα έκανα καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές στην ζωή μου χωρίς να κινδυνεύει ο κόσμος γύρο μου οπός κάνουν πολλοί τραγουδιστές και τύπε μάντεψε ζούνε και βασιλεύουν.
Άρα μάλλον πολλοί δεν θα έκαναν αυτά που έκανε ο Παντελος και ας έχουν λεφτά και ας μην έχουν

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
ε αν ο κοσμος πρεπει να πιαστει απο παντελιδηδες ντανους και σπαλιαρες τοτε μην κλαιγεστε οταν σας γαμανε με μνημονια και τετοια. ουτε να περιμενεις πολλα απο εναν λαο ηλιθιων
:hi: :hi: :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για ποια θεοποιηση μιλατε, δε καταλαβαινω. Εμενα μου αρεσει πολυ ο Καζαντζιδης. Αυτο σημαινει οτι οταν ανοιγε το στομα του και πεταγε αρλουμπες οτι τον καταδιωκουν οι Εβραιοι και εχουν στο Ισραηλ ειδικη αιθουσα οπου μελετανε πως θα του κανουν κακο να τον βλαψουν,, παει να πει οτι πρεπει να συμφωνουμε κιολας; Ετσι και με τον Παντελη. Μετριος τραγουδιστης ζωντανα με περιορισμενες δυνατοτητες αλλα τα τραγουδια που εφτιαχνε και με τη βοηθεια του στουντιο, ηταν πολυ ωραια για μενα και για πολλους ακομα. Τα βιντεο κλιπ του, τι φορουσε, τι εκανε, ο κοσμος δε χορταινε να τον παρακολουθει και να ασχολειται μαζι του. Σταρ με τα ολα του και με τις αν αλογες χρηματικες απολαβες. Αλλα ως εκει. Εκανε βλακεια που οδηγησε μ ε τοσο αλκοολ και το πληρωσε. Κακο στον εαυτο του και κακο σε ολους εμας που θα μας λειψει, σε οσους αρεσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom