Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Σταματαω εδω γιατι σεβομαι το νημα και τη μνημη του Παντελου...

αν ήταν εδώ ο Λάκης ξέρεις τι θα έλεγε για την μνήμη και τα μνήματα... (αν δεν είσαι noobas δλδ εδώ μέσα) :)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σταματαω εδω γιατι σεβομαι το νημα και τη μνημη του Παντελου...
σεβεσαι τη μνημη του παντελου ενω ευχεσαι σε αλλους να πεθανουν κ να σαπισουν τα κοκκαλα τους? τοτε τυπε εισαι πιο ηλιθιος απο,τι δειχνεις εδω μεσα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
φίλε ο καθένας ακούει το είδος της μουσικής που τον εκφράζει την συγκεκριμένη στιγμή. Πάντως η απάντηση σου ήταν σαφής και σεβαστή
δεν διαφωνω σε αυτο. και γιαυτο σου ξεκαθαρισα αν ακουει καποιος ΜΟΝΟ τετοιου τυπου μουσικη τοτε ειναι χαμηλου μουσικου επιπεδου. δεν σου λεω τωρα για εναν που θα εχει πιει τα ουισκια του και θα γουσταρει εκεινη τη στιγμη να ακουσει τετοια τραγουδια. μιλαω για το γενικο γουστο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
σεβεσαι τη μνημη του παντελου ενω ευχεσαι σε αλλους να πεθανουν κ να σαπισουν τα κοκκαλα τους? τοτε τυπε εισαι πιο ηλιθιος απο,τι δειχνεις εδω μεσα

Ναι ευχομαι γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ισοι! Αυτοι που ευχηθηκα ειναι σκουπιδια και παρασσιτα και λοιδωρουν ενα νεκρο ενω ο Παντελος ηταν ενας αξιος ανθρωπος που εφυγε νωρις... αρα καμιαομοιοτητα!
Μακαρι να ψοφαγσν αυτοι και να ζουσε ο Παντελης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι ευχομαι γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ισοι! Αυτοι που ευχηθηκα ειναι σκουπιδια και παρασσιτα και λοιδωρουν ενα νεκρο ενω ο Παντελος ηταν ενας αξιος ανθρωπος που εφυγε νωρις... αρα καμιαομοιοτητα!
Φίλε επειδη εισαι καλο παιδι ακου μια συμβουλη απο εναν μεγαλυτερο που σε συμπαθει.
Ποτέ μην ευχεσαι κακο για κανεναν. Δεν είναι καλο για σενα τον ιδιο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει:
«Καλέ μου Παντελή αν γινόταν να πέρναγα ξανά όλο αυτόν τον Γολγοθά για να σε φέρω πίσω θα το έκανα»

:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Όπως έγινε χθες και επίσημα γνωστό, ο ΠαντελήςΠαντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, στο οποίο έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα. ΗΜίνα Αρναούτη που θεωρούταν πιθανή οδηγός του αυτοκινήτου, ευτυχισμένη που έλαμψε η αλήθεια αντέδρασε δημόσια.

Μετά τις πρώτες της αναρτήσεις στα social media, έγραψε ένα εκτενές συγκινητικό κείμενο στο blog της, mercimyrcene.blogspot.gr,

Αναλυτικά σημείωσε:

Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα!
Ήρθε η λύτρωση για μένα που τόσο καιρό περίμενα!
Ήρθε η δικαίωση μου!!!
Έλεγα μόνο την αλήθεια, κατηγορήθηκα γι’αυτήν και αμφισβητήθηκα, θύμωσα, αντέδρασα, επιτέθηκα… αλλά είχα δίκιο!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλους αυτούς που με στήριξαν στον μεγάλο αγώνα μου να σταθώ ξανά στα πόδια μου, συντετριμμένη από το θάνατο που ήρθε τόσο κοντά μου, αλλά κατάφερα να νικήσω, με την βοήθεια των γιατρών και την στήριξη κυρίως της γλυκιάς μου μανούλας, συγγενών και φίλων αλλά και αγνώστων που έγιναν φίλοι.

Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου για την στήριξη του και την επιμονή του να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Όσοι με γνώριζαν ήξεραν ότι δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα για τίποτα. Για όσους δεν με ήξεραν ελπίζω να κατάλαβαν πως έπρεπε να περιμένουν το επίσημο πόρισμα. Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά όμως θα πω μόνο ότι θα προσπαθήσω να τούς συγχωρήσω έναν προς έναν.
Δεν τούς μισώ, μόνο νιώθω αδικημένη και κουρασμένη που ένιωσα όλη αυτή την αδικία την στιγμή που το μόνο που χρειαζόμουν ήταν δύναμη, αγάπη και κουράγιο.

Τώρα που σηκώθηκα όμως θα κρατήσω μια θέση στη καρδιά μου για σένα πάντα, έγραψες ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και θα έχω το γέλιο σου να χαμογελάω κάθε φορά που το θυμάμαι.
Λίγο είναι αυτό;
Καλέ μου Παντελή αν γινόταν να πέρναγα ξανά όλο αυτόν τον Γολγοθά για να σε φέρω πίσω θα το έκανα.
Εσύ μπορείς να ακούς τη φωνή της καρδιάς μου τώρα, έτσι νιώθω.

Μερικές συγνώμες σήμερα θα βοηθούσαν στη συνέχεια της ζωής μου αλλά ίσως να μην έρθουν και ποτέ, εγώ πάντα θα ελπίζω.

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και για την ανάγκη σας αυτή να μου εκφράσετε την συμπαράστασή σας …

Επήλθε η δικαίωση και πολύ μου πάει..!

Οι βόμβες δεν έσκασαν ποτέ και οι αποκαλύψεις από τον κίτρινο τύπο έμειναν στις υποσχέσεις, μην τους διαβάζετε πια!

Καλό βράδυ… Τώρα ας σωπάσουμε όλοι!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Φίλε επειδη εισαι καλο παιδι ακου μια συμβουλη απο εναν μεγαλυτερο που σε συμπαθει.
Νηφάλιος μπράβο σου δε λέω, τα κακά παιδιά πως είναι όμως?

NE

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να στρέφεις τόσο κόσμο ενάντια σε 2 κοπέλες και να τις κατηγορείς χωρίς να έχεις πρώτα επαρκείς αποδείξεις γι'αυτό που μπορεί να πιστεύεις. Ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκαναν εις βάρος τους και δεν ξέρω και κατά πόσο νόμιμο ήταν. Οι κοπέλες ας ήταν ό,τι ήταν. Της νύχτας, του δρόμου, ας πούμε οι χειρότερες των χειροτέρων. Επιλογή του Παντελίδη όμως ήταν. Αυτές διάλεξε για παρέα του. Ούτε ήταν κανά παιδάκι 15 χρόνων. Ένας ώριμος άντρας ήταν.Κι ένα ατύχημα όπως αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς καθημερινά. Ούτε συνομωσίες, ούτε σκευωρίες, ούτε τίποτα. Ας προχωρήσουν όλοι όσοι  τους αφορά το περιστατικό τη ζωή τους στο εξής πιο συνετά και με λιγότερη έπαρση. Και αυτό αφορά και τις 2 πλευρές.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην πλευρά του συνοδηγού ενώ οδηγούσε αυτός

Τέλος δεν έχει ακόμα και στο… τέλος της η υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη καθώς το πόρισμα αποκαλύπτει συνεχώς νέα στοιχεία.

Παρά το γεγονός ότι το σώμα του άτυχου τραγουδιστή βρέθηκε ουσιαστικά στην πλευρά του συνοδηγού ήταν εκείνος που σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με Το Έθνος υπάρχουν καταθέσεις που μαρτυρούν ότι ήταν οδηγός ο τραγουδιστής:

-Οι αστυνομικοί Θ. και Κ. μετέβησαν στο τόπο του επίμαχου τροχαίου και διαπίστωσαν μεταξύ άλλων πως σύμφωνα με δήλωση της επιβάτιδος Μυρσίνης Αρναούτη οδηγός ήταν ο Παντελεήμων Παντελίδης.

-Ο Γ. διασώστης του ΕΚΑΒ ο οποίος μετέβη στον τόπο του ατυχήματος αναφέρει πως και οι δύο κοπέλες έλεγαν ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και ρωτούσαν αν ήταν καλά στην υγεία του.

-Δύο μάρτυρες που βρέθηκαν μαζί με τους τρεις επιβάτες τη μοιραία νύχτα ανέφεραν πως ρώτησαν τη Φρόσω Κυριάκου αν μπορεί να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο, η τελευταία έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της πλην όμως αμφότεροι δήλωσαν πως δεν είδαν πως μπήκαν στο αυτοκίνητο.

Αυτή η τελευταία κατάθεση αφήνει κάποιες υπόνοιες ότι ίσως η Φρόσω Κυριάκου κάθισε τελικά στο τιμόνι, ωστόσο υπάρχει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στα στοιχεία DNA στο τιμόνι όπου «από την ανάλυση των δειγμάτων προέκυψε ότι κοινός κύριος γενετικός τύπος ο οποίος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο του θανόντος Παντελή Παντελίδη».

Το πόρισμα

«Κλειδί» φαίνεται πως είναι και το πόρισμα του διορισμένου από τον πταισματοδίκη πραγματογνώμονα για το πως βρέθηκε το σώμα του άτυχου τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού και με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου.

«Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη. Ο θανών όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρο από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα.

www.eleftherostypos.gr/ellada/133339-giati-o-pantelidis-vrethike-stin-plevra-tou-synodigou-eno-odigouse-aftos/]http://www.eleftherostypos.gr/ellada/133339-giati-o-pantelidis-vrethike-stin-plevra-tou-synodigou-eno-odigouse-aftos/[/url]

URL]]

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

σαν τότε που ο βάτραχος ευχήθηκε να πεθάνεις και τον τιμώρησε η νεμεσις του σαι
όσο για το άλλο το σκουπίδι χωρίς αισθητική αδιαφορώ :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
κριμα παντως που δεν πεθανει καμια από τις κοπελες να την παει γαμιωντας την οικογενεια παντελιδη η ασφαλιστικη εταιρεια...
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
και εγω ευχομαι να κερδισω το τζοκερ τι να κανουμε τωρα. οι ανθρωποι ποτε δεν ηταν ισοι ουτε και θα γινουν. επισης δεν λοιδωρησαμε τον νεκρο, απλα καναμε κριτικη για την μουσικη του. τωρα το αξιος, οπως το παρει κανεις.. για τους τελειως αχρηστους ανθρωπους ναι ητανε αξιος. βεβαια αν δεν ητανε ο παντελιδης και ητανε ενας "κοινος" θνητος σαν εμενα κ εσενα στη θεση του, οχι λαικο προσκυνημα δεν θα κανανε για παρτι μας, αλλα θα τρωγαμε το κραξιμο της αρκουδας για το οτι οδηγουσαμε σουρωμενοι τοσο πολυ πανω απο το οριο και το οτι παιζαμε χαρτια μεχρι το πρωι και ποιος ξερει τι αλλο πηραμε θα λεγανε και πηγαμε να παρουμε και στο λαιμο μας 2 νεες κοπελες. αλλα τωρα βγαλανε τις γκομενες πουταναρια που θελουνε να κανουνεκαι καλα πουστια για το ποιος οδηγουσε κ ποιος οχι. και χτες βγηκε το εργο οτι η οικογενεια παντελιδη χρωσταει τα κερατα της τωρα στην ασφαλιστικη. αυτα για κατι αξια προβατα σαν κ σενα. μακαρι να ψοφαγαν αυτοι που λες εσυ κ να ζουσαν μονο οι παντελιδιδες οντως. να επικρατησει μεγαλυτερη ηλιθιοκρατια μπας και ψοφησετε ολοι οι αχρηστοι και οι ηλιθιοι και παει μπροστα η ανθρωποτητα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
κριμα παντως που δεν πεθανει καμια από τις κοπελες να την παει γαμιωντας την οικογενεια παντελιδη η ασφαλιστικη εταιρεια...
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
θα την παει ουτως η αλλως φιλε. γιαυτο σκιστηκανε να αποδειξουν οτι και καλα δεν οδηγουσε και μας ζαλισανε ταρχιδια τα καναλια αλλα και ολα τα προβατα. καμια ντροπη η μανα του για πολλες χλεπες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Τυπε λογικά τα έξοδα θα τα διεκδικήσει η Μίνα και η αλλη

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
θα την παει ουτως η αλλως φιλε. γιαυτο σκιστηκανε να αποδειξουν οτι και καλα δεν οδηγουσε και μας ζαλισανε ταρχιδια τα καναλια αλλα και ολα τα προβατα. καμια ντροπη η μανα του για πολλες χλεπες
Συρραξεις

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δε καταλαβες... φυσικα και ΔΕΝ ειναι ολοι οι ανθρωποι ισοι! Αυτο ειπα...
Γιαυτο και δε στεναχωριεμαι οταν πεθαινουν αχρηστα κορμια... η 90χρονοι κωλογεροι...
λυπαμαι οταν πεθαινουν ατομα αξια που εχουν να δωσουν πραγματα και φευγουν νεοι...
Μαθε να διαβαζεις τυπε!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ναι νταξει, αλλα για κανα σπασμενο πλευρο και κανα σπασμενο ποδι, δεν θα παρουν και πολλα.. :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Τυπε λογικά τα έξοδα θα τα διεκδικήσει η Μίνα και η αλλη
ναι, αυτές θα τα παρουν από την ασφαλιστικη και μετα η ασφαλιστικη θα τα ζητησει από την οικογενεια του παντελιδη, γιατι ο παντελος μας οδηγουσε νταμιροκουδουνα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom