Νέα

Sex με παντρεμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το σωστό θα ήταν οι παντρεμένοι να πηγαίνουν με πιτσιρίκες και οι παντρεμένες με πιτσιρικάδες.Μη ξεχάσουμε και ότι ξέραμε.Κάτω τα χέρια σας οι παντρεμένοι από τις καυλομαμάδες  :rockon:

VERYΓΙΑΝΝΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Το σωστό θα ήταν οι παντρεμένοι να πηγαίνουν με πιτσιρίκες και οι παντρεμένες με πιτσιρικάδες.Μη ξεχάσουμε και ότι ξέραμε.Κάτω τα χέρια σας οι παντρεμένοι από τις καυλομαμάδες  :rockon:
οι παντρεμενες ανηκουν στο λαο τους !!!

VERYΓΙΑΝΝΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
παντως απο chat εχω φαει τρεις μεσα στο καλοκαιρι..και γιατι οχι και το χειμωνα που ερχεται

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άς πρόσεχαν όταν έκαναν τις επιλογές τους.
Τις αφήνω να "γαμιούνται" με τον άντρα τους.
Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα δε γίνεται.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

VERYΓΙΑΝΝΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Ωραία.Κράτα εσύ τις από 30 και κάτω και να κρατήσω εγώ τις από 30 και πάνω? Θα είμαστε όλοι ευχαρηστημένοι?  :grin:
αν ειναι να αποφθευθει η αιματοχυσια του εμφυλιου, δεχομαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εγώ είναι αλήθεια ότι την έκανα πολλές φορές την αμαρτία. Αλλά ποτέ με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Και πάντα με πρωτοβουλία της παντρεμένης. Δεν την έπεσα ποτέ εγώ. Όταν έρχεται τώρα η άλλη και σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο και σε παίρνει 12 το βράδυ για ποτό, μάλλον δεν θέλει επαγγελματική συμβουλή....Όταν η άλλη είναι της θρησκείας και παρατάει τον άντρα σε καφετέρια στην Αριστοτέλους για να έρθει να αρπάξει κάτι στα γρήγορα δε φταίω εγώ! Όταν αυτός έρχεται απέξω από το γραφείο και χτυπάει κουδούνι κι εγώ την έχω την άλλη στα τέσσερα δε φταίω εγώ! Όταν έρχεται γυναίκα πρωταθλητή της πάλης και με κυνηγάει κανα δίμηνο για ραντεβού πάλι εγώ φταίω; Ε, απλά ενδίδω γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρος :2funny: :grin:    

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ουφ, θέματα που έχουν λυθεί, από την Ιλιάδα κιόλας, τις αρχαίες τραγωδίες, την Παλαιά Διαθήκη. Δεν πα νά 'ναι ένα ζευγάρι κι άλλο ένα άτομο στη γη, το κέρατο είναι αναπόφευκτο εκατέρωθεν, για ένα μύριο λόγους, φορές και χωρίς κανένα λόγο καν. Βαθιά στο DNA μας ζει το ένστικτο της αναπαραγωγής και του ζευγαρώματος με το "θηλυκό" κι όχι με ένα συγκεκριμένο θηλυκό. Κι αν όχι του ζευγαρώματος αυτού καθ' εαυτού, της επιθυμίας για ζευγάρωμα (που θέλει μόλις ένα κλικ για να υλοποιηθεί). Τώρα, οι προτιμήσεις του καθενός και της καθεμιάς, έχουν να κάνουν με ειδικές ψυχο-κοινωνικές παραμέτρους. Να μην λησμονούμε ότι η μονογαμία και η "αφοσίωση" είναι ταμπού που αναπτύχθηκαν μόλις 2000 χρόνια πριν, με τον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό κι απασχολούν, ίσως, την μειοψηφία των τωρινών κατοίκων του πλανήτη.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγώ είναι αλήθεια ότι την έκανα πολλές φορές την αμαρτία. Αλλά ποτέ με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Και πάντα με πρωτοβουλία της παντρεμένης. Δεν την έπεσα ποτέ εγώ. Όταν έρχεται τώρα η άλλη και σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο και σε παίρνει 12 το βράδυ για ποτό, μάλλον δεν θέλει επαγγελματική συμβουλή....Όταν η άλλη είναι της θρησκείας και παρατάει τον άντρα σε καφετέρια στην Αριστοτέλους για να έρθει να αρπάξει κάτι στα γρήγορα δε φταίω εγώ! Όταν αυτός έρχεται απέξω από το γραφείο και χτυπάει κουδούνι κι εγώ την έχω την άλλη στα τέσσερα δε φταίω εγώ! Όταν έρχεται γυναίκα πρωταθλητή της πάλης και με κυνηγάει κανα δίμηνο για ραντεβού πάλι εγώ φταίω; Ε, απλά ενδίδω γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρος :2funny: :grin:    
Δωσε στιγμα που κινεισαι και χαραξε ακτινα 20χιλιομετρων απο το κεντρο για να σε αποφυγουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δωσε στιγμα που κινεισαι και χαραξε ακτινα 20χιλιομετρων απο το κεντρο για να σε αποφυγουμε.
Το μυστικό είναι να μην μου την πέσει η γυναίκα σου. Εγώ δεν την πέφτω με τίποτα.  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Όλες οι παντρεμένες που έχω πάει είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ήταν πληγωμένες από τον άντρα τους. Είτε γιατί τις κεράτωσε,είτε γιατί δεν τους έδινε σημασία, είτε γιατί ρούφαγε μαύρο και το ανακάλυψε αυτή τυχαία. 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όλες οι παντρεμένες που έχω πάει είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ήταν πληγωμένες από τον άντρα τους. Είτε γιατί τις κεράτωσε,είτε γιατί δεν τους έδινε σημασία, είτε γιατί ρούφαγε μαύρο και το ανακάλυψε αυτή τυχαία.   
Σωστός. Γιαυτό ερχόμαστε εμείς να παρηγωτήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις καημένες τις κυρίες.Βέβαια είναι και μερικές που απλά παντρεύτικαν για τα λεφτά κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και φυσικά σεξουαλικά δεν βλέπουν κανένα ενδιαφέρον μαζί του.Γιαυτό κυνηγάνε μικρότερους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Σωστός. Γιαυτό ερχόμαστε εμείς να παρηγωτήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις καημένες τις κυρίες.Βέβαια είναι και μερικές που απλά παντρεύτικαν για τα λεφτά κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και φυσικά σεξουαλικά δεν βλέπουν κανένα ενδιαφέρον μαζί του.Γιαυτό κυνηγάνε μικρότερους.
Εγώ όμως είμαι μεγαλούτσικος και δεν είμαι σίγουρα παιδαράς! ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ε κάτι άλλο θα τις τραβάει.Μήπως έχεις λέγειν?
Τι να σου πω, μάλλον έχω υπομονή και αντέχω να με πρήζουν με τα προβλήματα που μου διηγούνται. Ε, είμαι και λίγο γλυκοτσούτσουνος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom