Ανύπαντρος ων, στα 51 πια, έχω απασχοληθεί κάμποσο με το θέμα (να σημειώσω ότι ασχολούμαι με ηλικίες 40+). Στατιστικά, η στάνταρ εκδοχή είναι 45ρα μικροπαντρεμένη με 1-2 παιδιά. Κατά κανόνα δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης αλλά απλού βαλτώματος. Η γυναίκα με κάθε γέννα ανανεώνεται σωματικά κι έχει απαιτήσεις, όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, λιγοστεύουν κι οι υποχρεώσεις τους, οι σύζυγοι έχουν πέσει στη γνωστή ρουτίνα. Εκεί, πολλές, αντιμετωπίζουν μια κρίσιμη καμπή, αν αποδεχθούν ότι η ερωτική τους ζωή θα πάει έτσι έως αφανισμού ή αν επιλέξουν να ζήσουν όσο ακόμα μπορούν. Η Δεύτερη επιλογή, ανοίγει την πόρτα ορθάνοιχτα, το τι θα επιλέξει η καθεμιά (τεκνό για ηλικιακή επιβεβαίωση) ή περίπου συνομήλικο για να αποφύγει κολλήματα, είναι μια άλλη ιστορία. Το βασικό (και ελκυστικό για μένα) είναι ότι σε αυτές τις συνθήκες έχουν συμφιλιωθεί εντελώς με το σώμα τους, έχουν αποβάλλει τα όποια σεξουαλικά ταμπού κι έχουν πλήρη επίγνωση της ματαιότητας του "αποκλειστικού" και του συναισθηματικού "κολλήματος". Κοινώς, τα πηδήματα είναι μια χαρά και γλυτώνεις και τις υστερίες. Και ναι, υπάρχει και 'ταξική" διαστρωμάτωση, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις ταξικά - κοινωνικά, τόσο πιο "εύκολη" γίνεται η απαγκίστρωση από τον νυμφίο. Βέβαια, το κυριότερο είναι ένα mind game που θέλει να παίξει και να απολαύσει πριν απ' όλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex με παντρεμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbox
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Πάντως για να τα λέμε όλα, είναι μαλακία να παίζεις με τη φωτιά, ειδικά αν ο σύζυγος είναι αμάσητος και μπορεί να σε στείλει στο νεκροτομείο για πλάκα. Κι εγώ το' παιξα ήρωας με την άλλη που είπα παραπάνω, αλλά όταν τα σκέφτομαι ψύχραιμα τρομάζω με το επακόλουθο που θα είχε να με πιάσει ο παλαιστής στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Πάνω σ' αυτό να σου πω μια φάση με γνωστό υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, φρεσκοπαντρεμένο με μια κούκλα. Μιλάω με μια κυρία πολύ χαμηλών εισοδημάτων, γυναίκα μπράβου της νύχτας σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό της και μου λέει έλα να ακούσεις, να δούμε αν τον γνωρίσεις. Ακούω που της λέει σε περιμένω στη σουίτα στο τάδε ξενοδοχείο. Κλείνει και μου λέει κατάλαβες ποιος είναι; Λέω ΠΛΑΚΑ κάνεις, αυτός παντρεύτηκε τις προάλλες με το θεόμουνο, τι θέλει μαζί σου; (Σκυλί η κυρία). Μου λέει, αυτός θέλει το έκφυλο πήδημα που κάνω κι εγώ το κατοστάρικο που θα μου δώσει!!!Και ναι, υπάρχει και 'ταξική" διαστρωμάτωση, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις ταξικά - κοινωνικά, τόσο πιο "εύκολη" γίνεται η απαγκίστρωση από τον νυμφίο. Βέβαια, το κυριότερο είναι ένα mind game που θέλει να παίξει και να απολαύσει πριν απ' όλα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
ΣΟΦΟΝΥΓ. Δεν θα ξεχάσω και μια ψυχή που μου είχε εκμυστηρευθεί: "Ξενοπηδιέμαι για να συντηρήσω τον γάμο μου κι όχι να τον διαλύσω".
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
ΥΓ. Δεν θα ξεχάσω και μια ψυχή που μου είχε εκμυστηρευθεί: "Ξενοπηδιέμαι για να συντηρήσω τον γάμο μου κι όχι να τον διαλύσω".
ΚΑΛΟ .... και στα δικα μας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Από το NEWSIT σήμερα:
"Ανατριχίλα προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 36χρονου Κενυάτη από την Ελληνίδα σύντροφό του, με τη μαχαιριά να είναι τόσο βαθιά που προκάλεσε ακαριαίο θάνατο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του στυγνού φονικού στη Ζάκυνθο."
Κάποια μαλακία έκανε ο μελαχρινός κύριος με καμιά κολλητή της κυρίας και τον φόνευσε
Η μαχαιριά ήταν κοντά στα παπάρια του, άρα πήγαινε για ευνουχισμό η κυρία. Το νου μας ρεεεεεε!
"Ανατριχίλα προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 36χρονου Κενυάτη από την Ελληνίδα σύντροφό του, με τη μαχαιριά να είναι τόσο βαθιά που προκάλεσε ακαριαίο θάνατο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του στυγνού φονικού στη Ζάκυνθο."
Κάποια μαλακία έκανε ο μελαχρινός κύριος με καμιά κολλητή της κυρίας και τον φόνευσε
Η μαχαιριά ήταν κοντά στα παπάρια του, άρα πήγαινε για ευνουχισμό η κυρία. Το νου μας ρεεεεεε!
Πάνω σ' αυτό να σου πω μια φάση με γνωστό υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, φρεσκοπαντρεμένο με μια κούκλα. Μιλάω με μια κυρία πολύ χαμηλών εισοδημάτων, γυναίκα μπράβου της νύχτας σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό της και μου λέει έλα να ακούσεις, να δούμε αν τον γνωρίσεις. Ακούω που της λέει σε περιμένω στη σουίτα στο τάδε ξενοδοχείο. Κλείνει και μου λέει κατάλαβες ποιος είναι; Λέω ΠΛΑΚΑ κάνεις, αυτός παντρεύτηκε τις προάλλες με το θεόμουνο, τι θέλει μαζί σου; (Σκυλί η κυρία). Μου λέει, αυτός θέλει το έκφυλο πήδημα που κάνω κι εγώ το κατοστάρικο που θα μου δώσει!!!
Νταξ, είμαστε κι εμείς περιπτωσάρες. Υπάρχουν τύποι που την Μις Κόσμος να έχουν δίπλα τους, θα ψαχτούν για το πιο φτηνό πήδημα. Έχω φίλους "αλητοοικογενειάρχες", που κρατάνε το σπίτι, γυναίκα και παιδιά, αλλά το βράδυ η μπαρότσαρκα και τα καμάκια πάνε σύννεφο. Είναι τα γονίδια μάλλον. Μερικοί μπορεί και να μιλήσουν για την ανάγκη επιβεβαίωσης κι ίσως να μην έχουν άδικο, όχι ότι είναι και τίποτα κακό βέβαια.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ετσι ακριβως είναι η καταστασηΑνύπαντρος ων, στα 51 πια, έχω απασχοληθεί κάμποσο με το θέμα (να σημειώσω ότι ασχολούμαι με ηλικίες 40+). Στατιστικά, η στάνταρ εκδοχή είναι 45ρα μικροπαντρεμένη με 1-2 παιδιά. Κατά κανόνα δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης αλλά απλού βαλτώματος. Η γυναίκα με κάθε γέννα ανανεώνεται σωματικά κι έχει απαιτήσεις, όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, λιγοστεύουν κι οι υποχρεώσεις τους, οι σύζυγοι έχουν πέσει στη γνωστή ρουτίνα. Εκεί, πολλές, αντιμετωπίζουν μια κρίσιμη καμπή, αν αποδεχθούν ότι η ερωτική τους ζωή θα πάει έτσι έως αφανισμού ή αν επιλέξουν να ζήσουν όσο ακόμα μπορούν. Η Δεύτερη επιλογή, ανοίγει την πόρτα ορθάνοιχτα, το τι θα επιλέξει η καθεμιά (τεκνό για ηλικιακή επιβεβαίωση) ή περίπου συνομήλικο για να αποφύγει κολλήματα, είναι μια άλλη ιστορία. Το βασικό (και ελκυστικό για μένα) είναι ότι σε αυτές τις συνθήκες έχουν συμφιλιωθεί εντελώς με το σώμα τους, έχουν αποβάλλει τα όποια σεξουαλικά ταμπού κι έχουν πλήρη επίγνωση της ματαιότητας του "αποκλειστικού" και του συναισθηματικού "κολλήματος". Κοινώς, τα πηδήματα είναι μια χαρά και γλυτώνεις και τις υστερίες. Και ναι, υπάρχει και 'ταξική" διαστρωμάτωση, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις ταξικά - κοινωνικά, τόσο πιο "εύκολη" γίνεται η απαγκίστρωση από τον νυμφίο. Βέβαια, το κυριότερο είναι ένα mind game που θέλει να παίξει και να απολαύσει πριν απ' όλα.
Εγώ είναι αλήθεια ότι την έκανα πολλές φορές την αμαρτία. Αλλά ποτέ με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Και πάντα με πρωτοβουλία της παντρεμένης. Δεν την έπεσα ποτέ εγώ. Όταν έρχεται τώρα η άλλη και σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο και σε παίρνει 12 το βράδυ για ποτό, μάλλον δεν θέλει επαγγελματική συμβουλή....Όταν η άλλη είναι της θρησκείας και παρατάει τον άντρα σε καφετέρια στην Αριστοτέλους για να έρθει να αρπάξει κάτι στα γρήγορα δε φταίω εγώ! Όταν αυτός έρχεται απέξω από το γραφείο και χτυπάει κουδούνι κι εγώ την έχω την άλλη στα τέσσερα δε φταίω εγώ! Όταν έρχεται γυναίκα πρωταθλητή της πάλης και με κυνηγάει κανα δίμηνο για ραντεβού πάλι εγώ φταίω; Ε, απλά ενδίδω γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρος
Πες κι αλλα τυπε, βγαλμενα απ την ζωη ομως οπως τα παραπανω.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Εγώ είναι αλήθεια ότι την έκανα πολλές φορές την αμαρτία. Αλλά ποτέ με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Και πάντα με πρωτοβουλία της παντρεμένης. Δεν την έπεσα ποτέ εγώ. Όταν έρχεται τώρα η άλλη και σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο και σε παίρνει 12 το βράδυ για ποτό, μάλλον δεν θέλει επαγγελματική συμβουλή....Όταν η άλλη είναι της θρησκείας και παρατάει τον άντρα σε καφετέρια στην Αριστοτέλους για να έρθει να αρπάξει κάτι στα γρήγορα δε φταίω εγώ! Όταν αυτός έρχεται απέξω από το γραφείο και χτυπάει κουδούνι κι εγώ την έχω την άλλη στα τέσσερα δε φταίω εγώ! Όταν έρχεται γυναίκα πρωταθλητή της πάλης και με κυνηγάει κανα δίμηνο για ραντεβού πάλι εγώ φταίω; Ε, απλά ενδίδω γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρος
Σ΄ΩΡΑΙΟς
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι δεν φταις εσυ !!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Έχω κι άλλα, αλλά θα με εντοπίσει κανένας σύζυγος αν τα πω, ήδη είπα πολλά!!!!!!!!!!!Πες κι αλλα τυπε, βγαλμενα απ την ζωη ομως οπως τα παραπανω.
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Παίδες υπάρχει κάποιος που να έχει ψαρέψει παντρεμένη διαδικτυακά;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.613
- Πόντοι
- 26.096
Παίδες υπάρχει κάποιος που να έχει ψαρέψει παντρεμένη διαδικτυακά;
Πολλοί! Συνεχίστε να προσπαθείτε...
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πολλοί! Συνεχίστε να προσπαθείτε...
Τη γαμησες καλα; fb τη τσιμπησες; Ή σε κανενα zoo?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.613
- Πόντοι
- 26.096
[/quot
badoo και μάλιστα παραπάνω από μία ...
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
[/quot
badoo και μάλιστα παραπάνω από μία ...
Μπαντου και ντου απο παντου προτεινεις δηλαδη; Εγω παλι οσες παντρεμενες εχω γαμησει ειναι μανες απο 2 γκομενες που ειχα στο παρελθον. Σωστος;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.613
- Πόντοι
- 26.096
Μπαντου και ντου απο παντου προτεινεις δηλαδη; Εγω παλι οσες παντρεμενες εχω γαμησει ειναι μανες απο 2 γκομενες που ειχα στο παρελθον. Σωστος;
Υποκλίνομαι. Έχετε αλώσει όλο το DNA του γενεαλογικού δένδρου τους!
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Έχω ακούσει για αυτά τα dating sites ότι είναι παπαντζιλίκια κλπ ισχύει ρε συναγωνιστές; Δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ γι'αυτό ρωτάω! Να το τολμήσω?
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχω ακούσει για αυτά τα dating sites ότι είναι παπαντζιλίκια κλπ ισχύει ρε συναγωνιστές; Δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ γι'αυτό ρωτάω! Να το τολμήσω?
Κοιτα υπαρχει και η περιπτωση εκει που περιμενεις να βρεθεις με τη μουναρα τη παντρεμενη που ειδες στις φωτο, να σου εμφανιστει ο μουστακαλης με την αλυσιδα στο λαιμο που σου εκανε πλακα ή ο αντρας της γαμιολας που τη πηρε πρεφα. Αν εισαι αρκετα ρισκαδοτος και τολμηρος τολμησε το
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K