Νέα

Sex με παντρεμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Τόσα μέλη θα διαβάσουν αυτές εδώ τις γραμμές και θα ξεχυθούν στα άδυτα του μπαντού ελπίζοντας για ένα καλύτερο άυριο
.....κι αν κρίνω από την δικιά μου εμπειρία εκεί μέσα θα το έχουν (χωρίς πληρωμή πάντα)!!!!!!!!!
Αρκεί να έχουν υπομονή κι επιμονή....

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
το μπαντου πρεπει να είναι μαγαλη μουφα παντος ...  :s&m_2:

Αυτής της άποψης είμαι και εγώ αν και υποθέτω ότι είναι και αυτό μία λύση μπας και δούνε κάποιοι χαρά στα σκέλια τους που λέει.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο ότι θέλει επιμονή και υπομονή.
Για το goomena ποια είναι η γνώμη σας? Συζητούσα με έναν φίλο προχθές και μου έλεγε μεγάλη απάτη με πληρωμή και μαλακίες! Τι παίζει?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Αν δεν έμενα και τόσο μακριά από Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα είχα πολύ περισσότερες εμπειρίες!  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στο ζοο είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις μιλφακια επειδή ΔΕΝ έχει φωτο τους και πίσω από την απόλυτη ανωνημία αισθάνονται άνετα να μιλήσουν με μικρότερους και να γνωριστούν καλύτερα.Στο μπαντού έχεις το πλεονέκτιμα ότι ΕΧΕΙ φωτογραφίες και επειδή το 90% των τυπάδων που μπένουν στο μπαντού είναι ή άνω των 40 ή μοιάζουν με γιούς του γκοντζίλα...αν είσαι λίγο εμφανίσημος μπορείς πάλυ να προσεγκίσεις μιλφάκια.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Άσε καλύτερα προτιμώ τις real life καταστάσεις αδερφέ μου! Έκανα εγγραφή στο zoo , μπήκα και στο τσατ και πραγματικά έχασα την μπάλα εκεί μέσα. Δεν βγάζεις άκρη  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σεξ με παντρεμένη είναι ότι καλύτερο! Λίγο ο κίνδυνος, λίγο το απαγορευμένο, λίγο η βαρεμάρα τους σεξ στο γάμο (που προκαλεί την γυναίκα να βγάλει "γούστα" και απωθημένα πάνω σου), συντελούν στο να κάνεις ένα γαμήσι που το θυμάσαι μετά για χρόνια!
ΠΟΛΥ δύσκολότερο το να την ρίξεις βέβαια γιατι φυλάγονται από όλες τις πάντες, αλλά η επιμονή σε ανταμείβει και με το παραπάνω.

Όσο για τις μικρές κοινωνίες, επειδή από τέτοια κοινωνία προέρχομαι, μαγκες δεν φαντάζεστε για το τι λύσσα μιλάμε!!! Ακριβώς επειδή η κοινωνία είναι μικρή και οι επιλογές περιορισμένες, όσες παντρεμένες θέλουν να γαμηθούν με το που θα βρουν ευκαιρία θα την ρουφήξουν μέχρι το μεδούλι!
Και όταν λέμε "ευκαιρία" εννοούμε φυσικά άντρα εμφανίσιμο, εχέμυθο και ΟΧΙ κάτοικο της κοινωνίας αυτής!

Όταν μετακόμισα απο εκεί στην Αθήνα, και αφού πέρασαν 2-3 χρόνια και "ξεχάστηκε" λίγο η φάτσα μου απο τα τοπικά δρώμενα, είδα φαινόμενα που απλά δεν τα πίστευα! Παντρεμένες γυναίκες (που μου ήταν παντελώς άγνωστες!) να μου πιάνουν κουβέντα στο Super-market και να μου λένε τα εσώψυχα τους, καταλήγοντας βέβαια στο κλασσικό "ο άντρας μου πια με παραμελεί, και δεν αισθάνομαι γυναίκα".
Αυτό ήταν και το "πράσινο φώς" για να χωθώ. Διακριτικό φλερτ μετα, τηλεφωνάκι, 1-2  "φιλικές και αθώες" επαφές μετα, και η κυρία έπεφτε σαν ώριμο φρούτο εποχής!

Το μυστικό είναι να μην φανείς εξαρχής "λιγούρης", να μην την τρομάξεις και να της δώσεις με κάθε τρόπο να καταλάβει πως είσαι ο ορισμός του εχέμυθου! Ειδικά το τελευταίο είναι βασικό! Εμένα μου χάλασε "δουλεια" επειδή σε μια ξεχάστηκα και την καλημέρισα στο περίπτερο, που μου είχε πει πως άνηκε στον αδελφό του άντρα της.

Μια διευκρίνηση: Τα παραπάνω ισχύουν για μικρές κοινωνίες επιπέδου "μικρή επαρχιακή πόλη" ή "μεγάλο χωριό". Στα μικρά χωριά μην κάνετε καν κίνηση, εκτός και αν έρθει η άλλη να σας την πέσει χυμα, και πάλι αν είστε μονοι σας στο σπίτι σας! Εκεί η φάση είναι πιο επικίνδυνη καθώς δεν είναι ευκολο να κρυφτεις, και αν μαθευτεί κάτι.... άντε να γλυτώσεις!

Τυπε τα φιλικά ειναι για τους καληνυχτάκιδες. Οι άντρακλες του φορουμ παιζουν με άλλους τροπους.

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
απλα στις παντρεμενες μπορεις να παρατηρησεις ξεκαθαρα,οτι αν η ελληνιδα θελει να γαμηθει,δεν καταλαβαινει ουτε απο αντρα,ουτε απο παιδι,ουτε απο δουλεια!!!αν σιγουρα ολες οι παντρεμενες δεν ειναι ιδιες σαν περιπτωσεις..γιατι οι περισσοτεροι εχουμε στο μυαλο μας φασεις που μας εχουν μεινει στο μυαλο,ας θυμηθουμε ομως και καποιες που ηταν να τρεχεις και να σπινιαρεις!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
δε γραφετε κααι καμια τεχνικη  προσεκγισης οι πιο εμποιροι για να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι?πως τις εχετε χτυπισει?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δε γραφετε κααι καμια τεχνικη  προσεκγισης οι πιο εμποιροι για να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι?πως τις εχετε χτυπισει?
απλο ειναι
εσυ μοιαζεις με τον ρουβα στα τριαντα του,αυτες με την σπερατζα βρανα κ ξεσκιζεσαι,, :grin:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
το μπαντου ειναι μουφα ολο καλονες και τιποτα δε κανω με καλες..μαπα :'( :'( :'(

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
αν πχ ειμαστε σε καφετερια εγς με ενα φιλο και στο διπλα τραπεζι 2 μεγαλυτερες πως κανω την κινιση?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι παντρεμενες κανουν τα πιο λυσσασμενα γλειφοκωλια και γλειψαρχιδια που υπαρχουν στην γη.

Σεληνιαζονται.

Ξεσκιστε τις τις γαμιολες μην τους αφηνετε κωλαντερο ορθιο.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
που τις βρισκουμε τις παντρεμένες μπορείς να μου πείς?

kavleouras007

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Οι παντρεμενες κανουν τα πιο λυσσασμενα γλειφοκωλια και γλειψαρχιδια που υπαρχουν στην γη.

Σεληνιαζονται.

Ξεσκιστε τις τις γαμιολες μην τους αφηνετε κωλαντερο ορθιο.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Που τισ βρισκουμε αυτεσ με τα καλα γλειψαρχιδια? Η αδυναμια μου ,δωσε φωσ αδελφε  ;) :rockon:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
που τις βρισκουμε τις παντρεμένες μπορείς να μου πείς?

Τραβα σε κανα Mall αν εισαι απο Αθηνα και θα δεις αρκετες γυρω στις 12 το μεσημερι. Αλλιως κατα τισ 1 εξω απο κανενα σχολειο. Παντως η νεα γενια μαμαδων δινει πολυ πονο...  :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom