Το σεξ με παντρεμένη είναι ότι καλύτερο! Λίγο ο κίνδυνος, λίγο το απαγορευμένο, λίγο η βαρεμάρα τους σεξ στο γάμο (που προκαλεί την γυναίκα να βγάλει "γούστα" και απωθημένα πάνω σου), συντελούν στο να κάνεις ένα γαμήσι που το θυμάσαι μετά για χρόνια!
ΠΟΛΥ δύσκολότερο το να την ρίξεις βέβαια γιατι φυλάγονται από όλες τις πάντες, αλλά η επιμονή σε ανταμείβει και με το παραπάνω.
Όσο για τις μικρές κοινωνίες, επειδή από τέτοια κοινωνία προέρχομαι, μαγκες δεν φαντάζεστε για το τι λύσσα μιλάμε!!! Ακριβώς επειδή η κοινωνία είναι μικρή και οι επιλογές περιορισμένες, όσες παντρεμένες θέλουν να γαμηθούν με το που θα βρουν ευκαιρία θα την ρουφήξουν μέχρι το μεδούλι!
Και όταν λέμε "ευκαιρία" εννοούμε φυσικά άντρα εμφανίσιμο, εχέμυθο και ΟΧΙ κάτοικο της κοινωνίας αυτής!
Όταν μετακόμισα απο εκεί στην Αθήνα, και αφού πέρασαν 2-3 χρόνια και "ξεχάστηκε" λίγο η φάτσα μου απο τα τοπικά δρώμενα, είδα φαινόμενα που απλά δεν τα πίστευα! Παντρεμένες γυναίκες (που μου ήταν παντελώς άγνωστες!) να μου πιάνουν κουβέντα στο Super-market και να μου λένε τα εσώψυχα τους, καταλήγοντας βέβαια στο κλασσικό "ο άντρας μου πια με παραμελεί, και δεν αισθάνομαι γυναίκα".
Αυτό ήταν και το "πράσινο φώς" για να χωθώ. Διακριτικό φλερτ μετα, τηλεφωνάκι, 1-2 "φιλικές και αθώες" επαφές μετα, και η κυρία έπεφτε σαν ώριμο φρούτο εποχής!
Το μυστικό είναι να μην φανείς εξαρχής "λιγούρης", να μην την τρομάξεις και να της δώσεις με κάθε τρόπο να καταλάβει πως είσαι ο ορισμός του εχέμυθου! Ειδικά το τελευταίο είναι βασικό! Εμένα μου χάλασε "δουλεια" επειδή σε μια ξεχάστηκα και την καλημέρισα στο περίπτερο, που μου είχε πει πως άνηκε στον αδελφό του άντρα της.
Μια διευκρίνηση: Τα παραπάνω ισχύουν για μικρές κοινωνίες επιπέδου "μικρή επαρχιακή πόλη" ή "μεγάλο χωριό". Στα μικρά χωριά μην κάνετε καν κίνηση, εκτός και αν έρθει η άλλη να σας την πέσει χυμα, και πάλι αν είστε μονοι σας στο σπίτι σας! Εκεί η φάση είναι πιο επικίνδυνη καθώς δεν είναι ευκολο να κρυφτεις, και αν μαθευτεί κάτι.... άντε να γλυτώσεις!