kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Φίλε έχεις δίκιο. Εσύ έχεις προσωπικές εμπειρίες? Έχεις γαμήσει από badoo κλπ? Επίσης είναι επί πληρωμή με paysafe και μαλακίες ή κάνεις δωρεάν εγγραφή κλπ?
για κατι τετοιες περιπτωσεις καλο είναι να υπαρχει παντα μια καραμπινα στο πορτ μπαγκαζΚοιτα υπαρχει και η περιπτωση εκει που περιμενεις να βρεθεις με τη μουναρα τη παντρεμενη που ειδες στις φωτο, να σου εμφανιστει ο μουστακαλης με την αλυσιδα στο λαιμο που σου εκανε πλακα ή ο αντρας της γαμιολας που τη πηρε πρεφα. Αν εισαι αρκετα ρισκαδοτος και τολμηρος τολμησε το
Φίλε έχεις δίκιο. Εσύ έχεις προσωπικές εμπειρίες? Έχεις γαμήσει από badoo κλπ? Επίσης είναι επί πληρωμή με paysafe και μαλακίες ή κάνεις δωρεάν εγγραφή κλπ?
Εκτός από το ιντερνετ σωστά μέρη για να γνωρίσεις παντρεμένες είναι και οι καφετέριες που πάνε για καφέ το μεσημέρι με τις φίλες τους ενώ περημένουν να σχολάσουν από το σχολείο η το φροντιστήριο τα μούλικα
και ειδικα τα καφε μεσα σε εμπορικα ... !!
Ναι,πρέπει να είναι και οι φίλες τις όμως στο θέμα γιατί αν οι φίλες είναι ''καθώς πρέπει'' δε θα σου δόσει ούτε μισή ευκαιρία.και ειδικα τα καφε μεσα σε εμπορικα ... !!
Ετσι παντα φιλευσπλαχνος!Εγώ είναι αλήθεια ότι την έκανα πολλές φορές την αμαρτία. Αλλά ποτέ με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Και πάντα με πρωτοβουλία της παντρεμένης. Δεν την έπεσα ποτέ εγώ. Όταν έρχεται τώρα η άλλη και σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο και σε παίρνει 12 το βράδυ για ποτό, μάλλον δεν θέλει επαγγελματική συμβουλή....Όταν η άλλη είναι της θρησκείας και παρατάει τον άντρα σε καφετέρια στην Αριστοτέλους για να έρθει να αρπάξει κάτι στα γρήγορα δε φταίω εγώ! Όταν αυτός έρχεται απέξω από το γραφείο και χτυπάει κουδούνι κι εγώ την έχω την άλλη στα τέσσερα δε φταίω εγώ! Όταν έρχεται γυναίκα πρωταθλητή της πάλης και με κυνηγάει κανα δίμηνο για ραντεβού πάλι εγώ φταίω; Ε, απλά ενδίδω γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρος
Καθόλου δημοφιλές το θέμα: 30 μέλη και 48 επισκέπτες! Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Γι'αυτό ψαχνόμαστε φίλε συναγωνιστή
Σατράπη τους είχες πει στις γκόμενες ποτέ γαμώ τη μάνα σου και να το εννοούσες?
Θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός στο μπαντού...
Πάντα οι μάνες κάνουν καλύτερα τσιμπούκια.Τα κοριτσάκια το φοβούνται.Ειχα πει στη μια "εισαι καυλα και τον γλυφεις καλα. Απο τη μανα σου πηρες" και χασκογελουσε το βλημα. Που να ξερε.. Η μανα παντως 10 φορες καλυτερο τσιμπουκι εννοειται να τα λεμε αυτα
Τόσα μέλη θα διαβάσουν αυτές εδώ τις γραμμές και θα ξεχυθούν στα άδυτα του μπαντού ελπίζοντας για ένα καλύτερο άυριο
Δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς.Είναι και θέμα αέρα και καύλας.Είναι γεγονός ότι κάποιες μανάδες είναι 10 φορές πιο μουνάρες σε σχέση με τις κόρες! Προφανώς οι κόρες έχουν πάρει και από τους τσομπαναραίους τους πατεράδες τους