You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρικές ασκήσεις Kegel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KritiKos43
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.506
Πρώτα θα περάσει το φιλολογικό, να τον κόψει στην ορθογραφία...Κατσε τυπε να σκασει το ιατρικο τμημα του μπου
ΥΓ Χαμος θα γινει εδω μεσα ... ας μεινω
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Καλά από ορθογραφία μην το ψάχνετε. Ας μείνουμε στις κενγκελΠρώτα θα περάσει το φιλολογικό, να τον κόψει στην ορθογραφία...
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.424
- Πόντοι
- 1.346
OK τύπε. Λοιπόν υπάρχει στα Αγγλικά άφθονο υλικό αν σε ενδιαφέρει. Χρησιμοποίησε μετάφραση από το Google αν δεν κατέχεις την ξενόγλωσση ορολογία. Δίνω έναν σύνδεσμο, τώρα στα ελληνικά αν υπάρχει μην με ρωτάς, στοιχήματος τύπος είμαι και καλά στα γκομενάκια!
Εναλλακτικά, ρώτησε και τη Μανδάμ αν θες, αλλά μην γίνεις γύπας
How to squeeze in kegels all day long
Find out how to strengthen your pelvic floor muscles.
www.mayoclinic.org
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.224
- Πόντοι
- 6.946
Κάνει ιδιαίτερα μαθήματα η κυρία;OK τύπε. Λοιπόν υπάρχει στα Αγγλικά άφθονο υλικό αν σε ενδιαφέρει. Χρησιμοποίησε μετάφραση από το Google αν δεν κατέχεις την ξενόγλωσση ορολογία. Δίνω έναν σύνδεσμο, τώρα στα ελληνικά αν υπάρχει μην με ρωτάς, στοιχήματος τύπος είμαι και καλά στα γκομενάκια!
How to squeeze in kegels all day long
Find out how to strengthen your pelvic floor muscles.www.mayoclinic.org
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Ξεκίνησαν οι εγγραφέςΚάνει ιδιαίτερα μαθήματα η κυρία;
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Νομίζω αυτές τις ασκήσεις τις κάνουν αυτοί που έχουν θέμα με τον προστάτη. Πχ κάνουν καλό στην ακράτεια ούρων και κοπράνων και βοηθάνε στην στυτική δυσλειτουργία γιατί ενώ γυμναζεις τον μπουτσο αίματονει την περιοχή καλητερα και βοηθάει στις στύσης. Αυτό έχω δει τουλάχιστον εγώ τώρα και πάνω από ένα χρόνο.Πριν γίνει μπάχαλο το νήμα να γράψω για την προστασία των συναγωνιστών ότι αυτές οι ασκήσεις ενώ δουλεύουν, μπορεί να προκαλέσουν προστατιτιδες και μαλακιες, οποτε ΜΑΚΡΙΑ
Αυτά, τώρα ξεμπουρδελεψτε το
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.304
- Πόντοι
- 456
Νομίζω αυτές τις ασκήσεις τις κάνουν αυτοί που έχουν θέμα με τον προστάτη. Πχ κάνουν καλό στην ακράτεια ούρων και κοπράνων και βοηθάνε στην στυτική δυσλειτουργία γιατί ενώ γυμναζεις τον μπουτσο αίματονει την περιοχή καλητερα και βοηθάει στις στύσης. Αυτό έχω δει τουλάχιστον εγώ τώρα και πάνω από ένα χρόνο.
Άλλο η υπερτροφία του προστάτη, και άλλο η προστατίτιδα, όπως λέει και στο σαιτ που στέλνω, οι ασκήσεις κεγκελ μπορεί να "σφίξουν" παραπάνω τους μυς του πυελικού εδάφους, με αποτέλεσμα αυτοί οι μυες να πιέζουν τον προστάτη, την ουροδόχο κύστη και να δημιουργούν συμπτώματα. Μια καλή εναλλακτική είναι τα ανάποδα κεγκελ (reverse kegels) απλά θέλει αρκετή εξάσκηση για να τα εκτελέσεις σωστά
Are Kegel Exercises Good for Prostatitis
Kegel exercises and prostatitis are not a good combination because Kegels can increase tension in the pelvic floor and make prostatitis symptoms worse.
prostate.net
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 16
Τις είχα δοκιμάσει παλαιότερα για ένα διάστημα, αλλά νομίζω ότι προκάλεσαν ή επιδείνωσαν τις αιμορροίδες
Γίνε πιο αναλυτικός! Εξήγησε, για τους μη μυημένους (που δεν είναι και λίγοι και του σπορ) τι είναι αυτές οι ασκήσεις και πως γίνονται, με απλά βήματα...Θα ακούσει κανας χριστιανός για kengel και θα νομίζει ότι είναι μάρκα απορρυπαντικού!Καλησπέρα σε όλους. Όλοι έχουμε ακούσει τις πυελικες ασκήσεις γνωστές ως κενγκελ. Πρην 2 χρόνια έπεσε στην αντίληψη μου ένα βίντεο και ξεκίνησα να κάνω τις εν λόγο ασκήσεις σε καθημερινή βάση. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν εντατικών ασκήσεων έχω δει μεγάλα ωφελεί. Στο ψητό... Έχω την ικανοτητα πλέων να ελενχω την εκσπερμάτωση κανονικά πλην μερικών περιπτώσεων Καβλάς στο ταβάνι ας πούμε.τωρα το κάνω όποτε το θυμάμαι για συντηρηση.Νομίζω ότι θα πρέπει να του δούμε λίγο σοβαρά. Μύες είναι και αυτοί.... Καλό είναι να έχουμε μπράτσα αλλά και το πουλί θέλει την γυμναστική του. Καλός σας βρηκα