Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
τυπε μην της δωσεις κωλο πριν τον γαμο.....αυτο σε συμβουλευω
καραμουναρα τυπε
τυπε αμα ο κωνος εχει μερεντα και δεν τον βλεπουν οι οδηγοι,μπορει να προκαλεσει τροχαιο ατυχημα :S
Tο θεμα δεν ειναι τυπε αν τον δουλευει η οχι.Το θεμα ειναι να το φαει το στραπονιασμα η οχι?Κι αν το φαει και του αρεσει τι κανει μετα?Μηπως αντιστραφουν οι οροι και μετα οταν ειναι να την γαμαει θα ζηταει ο ισιος πρωτα να του γαργαλαει την σουφρα?Εδω ειναι τα δυσκολα.
τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο, τελικα ο Λιλας ηταν πολυ σκληροπυρηνικος τυπος...αλλη μια μεγαλη απωλεια για το σαϊτ μας...
τετοιους παιχταραδες δεν τους αφηνεις ευκολα να φυγουν
Στ αρχιδια του τυπε θα κρατησει το στραπον και θα γινουν οι καλυτεροι φιλοι.Μακρυα μαν, θα σε γαμησει κ μετα θα σε παρατησει.
Στ αρχιδια του τυπε θα κρατησει το στραπον και θα γινουν οι καλυτεροι φιλοι.
Αζαζελινα ειδες τον τυπο τι σκεφτεται να κανει?Ειπαμε να τον βοηθησουμε να παρει την αποφαση.Μπουλη ξερεις και για τα στραπονια?
Αζαζελινα ειδες τον τυπο τι σκεφτεται να κανει?Ειπαμε να τον βοηθησουμε να παρει την αποφαση.
Επειδη λοιπον εκεινη τα ελεγε κι ησουν κι εσυ εκει και ακουγες , πιθανον πιστευει οτι εσυ συναινουσες. Δυο πιθανα δρομακια λοιπον ειτε το ξεκοβεις αποτομα , ειτε το βαζεις στο μελλον... θα δουμε κλπ...Σ ευχαριστω φιλε μου για την σοβαρη απαντηση σου. Οι υπόλοιποι μονο να κοροιδευουν ξερουν... Η προταση της με αφηνει εντελως αδιαφορο. Φυσικα δε θελω να κανω με το ζορι κατι που δε θελει. Δηλαδη αν μου αρνηθει να μου κατσει επειδη δε δεχομαι την προταση της, δε θα την βιασω. Δε φαντασιωθηκαμε κατι τετοιο, αυτη φαντασιωνοταν. Εγω της ελεγα πχ πως θα την πηδαω και αυτη ελεγε και τα δικα της...
Οσο για τους αλλους, δε τους παρεξηγω για δυο λογους:
α) δεν εχουν που να... ξεδωσουν και ξεδινουν εδω πετώντας οτι τους κατεβει στον εγκεφαλο.
β) Ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα, με την εννοια οτι δεν ζητησα συμβουλη να τον φαω ή οχι. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει τυχει ποτε σε καποιον μια τετοια περιπτωση και αν τελικα την καταφερε (χωρις βια, δηλαδη με την θεληση της).
Εγω θελω πολυ να την πηδηξω, αλλα αν επιμενει στα δικα της (γιατι ζηταει μαλιστα πρωτα να με παρει αυτη), θα παρει τα @@ μου.
Δε μπορω να καταλαβω ποσο ανωμαλες γυναικες υπαρχουν...
Επειδη λοιπον εκεινη τα ελεγε κι ησουν κι εσυ εκει και ακουγες , πιθανον πιστευει οτι εσυ συναινουσες. Δυο πιθανα δρομακια λοιπον ειτε το ξεκοβεις αποτομα , ειτε το βαζεις στο μελλον... θα δουμε κλπ...
Οσο για τα διαφορα σχολια πρεπει να παραδεχθεις οτι το θεμα σηκωνει πλακα.
Επειδη πρεπει να το εχει η κουτρα σου.... δεν γινεσαι πουστης με ενα τετοιο παιχνιδι.
Αλλωστε,
Λενε οτι αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε να τον φαει και δεν του αρεσε...
exeis pmοποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
τ τηλ μια λησαρας ....εγω δυστηχος τ κανω από αθηνα για να μην μ βρει
τελικα τον εφαγες ή ακομα..?
:Sexeis pm
exeis pm