Νέα

Σεξ με γκόμενα περίεργων γούστων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
καραμουναρα τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

AND-HERE-IS.jpg

τυπε μην της δωσεις κωλο πριν τον γαμο.....αυτο σε συμβουλευω

τυπε αμα ο κωνος εχει μερεντα και δεν τον βλεπουν οι οδηγοι,μπορει να προκαλεσει τροχαιο ατυχημα  :S

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Tο θεμα δεν ειναι τυπε αν τον δουλευει η οχι.Το θεμα ειναι να το φαει το στραπονιασμα η οχι?Κι αν το φαει και του αρεσει τι κανει μετα?Μηπως αντιστραφουν οι οροι και μετα οταν ειναι να την γαμαει θα ζηταει ο ισιος πρωτα να του γαργαλαει την σουφρα?Εδω ειναι τα δυσκολα.

Τύπε τα κελεύσματα του πανηδονισμού δεν λυγίζουν τον γνήσιο άνδρα. Γκέουλας είναι να την βρίσκει με άνδρα αλλά γενικώς υποταγή και τρύπημα είναι σκέτη ξεφτίλα χωρίς πρόσημο. Η απάντηση είναι "άντε γαμίδια μωρή καργιόλα που θέλεις και δουλικό" με τη μία. Πάντως τον δουλεύει γιατι του το θέτει ως όρο με προτεραιότητα. Πρώτα εγώ μετά εσύ, κάτι βρωμάει εδώ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο, τελικα  ο Λιλας ηταν πολυ σκληροπυρηνικος τυπος...αλλη μια μεγαλη απωλεια για το σαϊτ μας...

τετοιους παιχταραδες δεν τους αφηνεις ευκολα να φυγουν

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο, τελικα  ο Λιλας ηταν πολυ σκληροπυρηνικος τυπος...αλλη μια μεγαλη απωλεια για το σαϊτ μας...

τετοιους παιχταραδες δεν τους αφηνεις ευκολα να φυγουν

Κι ομως τυπε οταν αρχισαν να εξαφανιζονται μελη του bou καποιοι εισηγήθηκαν την αποπομπή του φοβούμενοι μηπως εχουνε ρουφηχτεί απο την κωλοτρυπίδα του.
Η εξαφανιση του απολυτου άλλωστε ακομη και τοσους μηνες μετα δεν εχει διαλευκανθεί. :S

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Μακρυα μαν, θα σε γαμησει κ μετα θα σε παρατησει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αζαζελινα ειδες τον τυπο τι σκεφτεται να κανει?Ειπαμε να τον βοηθησουμε να παρει την αποφαση.

Μπουλη και ο αλλος(arturos) ελεγε συνεχεια οτι ειναι στρειτ αλλα με οποια γκομενα ηταν τον εβαζε δαχτυλα,χερια μεχρι που μας ειπε το μυστικο οτι τον στραποναρε κιολας,αλλα δεν του αρεσε λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα ειπαμε στρειτ ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Σ ευχαριστω φιλε μου για την σοβαρη απαντηση σου. Οι υπόλοιποι μονο να κοροιδευουν ξερουν... Η προταση της με αφηνει εντελως αδιαφορο. Φυσικα δε θελω να κανω με το ζορι κατι που δε θελει. Δηλαδη αν μου αρνηθει να μου κατσει επειδη δε δεχομαι την προταση της, δε θα την βιασω. Δε φαντασιωθηκαμε κατι τετοιο, αυτη φαντασιωνοταν. Εγω της ελεγα πχ πως θα την πηδαω και αυτη ελεγε και τα δικα της...
Οσο για τους αλλους, δε τους παρεξηγω για δυο λογους:
α) δεν εχουν που να... ξεδωσουν και ξεδινουν εδω πετώντας οτι τους κατεβει στον εγκεφαλο.
β) Ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα, με την εννοια οτι δεν ζητησα συμβουλη να τον φαω ή οχι. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει τυχει ποτε σε καποιον μια τετοια περιπτωση και αν τελικα την καταφερε (χωρις βια, δηλαδη με την θεληση της).
Εγω θελω πολυ να την πηδηξω, αλλα αν επιμενει στα δικα της (γιατι ζηταει μαλιστα πρωτα να με παρει αυτη), θα παρει τα @@ μου.
Δε μπορω να καταλαβω ποσο ανωμαλες γυναικες υπαρχουν...
Επειδη λοιπον εκεινη τα ελεγε κι ησουν κι εσυ εκει και ακουγες , πιθανον πιστευει οτι εσυ συναινουσες. Δυο πιθανα δρομακια λοιπον ειτε το ξεκοβεις αποτομα , ειτε το βαζεις στο μελλον... θα δουμε κλπ...
Οσο για τα διαφορα σχολια πρεπει να παραδεχθεις οτι το θεμα σηκωνει πλακα.
Επειδη πρεπει να το εχει η κουτρα σου.... δεν γινεσαι πουστης με ενα τετοιο παιχνιδι.
Αλλωστε,
Λενε οτι αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε να τον φαει και δεν του αρεσε... :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Επειδη λοιπον εκεινη τα ελεγε κι ησουν κι εσυ εκει και ακουγες , πιθανον πιστευει οτι εσυ συναινουσες. Δυο πιθανα δρομακια λοιπον ειτε το ξεκοβεις αποτομα , ειτε το βαζεις στο μελλον... θα δουμε κλπ...
Οσο για τα διαφορα σχολια πρεπει να παραδεχθεις οτι το θεμα σηκωνει πλακα.
Επειδη πρεπει να το εχει η κουτρα σου.... δεν γινεσαι πουστης με ενα τετοιο παιχνιδι.
Αλλωστε,
Λενε οτι αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε να τον φαει και δεν του αρεσε... :think:

Κακιες γλωσσες τυπε  :grin:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
τελικα τον εφαγες ή ακομα..?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
οποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
τ τηλ μια λησαρας ....εγω δυστηχος τ κανω από αθηνα για να μην μ βρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
τελικα τον εφαγες ή ακομα..?

Έτσι όπως τα λέει ο τύπος θα τον ξέσκισε στα 4 η γκόμενα και θα του ριχνε και κωλοσκάμπυλα κάνοντας τον ολοκληρωτικά το πουτανάκι της!  :2funny:

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
pew mas gia thn xontrh  ΕΧΕΙΣ  PM

Stories