Το ότι κάποιες κοπέλες κρύβονται πίσω από την ταμπέλα του αθώου μασάζ, αυτό δεν τις κάνει ηθικές και κορίτσια για σπίτι. Δεν είναι ότι θέλω να υποτιμήσω την δουλειά που κάνουν αλλά δε νομίζω ότι θα άρεσε σε κάποιον να έχει γυναίκα που κάνει αυτή την δουλειά. Και εννοώ τη δουλειά με χαϊδέματα, φραπεδιές, καλαμάκια και μπριζόλες σε ορισμένες περιπτώσεις. Η δουλειά που κάνουν είναι μαύρη και οι περισσότερες από αυτές, αν όχι όλες δεν έχουν πτυχίο φυσιοθεραπευτή ούτε για δείγμα. Για μένα είναι μια κατηγορία πιο κάτω από τα call girls, κάτι σε πιο soft.
Δεν καταλαβαίνω κάποιους που λένε ότι εκτίθενται τα κορίτσια με τα σχόλια και τις κριτικές μας στο forum και ότι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.
Πληρώνονται αδρά και μαύρα και δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν σε μια περίοδο δύσκολη για πολύ κόσμο, που είτε έχει μείνει άνεργος είτε βρίσκεται σε αναστολή. Αυτό είναι τουλάχιστον προκλητικό και δεν βλέπω να θίγει κανείς αυτό το θέμα, παρά τσακώνεστε για τον αν η Αφροδίτη είναι χοντρή ή όχι.
Η συγκεκριμένη φίλε μου έχει και πιστοποίηση ασκήσεως επαγγέλματος ποδολογου . το οποίο εχω δει με τα μάτια μου , και το είχα πει παλαιότερα όταν την πήρα για μασάζ σε απάντηση σε αυτούς που κράζουν περι μασάζ πως δεν ξέρει . Αν δεις συγκεκριμένα δικά μου σχόλια λέω γιατί μου έδειξε την άδεια της . και για αυτό λέω ότι εάν δεν κάνει τίποτα δεν χρειάζεται να την κράζουν έτσι γιατί στην τελική όποιος θέλει μασάζ από επαγγελματια θα την πάρει κ σίγουρα δεν θα έχει κ λογαριασμό εδώ , εάν θες τα πάντα κ να συμφέρουν τότε ναι παίρνουν από πολλά σάιτ . Έχω γράψει για πολλές κ όχι μόνο για αυτήν που κάποιος ανέφερε . Αλλά όταν ο άλλος προμοταρει δεν απαντάει σε φλέγον ερωτήματα αλλά λέει μαλακίες . Κ αυτοί που λένε ότι είναι χοντρή άσχημη άσχετη αν δεν είναι το αφεντικό του ντελουξ που έφυγε από εκεί ... Τότε είναι πρώην πελάτες της οι οποίοι την είδαν πριν την πάρουν .... Άρα να έγινε τόσο άσχημη μετα είναι χλωμό . Τουλάχιστον προμοτορες ή αγαμητοι που γουσταρσν κ δεν έκατσε . Τώρα αν θεωρείς Κολ γκερλ μία που λένε πως δεν τους ακουμπάει ούτε με αίτηση κ έχει κ σχετικές σπουδές στον χώρο κ πολύ ανώτερου επιπέδου από μασέρ κ φυσικοθεραπευτη τότε δεν ξέρω τι να σου πω .
Οκ καταλάβαμε ο blackboy είναι η Αφροδίτη και ο saporthitis η τεα..η τεα είπα στην αφροδιταρα κάνε ένα προφίλ στο μπου μπας και πάρουμε κάνα πελατη...λύθηκε το μυστήριο...η ποδολόγα καλο είναι να αλλάξει επάγγελμα να Πάει να βγάλει καμία παρανυχίδα γιατί δεν έχει ιδέα από μασαζ και ο saporthitis-tea να προσέχει τη γράφει για τη ποδολογα γιατί σε ποστ προηγούμενο μας έγραφε για ισπανικές και ότι είναι μουναρα και τα σχετικά μέχρι να τη πάρει ένας πελάτης και να πετάξει κυριολεκτικά τα λεφτα του..
Αυτα έγραψε ο saporthitis στο σχόλιο 25.01.2021, 23:57 # 29315
Ρωτάω Τέα τι έχει να μου πει για την Αφροδίτη.
Μου λέει δεν θα σου πω τίποτα είναι μια άλλη..αν δεν..στο κάνω δώρο.
Δίνω το οκ.
Κλείνω μασάζ για μία μισή ώρα.. Σκάει ένα κομμάτι ..πρόσωπο πανέμορφο, μαγκακι μικρό σε ηλικία 24- 26 και με κιλά σαφώς παραπάνω για τα γούστα μου..
Με πιάνει από το χέρι κ μου λέει πάμε να σε περιποιηθώ.. ντουζ..μου κάθεται στα τέσσερα και μου βγάζει το παντελόνι τα κρεμάει στην ντουλάπα.. πάμε αφέντη μου ακόλουθα..σοκ..
Μασάζ επαγγελματίκο καθαρόαιμο.
Βγάζει την αφέντρα από μέσα της.. λεκτικά πολύ ατάκα.ισπανική και χέρι δεν κατάλαβα πως τα έκανε όλα μαζί.. βρέθηκα από πάνω της με έφερε Τούμπα.
Τελικά ποδολόγος είναι η αφέντρα για να καταλάβουμε και μεις..
Κοροϊδεύετε το κοσμάκη για να τον μαδήσετε αλλά μάλαξες δεν είμαστε..
Σας ξεμπρόστιασε όλο το φόρουμ..
Συμπέρασμα τελικό.. ο συνάδελφος που πήρε μασαζ από τη τεα κατάλαβε και και ίδιος ότι τη μόνη αφέντρα που μπορεί να βγάλει η αφροδιταρα είναι πάνω της είναι σε κάνα κιλό παιδάκια και πουθενά άλλου..καλή όρεξη!!