Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καλησπερα σε ολους

Εχω ερωτηση για Λουση απο Delux. Την ειχα παρει μια φορα παλια και ειχε βγαλει μπλουζα και προχωρησε σε χειρωνακτικη απολαυση. Προχωραει και παραπανω; Ξερει κανεις, αξιζει να ξαναδοκιμασω ή να παω κατευθειαν σε κατι αλλο;

Σας ευχαριστω

Παραπάνω δεν έχω πάρει στο δεύτερο ραντεβού. Δεν νομίζω ότι δίνει κάτι παραπάνω γενικά . Πάντως τίμια στα υπόλοιπα .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
εχει κανεις αποψη για βικτωρια, ελευθερια και αφροδιτη απο delluxe και για κατερινα απο vip?
Αφροδίτη πολύ καλή, η Βικτωρία κάνει μόνο μασάζ τίποτα άλλο, για τις άλλες δεν έχω άποψη
εσύ από πάνω μόλις είπες άκυρο η Αφροδίτη. Τώρα μας δουλεύεις ;

αλλη η μια, αλλη η αλλη. προσωπικα στο viber της τεας δεν μου εχουν αναφερει αφροδιτη για να ειμαι ειλικρινης

Δυστυχώς δοκίμασα κ Αφροδίτη από την ομάδα της Τεας.
Καμία σχέση με τη φώτο που μας δείχνουν +20 κιλα και γενικά δεν μου άρεσε, ούτε δωρεάν δεν θα την έπαιρνα αν ήξερα ότι είναι έτσι. Κρίμα γιατί είχα παει με θετική διάθεση
τα φωνάζει πολύς κοσμος εδώ και μέρες φίλτατε τα είδες και μόνος σου ..μακριά από δαύτες..
σιγα τον κοσμο που φωναζει, εγω με την Αμαρυλλις επρασα τελεια, ηρεμηστε λιγακι καποιοι

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Καλησπερα σε ολους

Εχω ερωτηση για Λουση απο Delux. Την ειχα παρει μια φορα παλια και ειχε βγαλει μπλουζα και προχωρησε σε χειρωνακτικη απολαυση. Προχωραει και παραπανω; Ξερει κανεις, αξιζει να ξαναδοκιμασω ή να παω κατευθειαν σε κατι αλλο;

Σας ευχαριστω
Λογικά επειδή παλαιά δούλευε σε μασατζίδικα και το τερμάτιζε δεν πρέπει να σταματάει στο χέρι!

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Καλό αλλά και έξυπνο θα ήταν να μην ανεβάζουμε φωτογραφίες από κοπέλες... η προσωπική μου γνώμη είναι πως η μεγάλη έκθεση αποτρέπει πολλές κοπέλες της διπλανής πόρτας να δουλέψουν σε κάποιο γραφείο... όλα θέλουν μέτρο ακόμα και η δημόσια ενημέρωση.

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Συμπεραίνω ότι το μασάζ της Τέα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιάς άλλης, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα. Είναι άλλου επιπέδου και σε τιμές και σε υπηρεσίες. Επίσης ανάλογα με τον πελάτη μπορεί να κάνει εκπτώσεις ή να προσφέρει ακόμα και δωρεάν κάποιες από τις extra υπηρεσίες σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί. Οπότε σίγουρα αξίζει να την δοκιμάσω. Μπορώ να έχω και γω το τηλ της;

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Πραγματικά βαρετό....
Ειλικρινά κουραστηκαμε με την Τέα....
Κάνετε spam ακαταλογιστο...
Σταματήστε το επιτέλους!!!

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Από κάποιο σημείο και μετά είστε off topic...
:d-spam::offtopic::spam::spam:

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Καλό αλλά και έξυπνο θα ήταν να μην ανεβάζουμε φωτογραφίες από κοπέλες... η προσωπική μου γνώμη είναι πως η μεγάλη έκθεση αποτρέπει πολλές κοπέλες της διπλανής πόρτας να δουλέψουν σε κάποιο γραφείο... όλα θέλουν μέτρο ακόμα και η δημόσια ενημέρωση.
πλάκα κάνεις;;;
Εδώ δε σταματάνε το σπαμαρισμα σε όλο το thread...
Μέλη τα οποία είναι μόνο εδώ και πουθενά αλλού...
Αμφιβάλλω αν από μασατζιδικα αλλά ξέρουν κάτι...
Εκτός των κατοίκων...
Φρατζή 7
Nirvana mousses
Στουρνάρη 29 Ζάνα...
Έχετε ιδέα παίδες...

Ή έχει μπει η Τέα στο τιμόνι και κάθεται και γράφει μόνη ..;

nito

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2006
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα.
Εγώ αναφορικά με την ΤΕΑ ,η εμπειρία ήταν εξαιρετική για τα δικά μου γούστα. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες το πρόγραμμά της ήταν κοντά στα θέλω μου. Τώρα τα γούστα του καθενός διαφέρουν.

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.048
Πόντοι
441
Ανυπομονώ για το ποστ σας αν θα παραδεχτείτε κάτι...

Η ίδια είναι τελικά;

Δε μας είπατε;

Τους έχετε βαφτίσει όλους προμότορες και δεν βλέπετε μπροστά σας!!!!!!!!!
η ξεφτίλα σου και ο πανικός σου κοπέλια σε έχουν φέρει σε βαθμό να ανεβάζεις φωτογραφιεσ πρόσωπα θεραπευτών στη σελίδα δημόσια....ξευτίλα...κατέβασε τις φωτος των παιδιών τώρα..αυτό Που κανείς δεν θα σου φέρει λεφτα ξευτίλισμενη..ξετσίπωτο ανθρωπάκι...

Άκου ΣΚΟΥΠΙΔΙ βρες τα κάκαλα (δανείσου από κανέναν που σε πηδάει) και παραδέξου ότι είπες μαλακία και άσε τους χαρακτηρισμούς για προμότορες κτλ.

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ είναι αλλά σου κακοχαρακτήρισαν τη μπουλντόζα που προσέλαβες και παραληρείς.

Άιντε κωλόζωο.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Βλέπω χαρακτηρισμούς χωρίς μέτρο...
Ας " υποθέσουμε" ότι υπάρχουν προμοτορες οκ.
Τους οποίους τους έχουμε καταλάβει...
Και ας υποθέσουμε ότι υπάρχει αντιπαράθεση οκ...
Εδώ όμως έχει ξεφύγει το θέμα...
Κρίμα...
Έδω είναι για ενημέρωση όχι για καβγάδες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Μερικές προσωπικές εμπειρίες το τελευταίο 2μηνο που ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο χώρο.

Deluxe
- Δανάη, πιτσιρίκα ξανθιά με μπλε μάτι όπως στην φωτό, μασάζ άνω του μετρίου, χωρίς πετσέτα, πολύ παιχνιδιάρα και ομιλητική, τελείωμα φραπέ ( 50€ + tips)
- Αλεξάνδρα, πιτσιρίκα καστανόξανθη, λίγο διαφορετική απ την φωτό αλλά όμορφη, μασάζ καλό, χωρίς πετσέτα, ναζιάρα και φιλική, τελείωμα φραπέ ( 50€ + tips)
- Αφροδίτη (πρώην MassageJoy),όμορφη μαγκάκι μοιάζει στην φωτό που στέλνουν, μασάζ πολύ καλό επαγγελματικό, χωρίς πετσέτα, δεν προχώρησε (έχουμε βρεθεί 3-4 φορές) (60€)

Τέα
- Αμαρυλλίς (πρώην Ολυμπία από Vip), μελαχρινή με μεγάλο στήθος για συγκεκριμένα γούστα με κάποια παραπάνω κιλά, μασάζ καλό αισθησιακό, χωρίς πετσέτα, πολύ φιλική, δεν προχώρησε (;) (60€)

MassageJoy
- Έλενα, πιτσιρίκα παρθενοπιπίτσα, μασάζ άνω του μετρίου, με πετσέτα, χωρίς τελείωμα κλπ, πολύ ναζιάρα και φιλική, δεν προχώρησε (60€)

Osmose
- Έλλη, μελαχρινή πιτσιρίκα με ύφος μαγκάκι μασάζ ανύπαρκτο του δεκάλεπτου, χωρίς πετσέτα, διεκπεραιωτική ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε, τελείωμα μπριζόλα (120€)

Massage Lux=
- Βαλέρια, καστανή 30άρα πολύ ωραίο πρόσωπο, μασάζ χαλαρωτικό, χωρίς πετσέτα, φιλική, τελείωμα φραπέ (60€ + 20€)

Αυτή είναι η σωστή κριτική με παράθεση θετικών και αρνητικών σημείων για την κάθε θεραπεύτρια και όχι οι άσκοπες αντιπαραθέσεις που δηλητηριάζουν το κλίμα.Μπράβο φίλε

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
.

Συνημμένα

• sintagi-pasxalina-tsourekia-supersyntages-1200x630.jpg
    sintagi-pasxalina-tsourekia-supersyntages-1200x630.jpg
    220,4 KB · Εμφανίσεις: 34

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Συμπεραίνω ότι το μασάζ της Τέα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιάς άλλης, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα. Είναι άλλου επιπέδου και σε τιμές και σε υπηρεσίες. Επίσης ανάλογα με τον πελάτη μπορεί να κάνει εκπτώσεις ή να προσφέρει ακόμα και δωρεάν κάποιες από τις extra υπηρεσίες σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί. Οπότε σίγουρα αξίζει να την δοκιμάσω. Μπορώ να έχω και γω το τηλ της;
φυσικα το τηλ της είναι 090-7852816871 για ξύρισμα αρχιδιων πατάς #...χαχαχαχαχαχααχαχαχ

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Συμφωνω ειναι τοπ η μικρη το εχει. Οπως και η Ριτα απο το ιδιο γραφειο. Αλλες καλες πετιτ στο χωρο που μαρεσουν ειναι η ρομιλντα απο τζοι και η λυδια απο senses. Η βικτωρια που λες ποσο ανετη ειναι;

Μαγκες να σας παραθεσω κι εγω τις εμπειρίες μου μιας και εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα τις εκανα τις καταδρομικες μου.
Κατ αρχας γυρισε η Χρυσαννα στο Deluxe που εμένα ειναι απ τις αγαπημένες μου καθως το καλαμακι της ειναι αριστοτεχνικο και το μασαζ της παρα πολυ αισθησιακό. Χωρις να της ζητησεις θα σου κανει και λιγο body to body και γενικα παντα θα ειναι ευχαριστη και δε ζηταει εξτρα. Απο Deluxe επισης πηρα προσφατα τη Νεφελη οπου έμεινα πολυ ευχαριστημένος. Η Μιλανα ηταν επισης πολυ καλη και φιλική. Ειχα πολυ καλη εμπειρια. Επισης γυρισε η Βαλερια αυτή η μοντελέ με την οποια ακομα δεν εχω καταφερει να κανω αλλα με ψηνει πολυ
Απο Joy Βικτωρια ειναι άνετη.  Νικη στα δεν τουλαχιστον σε μενα και το υπερμπιστολο ειναι η Μαιρη αλλα 2 φορες που τη ζητησα ηταν κλεισμένη για ολη τη μερα.
Το lux εχει μια πολυ τιμια την Λάουρα και πολυ συμπαθητική και χαμογελαστη οπου εκανε και καλαμακι και δε ζητησε και εξτρα και θελω να δοκιμάσω την Ινεσα που φαίνεται καυλιαρα απ τις φωτο.
Τελος το velvet εχει ενα φοβερο πετιτ που τη λενε Ελινα και εμεινα ακρως ευχαριστημένος

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Παιδες καλησπερα! Εχει δοκιμασει κανεις Ναταλι απο joy? Μου στειλανε φωτο viber και κρεμασε σαγονι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom