Εχω βοηθηθει απο ολα τα παιδια που γραφουν σε αυτο το νημα οποτε να ανταποδωσω και εγω με την σειρα μου με μια ανασκοπηση απο τις κοπελες που δοκιμασα τον περασμενο χρονο.
Βαζω βαθμολογιες σε μασαζ ,μασαζ+ και συνολικη παρουσια της καθε κοπελας.
Δαναη (deluxe) 589 (μασαζ 5 ,μασαζ+ 8 , συνολικη παρουσια της καθε κοπελας 9)
Εξαιρετικη περιπτωση η κοπελα ,ομορφουλα ,συμπαθητικη και γαμω τα παιδια που λεμε.Μετρια στο μασαζ ,πολυ καλη στα υπολοιπα και πολυ ευχαριστη τυπισα.Αν μπορουσαμε να την πετυχουμε διαθεσιμη για να κλεισουμε και κανενα ραντεβου καλα θα ηταν.
Ρουλα (deluxe) 855
Η Ρουλα ειναι ...χοντρουλα κατα τα αλλα εξαιρετικο μασαζ (με γνωσεις) και οκ στα υπολοιπα.
Τεα (Lux) 697
Η κοπελα ειναι μια κατηγορια μονη της τι να λεμε.Το μασαζ που κανει ειναι καλο αλλα λιγο ,γρηγορα μπαινει στο ψητο και εκει η κοπελα κανει παπαδες.Εχει τρομερη ενεργεια δεν τις φαινεται οταν την πρωτοβλεπεις (πετιτ) αλλα ειναι δυναμιτης.
Χρυσαννα (deluxe) 765
Χρυση μετριοτητα ,κανει αρκετα καλο μασαζ ειναι καλη και στα υπολοιπα και ευχαριστη κοπελα.Αν δεν βρισκεις διαθεσιμη την κοπελα που σημαδευες την διαλεγεις για να περασεις καλα και να μην κλαψεις τα λεφτα σου.Προσοχη τρωει χρονο.
Γεωργια (velvet) 667
Ωραια κοπελα με το τιμιο μασαζακι της και την ωραια φραπεδια της.Ειναι αντρακι (με την καλη την εννοια) και μπορεις να πεις και μια κουβεντα.Με ξενερωσε λιγο (μην πιανεις ,μην ρανεις) αλλα την συγχωρω.
Μιλανα (deluxe) 666
Ηρθε λιγο κουρασμενη και ειχε μετρια αποδοση παρολα αυτα ηταν φιλοτιμη και εχει προοπτικες.Θα την ξαναπαρω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη
Καρινα (deluxe) 707
Κυρια ηρθε ,κυρια εφυγε.Στο ενδιαμεσο εκανε και ενα πολυ καλο μασαζ.Ωραια κοπελα αλλα οταν παιρνεις μηδεν σε ενα μαθημα μενεις μεταξεταστεα.Λιγο ξινη δεν ξερω αν ετυχε ή ειναι εμφυτο.
Νεφελη (velvet) 787
Πολυ καλη περιπτωση γιατι τα εχει ολα ,σπανιο πραγμα.Δεν ξερει τοσο καλο μασαζ (οπως η ρουλα ας πουμε) αλλα εχει "χερι" η κοπελα ,αυτο που οι κουλτουριαρηδες θα ελεγαν ενσυναισθηση στο αγγιγμα.Ειναι λιγο με τα φεγγαρια της στην συμπεριφορα αλλα οκ.
Λιγο ακριβη στα εξτρα της αλλα χαλαλι της.Ωραια κοπελα.
Νεφελη (deluxe) 756
Παλια καραβανα στο μασαζ (ξερει) που μεταπηδησε στο κατοικον.Τιμια σε ολα της και εμεινε και 15 λεπτα παραπανω.Δεν κλαις τα λεφτα σου με τιποτα.
Ηρω (velvet) 588
Να την δοκιμασετε και δεν θα χασετε.
Ελινα (velvet) 308
Πολλες προσδοκιες αλλα δεν ...
Το μασαζ της ειναι αγαρμπο και βασικα δεν ξερει τι κανει.Ωραια κοπελα ,ευχαριστη ,ευγενικη αλλα δεν.
Λυδια (deluxe) 677
Εχετε ακουσει την εκφραση "ειναι αδυνατον να μην πετυχεις τον φραπε"?Αυτο ειναι αληθεια αλλα αν πιεις φραπεδακι απο τα χερακια της Λυδιας θα δεις οτι ειναι μονο η μιση αληθεια.
Αξιοπρεπες το μασαζακι της.Ευχαριστη κοπελα με χιουμορ.
Χριστινα (deluxe) 673
Αυτη μου εσπασε τα νευρα.Αρχιζει το μασαζακι ,οκ δεν πολυξερει αλλα εχει το χερι που λεγαμε και στην νεφελη οποτε σωζεται ,αρχιζει και "παιζει μπαλα" ,λεμε οτι αυτο ειναι εξτρα και ολα καλα.Οταν ειναι να της δωσω τα λεφτα για να φυγει μου βγαζει τιμοκαταλογο ,τοσο να βαλω το δεξι μου χερι ,τοσο επειδη επιασες το ποδι.
Ρε αει στο διαολο σαχλοκουδουνο ,μου χαλασε την διαθεση το βλαμενο.Μαυρο απο εμενα.
Ζωη (deluxe) 887
Ειναι χρονια στο μασαζ και σε μαγαζια και ως ανεξαρτητη.Εξαιρετικη περιπτωση.Κανει μασαζ body to body θεικο.Δοκιμαστε.
Τωρα καποιες κοπελες εχουν αλλαξει γραφεια ,η νεφελη του βελβετ εχει παει στο ντελουξ νομιζω σαν νεφελη 2.
Αυτα τα ολιγα
Α να μην ξεχασω ,επειδη απο οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης του deluxe ειναι στην παρεα μας.Αν δινεις λιγοτερα απο 3 χιλιαρικα το μηνα στην ιωαννα την κλεβεις φιλε.Ειλικρινα.Μιλαμε η τυπισα πεταλωνει ψυλλο.Μεγαλο γατονι