Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Κάποια νέα παρουσία από Velvet, Joy massage, Vip massage, Deluxe massage, Lux massage? Ή όποιο άλλο γραφείο θεωρείται καλό με ενδιαφέρουσες παρουσίες?

VipMassage.gr

Νεα Μωρα - Σημερα Μου το ειπαν στο Viber ( εννοειται οτι Δεν δοκιμασα καμια , γιατι τωρα ξεκινησαν )

Ολες Κανουν Χωρις Πετσετα μου ειπε - Ολες Κανουν Φραπε Και Καλαμακι , και οι περισσοτερες ψηνουν μπριζολα

Της ειπα οτι καλα ολα αυτα αλλα πρεπει να κρατησετε και τις τιμες των εξτρα σε φυσιολογικα επιπεδα

και μου ειπε κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε και για αυτο - Συμφωνησε Υπερ Των Λογικων Τιμων για τα Εξτρα

Και παγκοσμια και η χωρα μας περναει πολυ δυσκολα με το κορονο ιο
κτλ - ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ - Αλλα στα Πλασια Λογικης.......

Τα ονοματα των νεων κοριτσιων απο Vip Massage είναι

Μαριλια ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Γιουλη 30 + , Ρωσιδα

Κατερινα ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Ελλη - Μελαχρινο γυρο στα 30+

Δημητρα Ξανθο Μιλφ

Αννα ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Αυτα ξερω - Αυτα γραφω....

Καλες καταδρομικες...

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Απο ΟΣΜΟΣΕ ηρθαν τωρα..

μια κινεζα ( Δεν εχω δοκιμασει - ενδιαφερον ακουγεται )

ηρθε και μια ισπανιδα λενε ΝΙΝΑ ( Ενδιαφερον μωρο )

Απ τις παλιες πηρα και περασα καλα με τη Λινα , με τη Ατζελινα και με τη Νικη ( ειχα χημεια εγω προσωπικα - ολα σχετικα ειναι )

Εννοιειται Ολες απο Οσμοσε Κανουν Φουλ αλλά κάνουν Λιγο Βασικο Απλο Μασαζ , μην περιμενετε....πολλα πολλα...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΩΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΔΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΩ..........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Ξερει κανεις αν προχωρανε και ποσο αυτες οι κοπελες απο Ντελουξ ?

Μαρία

Έλενα

Νομιζω οτι η αγαπη απο ντελουξ κανει σκετο μασαζ ή ενα σκετο φραπε - Απ οτι μου ειχαν πει παλιοτερα κανα 2 μελη εδω στα π.μ - Δεν εχω προσωπικη εμπειρια !

ομορφη κοπελα με ωραιο ονομα αγαπη <3

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Κάποια νέα παρουσία από Velvet, Joy massage, Vip massage, Deluxe massage, Lux massage? Ή όποιο άλλο γραφείο θεωρείται καλό με ενδιαφέρουσες παρουσίες?
Για lux από τα αναφερόμενα πήρα Βαλέρια πριν μέρες βεβαιως.
Καλή παρουσία καλό μασάζ φραπές.
+1:wink:
Πολύ οκ το μωρο

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21

VipMassage.gr

Νεα Μωρα - Σημερα Μου το ειπαν στο Viber ( εννοειται οτι Δεν δοκιμασα καμια , γιατι τωρα ξεκινησαν )

Ολες Κανουν Χωρις Πετσετα μου ειπε - Ολες Κανουν Φραπε Και Καλαμακι , και οι περισσοτερες ψηνουν μπριζολα

Της ειπα οτι καλα ολα αυτα αλλα πρεπει να κρατησετε και τις τιμες των εξτρα σε φυσιολογικα επιπεδα

και μου ειπε κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε και για αυτο - Συμφωνησε Υπερ Των Λογικων Τιμων για τα Εξτρα

Και παγκοσμια και η χωρα μας περναει πολυ δυσκολα με το κορονο ιο
κτλ - ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ - Αλλα στα Πλασια Λογικης.......

Τα ονοματα των νεων κοριτσιων απο Vip Massage είναι

Μαριλια ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Γιουλη 30 + , Ρωσιδα

Κατερινα ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Ελλη - Μελαχρινο γυρο στα 30+

Δημητρα Ξανθο Μιλφ

Αννα ( Κατω των 30 ετων - Ελληνιδα )

Αυτα ξερω - Αυτα γραφω....

Καλες καταδρομικες...
Είσαι πολύ κατατοπιστικός. Μπράβο!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Εχω βοηθηθει απο ολα τα παιδια που γραφουν σε αυτο το νημα οποτε να ανταποδωσω και εγω με την σειρα μου με μια ανασκοπηση απο τις κοπελες που δοκιμασα τον περασμενο χρονο.
Βαζω βαθμολογιες σε μασαζ ,μασαζ+ και συνολικη παρουσια της καθε κοπελας.

Δαναη (deluxe) 589 (μασαζ 5 ,μασαζ+ 8 , συνολικη παρουσια της καθε κοπελας 9)
Εξαιρετικη περιπτωση η κοπελα ,ομορφουλα ,συμπαθητικη και γαμω τα παιδια που λεμε.Μετρια στο μασαζ ,πολυ καλη στα υπολοιπα και πολυ ευχαριστη τυπισα.Αν μπορουσαμε να την πετυχουμε διαθεσιμη για να κλεισουμε και κανενα ραντεβου καλα θα ηταν.

Ρουλα (deluxe) 855
Η Ρουλα ειναι ...χοντρουλα κατα τα αλλα εξαιρετικο μασαζ (με γνωσεις) και οκ στα υπολοιπα.

Τεα (Lux) 697
Η κοπελα ειναι μια κατηγορια μονη της τι να λεμε.Το μασαζ που κανει ειναι καλο αλλα λιγο ,γρηγορα μπαινει στο ψητο και εκει η κοπελα κανει παπαδες.Εχει τρομερη ενεργεια δεν τις φαινεται οταν την πρωτοβλεπεις (πετιτ) αλλα ειναι δυναμιτης.

Χρυσαννα (deluxe) 765
Χρυση μετριοτητα ,κανει αρκετα καλο μασαζ ειναι καλη και στα υπολοιπα και ευχαριστη κοπελα.Αν δεν βρισκεις διαθεσιμη την κοπελα που σημαδευες την διαλεγεις για να περασεις καλα και να μην κλαψεις τα λεφτα σου.Προσοχη τρωει χρονο.

Γεωργια (velvet) 667
Ωραια κοπελα με το τιμιο μασαζακι της και την ωραια φραπεδια της.Ειναι αντρακι (με την καλη την εννοια) και μπορεις να πεις και μια κουβεντα.Με ξενερωσε λιγο (μην πιανεις ,μην ρανεις) αλλα την συγχωρω. :bounce-glasses:

Μιλανα (deluxe) 666
Ηρθε λιγο κουρασμενη και ειχε μετρια αποδοση παρολα αυτα ηταν φιλοτιμη και εχει προοπτικες.Θα την ξαναπαρω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη :sunglasses:

Καρινα (deluxe) 707
Κυρια ηρθε ,κυρια εφυγε.Στο ενδιαμεσο εκανε και ενα πολυ καλο μασαζ.Ωραια κοπελα αλλα οταν παιρνεις μηδεν σε ενα μαθημα μενεις μεταξεταστεα.Λιγο ξινη δεν ξερω αν ετυχε ή ειναι εμφυτο.

Νεφελη (velvet) 787
Πολυ καλη περιπτωση γιατι τα εχει ολα ,σπανιο πραγμα.Δεν ξερει τοσο καλο μασαζ (οπως η ρουλα ας πουμε) αλλα εχει "χερι" η κοπελα ,αυτο που οι κουλτουριαρηδες θα ελεγαν ενσυναισθηση στο αγγιγμα.Ειναι λιγο με τα φεγγαρια της στην συμπεριφορα αλλα οκ.
Λιγο ακριβη στα εξτρα της αλλα χαλαλι της.Ωραια κοπελα.

Νεφελη (deluxe) 756
Παλια καραβανα στο μασαζ (ξερει) που μεταπηδησε στο κατοικον.Τιμια σε ολα της και εμεινε και 15 λεπτα παραπανω.Δεν κλαις τα λεφτα σου με τιποτα.

Ηρω (velvet) 588
Να την δοκιμασετε και δεν θα χασετε.:rockon:

Ελινα (velvet) 308
Πολλες προσδοκιες αλλα δεν ...
Το μασαζ της ειναι αγαρμπο και βασικα δεν ξερει τι κανει.Ωραια κοπελα ,ευχαριστη ,ευγενικη αλλα δεν.

Λυδια (deluxe) 677
Εχετε ακουσει την εκφραση "ειναι αδυνατον να μην πετυχεις τον φραπε"?Αυτο ειναι αληθεια αλλα αν πιεις φραπεδακι απο τα χερακια της Λυδιας θα δεις οτι ειναι μονο η μιση αληθεια.
Αξιοπρεπες το μασαζακι της.Ευχαριστη κοπελα με χιουμορ.

Χριστινα (deluxe) 673
Αυτη μου εσπασε τα νευρα.Αρχιζει το μασαζακι ,οκ δεν πολυξερει αλλα εχει το χερι που λεγαμε και στην νεφελη οποτε σωζεται ,αρχιζει και "παιζει μπαλα" ,λεμε οτι αυτο ειναι εξτρα και ολα καλα.Οταν ειναι να της δωσω τα λεφτα για να φυγει μου βγαζει τιμοκαταλογο ,τοσο να βαλω το δεξι μου χερι ,τοσο επειδη επιασες το ποδι.
Ρε αει στο διαολο σαχλοκουδουνο ,μου χαλασε την διαθεση το βλαμενο.Μαυρο απο εμενα.:s&m_3:

Ζωη (deluxe) 887
Ειναι χρονια στο μασαζ και σε μαγαζια και ως ανεξαρτητη.Εξαιρετικη περιπτωση.Κανει μασαζ body to body θεικο.Δοκιμαστε.

Τωρα καποιες κοπελες εχουν αλλαξει γραφεια ,η νεφελη του βελβετ εχει παει στο ντελουξ νομιζω σαν νεφελη 2.
Αυτα τα ολιγα :dunno:

Α να μην ξεχασω ,επειδη απο οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης του deluxe ειναι στην παρεα μας.Αν δινεις λιγοτερα απο 3 χιλιαρικα το μηνα στην ιωαννα την κλεβεις φιλε.Ειλικρινα.Μιλαμε η τυπισα πεταλωνει ψυλλο.Μεγαλο γατονι :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Σωστή και ωραία ενημέρωση Oletiras,έτσι πρέπει να γραφουμε τις εμπειρίες μας.Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι θεραπεύτριες αλλάζουν έδρα και μερικές φορές αλλάζουν και όνομα.Οπότε χάνονται στο πλήθος. Και δεν είναι εύκολο μόλις αναφερθεί κάτι ενδιαφέρον να τις δοκιμάσει όλες αμέσως.Να είσαι καλά

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα Καλο ΣΚ

Μπραβο Oletiras - Φοβερη Ενημερωση !! Αψογος ! Αυτος ειναι ο ρολος του Φορουμ Εδω...

Συμφωνω και με το Tonos 17 - Ετσι ακριβως ειναι...

Οποιος αλλος εχει εμπειρια απ οποιοδηποτε γραφειο / κοπελα να μας τη καταθεσει τη καταδρομικη του να εχει νοημα το νημα κ το φορουμ κ να περναμε ωραια..

καλα να περνατε...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Και η δική μου συμβολή στην ανάρτηση του Oletiras με δύο απο αυτές που έχω δοκιμάσει αφου τον ευχαριστήσω για τις κριτικές του

ΔΑΝΑΗ ένα χαζούλικο κοριτσάκι με ατσούμπαλο σώμα , ούτε λέξη δεν μπορείς να πεις μαζί της,στρογγυλό μηδέν στο μασαζ ,στρογγυλό μηδέν στη δημιουργία κλιματος, το ότι προχωράει λίγο παραπάνω σε εμένα δεν λέει κάτι στο είδος μασαζ που αφορά το νήμα.

ΤΕΑ το έχω ξαναγράψει ,μιά κατηγορία μόνη της τουλάχιστον όταν δούλευε σε γραφείο, δύο φορές την δοκίμασα, την πρώτη φορά προχώρησε πολύ και την δεύτερη ακόμη πιό πολύ ΜΟΝΗ της -οπότε η καύλα που βίωνες ήταν απίστευτη μη έχοντας υπογράψει απο πριν μαζί της ''συμφωνητικό''- την σωστή στιγμή αφου είχε πρώτα δημιουργήσει με το μασαζ της το κατάλληλο κλίμα,ποτέ δεν μίλησε απο πριν για λεφτά το άφησε αυτό στη κρίση μου,ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ

Vasskaran

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
20
Πόντοι
1
Ρε μάγκες για πείτε και λίγο εύρος τιμών μαζί με τα έξτρα για να είμαστε όλοι σε ένα κοινό επίπεδο.. το μέγιστο παίζει στα 100€ ή παραπάνω;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Ρε μάγκες για πείτε και λίγο εύρος τιμών μαζί με τα έξτρα για να είμαστε όλοι σε ένα κοινό επίπεδο.. το μέγιστο παίζει στα 100€ ή παραπάνω;

50€.
σε οποια δεν της αρεσει να αλλαξει επαγγελμα...>>> Το ιδιο και τα λαμογια οι "μαγαζατορες"...:knockinb::knockinb::knockinb:

..με τους όποιους παρατρεχαμενους διαφημιστες δεν ασχολουμαστε.....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
εκτός απο ειδικές περιπτώσεις που πρέπει να ανέβεις για να την δελεάσεις ,+10,+20.+30 οι τρείς βασικές έξτρα υπηρεσίες ,αν δεν ξέρουν μασάζ και έρχονται μόνο για τις ''υπηρεσίες'' και πολλά είναι θάλεγα τα 50-60 max

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης

80-120 από αυτά που γράφουν οι φίλοι.Και πάντα εξαρτάται από ποιά βάση ξεκινάς.1 ώρα 50-60,90 λεπτά 78-80 ,120 λεπτά 90-100...Οπότε διαλέγεις και προσθέτεις το έξτρα.
Εμείς μπορεί να ζητάμε 20 ευρώ!!Γίνεται? δεν γίνεται...!!!

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μαρεσει η βαθμολογία που έχεις ξεκινήσει αν και λίγο προκατειλημμένη.Θα βοηθήσει και στο μέλλον όλους..

Η δίκη μου βαθμολογία αυτή τη στιγμή για όλες στο χώρο (έχω άποψη για όλες που είναι μικρές και αδύνατες ) για μιλφ ή κοπέλες με παραπανίσια κιλά ή και τα δυο δεν έχω αποψη.

1. Θεανώ από σενσες. 23/30. (6/10, 9/10, 8/10)

2. Ελίνα Βελβετ. 22/30 (6/10, 8/10, 8/10). ΔΕΝ συμφωνώ καθόλου μαζί σου για την συγκεκριμένη είναι για μένα και από τις καλύτερες στο χώρο. Ας μην λέμε τα ίδια όσοι έχουν δοκιμάσει ξέρουν.

3. Μαίρη Τζόι. 22/30 (6/10, 9/10, 7/10).

4. Αφροδίτη Βελβετ 21/30 (6/10, 8/10, 7/10)

5. Δαναη Ντελουξ 21/30 (5/10, 8/10, 8/10)

6. Ριτα Βελβετ.

7. Άννα Όασις

8. Χριστίνα από Αττικά

9. Ρουμπι από Αττικα

10. Νεφέλη Ντελουξ

Για παραπάνω πληροφορίες στείλτε π.μ. Αν έχει κανείς πληροφορίες για Βικτωρια από ντελουξ, Λύδια από σενσεσ ή Αλίκη από βέλβετ στείλτε π.μ

Εχω βοηθηθει απο ολα τα παιδια που γραφουν σε αυτο το νημα οποτε να ανταποδωσω και εγω με την σειρα μου με μια ανασκοπηση απο τις κοπελες που δοκιμασα τον περασμενο χρονο.
Βαζω βαθμολογιες σε μασαζ ,μασαζ+ και συνολικη παρουσια της καθε κοπελας.

Δαναη (deluxe) 589 (μασαζ 5 ,μασαζ+ 8 , συνολικη παρουσια της καθε κοπελας 9)
Εξαιρετικη περιπτωση η κοπελα ,ομορφουλα ,συμπαθητικη και γαμω τα παιδια που λεμε.Μετρια στο μασαζ ,πολυ καλη στα υπολοιπα και πολυ ευχαριστη τυπισα.Αν μπορουσαμε να την πετυχουμε διαθεσιμη για να κλεισουμε και κανενα ραντεβου καλα θα ηταν.

Ρουλα (deluxe) 855
Η Ρουλα ειναι ...χοντρουλα κατα τα αλλα εξαιρετικο μασαζ (με γνωσεις) και οκ στα υπολοιπα.

Τεα (Lux) 697
Η κοπελα ειναι μια κατηγορια μονη της τι να λεμε.Το μασαζ που κανει ειναι καλο αλλα λιγο ,γρηγορα μπαινει στο ψητο και εκει η κοπελα κανει παπαδες.Εχει τρομερη ενεργεια δεν τις φαινεται οταν την πρωτοβλεπεις (πετιτ) αλλα ειναι δυναμιτης.

Χρυσαννα (deluxe) 765
Χρυση μετριοτητα ,κανει αρκετα καλο μασαζ ειναι καλη και στα υπολοιπα και ευχαριστη κοπελα.Αν δεν βρισκεις διαθεσιμη την κοπελα που σημαδευες την διαλεγεις για να περασεις καλα και να μην κλαψεις τα λεφτα σου.Προσοχη τρωει χρονο.

Γεωργια (velvet) 667
Ωραια κοπελα με το τιμιο μασαζακι της και την ωραια φραπεδια της.Ειναι αντρακι (με την καλη την εννοια) και μπορεις να πεις και μια κουβεντα.Με ξενερωσε λιγο (μην πιανεις ,μην ρανεις) αλλα την συγχωρω. :bounce-glasses:

Μιλανα (deluxe) 666
Ηρθε λιγο κουρασμενη και ειχε μετρια αποδοση παρολα αυτα ηταν φιλοτιμη και εχει προοπτικες.Θα την ξαναπαρω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη :sunglasses:

Καρινα (deluxe) 707
Κυρια ηρθε ,κυρια εφυγε.Στο ενδιαμεσο εκανε και ενα πολυ καλο μασαζ.Ωραια κοπελα αλλα οταν παιρνεις μηδεν σε ενα μαθημα μενεις μεταξεταστεα.Λιγο ξινη δεν ξερω αν ετυχε ή ειναι εμφυτο.

Νεφελη (velvet) 787
Πολυ καλη περιπτωση γιατι τα εχει ολα ,σπανιο πραγμα.Δεν ξερει τοσο καλο μασαζ (οπως η ρουλα ας πουμε) αλλα εχει "χερι" η κοπελα ,αυτο που οι κουλτουριαρηδες θα ελεγαν ενσυναισθηση στο αγγιγμα.Ειναι λιγο με τα φεγγαρια της στην συμπεριφορα αλλα οκ.
Λιγο ακριβη στα εξτρα της αλλα χαλαλι της.Ωραια κοπελα.

Νεφελη (deluxe) 756
Παλια καραβανα στο μασαζ (ξερει) που μεταπηδησε στο κατοικον.Τιμια σε ολα της και εμεινε και 15 λεπτα παραπανω.Δεν κλαις τα λεφτα σου με τιποτα.

Ηρω (velvet) 588
Να την δοκιμασετε και δεν θα χασετε.:rockon:

Ελινα (velvet) 308
Πολλες προσδοκιες αλλα δεν ...
Το μασαζ της ειναι αγαρμπο και βασικα δεν ξερει τι κανει.Ωραια κοπελα ,ευχαριστη ,ευγενικη αλλα δεν.

Λυδια (deluxe) 677
Εχετε ακουσει την εκφραση "ειναι αδυνατον να μην πετυχεις τον φραπε"?Αυτο ειναι αληθεια αλλα αν πιεις φραπεδακι απο τα χερακια της Λυδιας θα δεις οτι ειναι μονο η μιση αληθεια.
Αξιοπρεπες το μασαζακι της.Ευχαριστη κοπελα με χιουμορ.

Χριστινα (deluxe) 673
Αυτη μου εσπασε τα νευρα.Αρχιζει το μασαζακι ,οκ δεν πολυξερει αλλα εχει το χερι που λεγαμε και στην νεφελη οποτε σωζεται ,αρχιζει και "παιζει μπαλα" ,λεμε οτι αυτο ειναι εξτρα και ολα καλα.Οταν ειναι να της δωσω τα λεφτα για να φυγει μου βγαζει τιμοκαταλογο ,τοσο να βαλω το δεξι μου χερι ,τοσο επειδη επιασες το ποδι.
Ρε αει στο διαολο σαχλοκουδουνο ,μου χαλασε την διαθεση το βλαμενο.Μαυρο απο εμενα.:s&m_3:

Ζωη (deluxe) 887
Ειναι χρονια στο μασαζ και σε μαγαζια και ως ανεξαρτητη.Εξαιρετικη περιπτωση.Κανει μασαζ body to body θεικο.Δοκιμαστε.

Τωρα καποιες κοπελες εχουν αλλαξει γραφεια ,η νεφελη του βελβετ εχει παει στο ντελουξ νομιζω σαν νεφελη 2.
Αυτα τα ολιγα :dunno:

Α να μην ξεχασω ,επειδη απο οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης του deluxe ειναι στην παρεα μας.Αν δινεις λιγοτερα απο 3 χιλιαρικα το μηνα στην ιωαννα την κλεβεις φιλε.Ειλικρινα.Μιλαμε η τυπισα πεταλωνει ψυλλο.Μεγαλο γατονι :hi:

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Ευχαριστουμε για την σοβαρη ενημερωση. Ετσι πρεπει να ειναι. Αν και απεχω απο το αθλημα λογω συνθηκων ενημερωνομαι για τις καινουριες παρουσιες. Βικτωρια deluxe εχει αναφερθει πιο πανω, γνωριζουμε κατι μεχρι που φτανει;

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Λέω να δοκιμάσω Μαίρη από joy , έχω ακούσει καλές κριτικές όσοι την έχουν πάρει ας στείλουν ένα pm

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
παιδιά στο σπίτι μου αξίζει λέτε να καλέσω μασσατζού από τα γνωστά μαγαζιά (deluxe, velvet κλπ) ή θα ψάχνω το νεφρό μου την επόμενη μέρα;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
παιδιά στο σπίτι μου αξίζει λέτε να καλέσω μασσατζού από τα γνωστά μαγαζιά (deluxe, velvet κλπ) ή θα ψάχνω το νεφρό μου την επόμενη μέρα;
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε. σε σπιτια που δεν ξερεις να μην πας, στο δικο σου και απο γραφεια δεν γινεται τπτ

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Sorry για το :offtopic: .
Αλλά μια που το έφερε η κουβέντα , όταν καλείτε την κάθε μια σπίτι , δεν φοβάστε μην σας κάνουν μάγκες και μια ωραία πρωΐα βρείτε μόνο τα ντουβάρια σπίτι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom