lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.374
- Πόντοι
- 5.646
Μαίρη το νούμερο 1Καλημέρα! Το Joy λένε πως έχει φέρει νέες παρουσίες. Υπάρχει εικόνα ποια μπορεί να αξίζει και να μας κάνει τα χατήρια?
δεν έχω κάνει αγορές από εκεί...όπου ακούς πολλά κεράσια...Συγνώμη για το Vip ήθελα να πω, πως λένε πως έχει φέρει νέες παρουσίες. Υπάρχει εικόνα ποια μπορεί να αξίζει και να μας κάνει τα χατήρια?
Μια Αλέξανδρα και μια Γιούλη έχουν ενδιαφέρον από Vip massage ,μου τις έστειλαν πρόσφατα σε φωτογραφίες..Η Γιούλη είναι μια ξανθιά κοπέλα μάλλον καινούργια ... Αν σου αρέσουν οι ξανθιές κοπέλες ,παίζει Χριστιάνα από λουξ και Αφροδίτη από Βελβετ τούμπανα και τα δύο ....Με Χριστιανα και Αφροδίτη από έχω πέρασει πάρα πολύ καλάΣυγνώμη για το Vip ήθελα να πω, πως λένε πως έχει φέρει νέες παρουσίες. Υπάρχει εικόνα ποια μπορεί να αξίζει και να μας κάνει τα χατήρια?
Καλημερα σε ολους , απο joy massage αγγελικη - αφροδιτη - ελενα φραπε καμια απο αυτες κανει; Μπερδευτηκα με την δευτερη καποιος εγραψε οτι πηγε στο γραφειο της τεας
Μαίρη το νούμερο 1Καλημέρα! Το Joy λένε πως έχει φέρει νέες παρουσίες. Υπάρχει εικόνα ποια μπορεί να αξίζει και να μας κάνει τα χατήρια?
Και Ναταλία υπερμουνο αυτά!
Ελίνα velvetΦίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια; Ευχαριστω
ΣυμφωνώΕλίνα velvetΦίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Ελίνα - Ρητά από velvet δοκιμασμένες οι μικρές και είναι πολύ καλές...Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Ινεσα από lux massage.Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Επίσης συμφωνώ με το φιλοΙνεσα από lux massage.Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Έχει τιμηθεί πρόσφατα.Ξανθο αδύνατο με φραπεδακι...
+++++++++Επίσης συμφωνώ με το φιλοΙνεσα από lux massage.Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Έχει τιμηθεί πρόσφατα.Ξανθο αδύνατο με φραπεδακι...
Ειναι μια καυλιαρα στη φωτοποια απο ολες ρε φιλε? εχει ενα σωρο..