Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
20
Τυπε η βυζαρου η Μαριαννα τι λέει; Έχεις αποψη;
Ναι τυπε μου.. Μονο αν έχεις φετίχ με βυζαρες... Αν με ρωτούσες ποσα θα έδινα για 2η φορά μαζι της.. Ενα τριανταρι το πολυ.. Ελπιζω να σε καλυψα...

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.361
Πόντοι
2.536
Ρε μαγκες αυτή η βυζαρου η ξανθια ονοματι Μαριάννα απο osmose,αξίζει να την τιμήσει κανείς.....Ερχομαι Αθήνα διημερο και φαίνεται αξιαγαμητη περίπτωση.. ..Τα φωτα σας παρακαλώ ,πληροφοριες πως και τι.Ευχαριστώ πολύ.
Μασάζ κάτω του μετρίου, βυζάρες τέρατα, πρόσωπο χάλια και σεξ σε χαμηλούς τόνους

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
120
Πόντοι
1
Καλησπέρα
Ξέρει κάποιος τι παίζει εδώ?
massagetherapyall4you.com
Δοκίμασα εγώ στα δεν μέτριο προς τίποτα μασάζ δεν ήξερε η κοπέλα απλός προσπαθούσε να κάνει 2-3 τεχνικές που θα της είχαν δείξει ! Από εμφάνιση γεμάτη κοντουλα ξανθιά τίποτα το αξιόλογο η φωτογραφία που έχει στο sait που αντιστοιχεί στην κοπέλα έχουν απλά ίδιο χρώμα μαλλιών και είναι από κάποτε η φωτογραφία δεν ρώτησα για τίποτα Extra αλλά ούτε σου έβγαζε κάτι για πάρα πάνω μου έκανε χωρίς εσώρουχο αλλά μέχρι εκεί δεν έδειξε σημάδια για φραπέ

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
190
Πόντοι
1
Χθες δεν την βρήκα
Θα δοκιμάσω ξ

Δοκίμασα εγώ στα δεν μέτριο προς τίποτα μασάζ δεν ήξερε η κοπέλα απλός προσπαθούσε να κάνει 2-3 τεχνικές που θα της είχαν δείξει ! Από εμφάνιση γεμάτη κοντουλα ξανθιά τίποτα το αξιόλογο η φωτογραφία που έχει στο sait που αντιστοιχεί στην κοπέλα έχουν απλά ίδιο χρώμα μαλλιών και είναι από κάποτε η φωτογραφία δεν ρώτησα για τίποτα Extra αλλά ούτε σου έβγαζε κάτι για πάρα πάνω μου έκανε χωρίς εσώρουχο αλλά μέχρι εκεί δεν έδειξε σημάδια για φραπέ
Ποια δοκίμασες

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
190
Πόντοι
1
Ποια δοκιμασες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom