Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Loulis koukledes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, αναφορά ύστερα από συνάντηση με κατερίνα deluxe, Ρωσίδα γύρω στα 25 με πειραγμένα χείλη (ψιλοροφος) πολύ ωραίο σώμα.
Στα τις συνεδρίας τώρα, μασαζ ότι ναναι αλλά με φιλότιμο, καλαμάκι με λάστιχο, πάει τέρμα αλλά είναι λίγο μη απο δω και μη από κει...
Στα χαι λαιτς η θέα του πατου όταν είναι στα 4.
Σύνολο 150, δεν θα ξαναπάρω...
Καλή συνέχεια!

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
33
Like
3.443
Πόντοι
2.836
Στέλλα απο deluxe κανει τίποτα παραπάνω ;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.493
Πόντοι
2.306
Πάρε αγγελική ν περάσεις ωραία ,,, φίλε μ σορυ δλδ η νίκη φραπέ δεν είχε ; Κοιτα εγώ την είχα πάρει στης αρχές της Νταξη αν δεν την πηγενα τ χέρι της στον πουτσο μ δε θ είχε φραπέ
Αγγελική πάει φουλ??? Τι λεφτά ζήτησε?

ugureanu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
299
Πόντοι
281
Την προηγούμενη εβδομάδα ψωλάροντας με το κινητό έστειλα σε 2-3 γραφεία να βρω κοπέλα να μου αρμέξει τον καυλωμένο παργαλάτσο μου.
Ο κλήρος έπεσε στην Βικτώρια του ντελουξ.
Έφτασε στην ώρα της.
Σαραντάρα με κορμί και πρόσωπο 25αρας. Πολύ περιποιημένη γυναίκα. Από πρώην Ανατολικό μπλόκ με πολύ καλά Ελληνικά.
Το μασάζ επαγγελματικό και το αισθησιακό κομμάτι κατέληξε σε έναν πολύ υγρό φραπέ.
Με καληνύχτησε και έφυγε ενώ εγώ απλώθηκα στον καναπέ μου ξαλαφρωμένος και ανανεωμένος.

JOSSS

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
1.045
Πόντοι
6.060
Καλημέρα σε όλους, αναφορά ύστερα από συνάντηση με κατερίνα deluxe, Ρωσίδα γύρω στα 25 με πειραγμένα χείλη (ψιλοροφος) πολύ ωραίο σώμα.
Στα τις συνεδρίας τώρα, μασαζ ότι ναναι αλλά με φιλότιμο, καλαμάκι με λάστιχο, πάει τέρμα αλλά είναι λίγο μη απο δω και μη από κει...
Στα χαι λαιτς η θέα του πατου όταν είναι στα 4.
Σύνολο 150, δεν θα ξαναπάρω...
Καλή συνέχεια!

Ραντεβού μαζί της , βλαχορωσιδα , αδύνατη πεσμένο βυζί , μύριζε παρα πολύ άσχημα κατω. Την έδιωξα με το που έβγαλε παντελόνι και πλησίασα το εσώρουχο της, ζήτησε 20 πήρε 10€ κ νομίζω σώθηκα.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.525
Πόντοι
456
Ραντεβού μαζί της , βλαχορωσιδα , αδύνατη πεσμένο βυζί , μύριζε παρα πολύ άσχημα κατω. Την έδιωξα με το που έβγαλε παντελόνι και πλησίασα το εσώρουχο της, ζήτησε 20 πήρε 10€ κ νομίζω σώθηκα.
Osmose φάση είναι η Κατερίνα... πασάλιμα και ''θες να γυρίσεις΄΄΄ ? Ζήταγε και +20 για να βγάλει ρούχα μόνο κλπ.. 150 η μπριζόλα... Ότι έχουν πει πιο πάνω θα συμφωνήσω !

• Like
Αντιδράσεις: boudog

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
352
Πόντοι
280
Osmose φάση είναι η Κατερίνα... πασάλιμα και ''θες να γυρίσεις΄΄΄ ? Ζήταγε και +20 για να βγάλει ρούχα μόνο κλπ.. 150 η μπριζόλα... Ότι έχουν πει πιο πάνω θα συμφωνήσω !
Από το osmose ξεκίνησε και έχει γυρίσει όλα τα γραφεία .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom