2ΩΡΗ συνάντηση με τη θεραπεύτρια ΤΕΑ Diamonds Massage
H συνάντηση έλαβε χώρα πριν περίπου 20 μέρες στον Πρίαμο στη Μεταμόρφωση. Η ΤΕΑ ήρθε στην ώρα της, τυπικότατη, ευγενέστατη, επικοινωνιακή. Σε κάνει αμέσως να αισθανθείς άνετα, σαν να τη γνωρίζεις από καιρό. Είναι sexy, φοράει ιδιαίτερα εσώρουχα, δοτική, δημιουργεί μια αισθησιακή ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Το massage της μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, με έμφαση στη λεπτομέρεια, με υπομονή και αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Καταφέρνει να σε χαλαρώσει απόλυτα, της λες ένα πράγμα και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα. Έχει έναν τρόπο να σε κρατά ερεθισμένο από την πρώτη στιγμή, μέχρι τη στιγμή που θα τη χαιρετήσεις. Στην extra περιποίηση, θεωρώ πως ότι και να της έχει ζητήσει κάποιος, θα το λάβει με έναν μοναδικό τρόπο για τον καθένα, προσαρμοσμένο στα μέτρα και στα θέλω του. Οι λεπτομέρειες, πάνω-κάτω είναι γνωστές, το στοματικό της (και όχι μόνο) είναι κορυφή και θα κάνει τα πάντα για να περάσεις πραγματικά καλά. Ο χρόνος μαζί της περνάει σαν νερό, έμεινε μαζί μου τουλάχιστον 3 ώρες και έφυγα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, σκεπτόμενος πόσο όμορφα πέρασα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη συναντήσω ξανά.