You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Με ολα μεσα φανταζομαι τωρα που ειδα και αριστοτελειο πανεπιστημιο σιγουρευτηκαΚι'ομως.....Ειναι...
120ευρω μου λεει....
Εγω βεβαια λογω ιου, δεν.... κοκοκοκοκοκο......
Steve Konor1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2020
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχαχ καλό , οι περισσότερες γράφουν Deere CollegeΜε ολα μεσα φανταζομαι τωρα που ειδα και αριστοτελειο πανεπιστημιο σιγουρευτηκαΚι'ομως.....Ειναι...
120ευρω μου λεει....
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
χαχαχαχαχ καλό , οι περισσότερες γράφουν Deere CollegeΜε ολα μεσα φανταζομαι τωρα που ειδα και αριστοτελειο πανεπιστημιο σιγουρευτηκαΚι'ομως.....Ειναι...
120ευρω μου λεει....
ψώφια-αγγαριά... ουτε για 50ευρω....
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Ινεσα από lux massage.Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια; Ευχαριστω
Έχει τιμηθεί πρόσφατα.Ξανθο αδύνατο με φραπεδακι...
(και μπριζολάκι... )
rofos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 210
- Πόντοι
- 1
Εχει δοκιμαστει.?????χαχαχαχαχ καλό , οι περισσότερες γράφουν Deere CollegeΜε ολα μεσα φανταζομαι τωρα που ειδα και αριστοτελειο πανεπιστημιο σιγουρευτηκαΚι'ομως.....Ειναι...
120ευρω μου λεει....
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Εχει δοκιμαστει.?????χαχαχαχαχ καλό , οι περισσότερες γράφουν Deere CollegeΜε ολα μεσα φανταζομαι τωρα που ειδα και αριστοτελειο πανεπιστημιο σιγουρευτηκαΚι'ομως.....Ειναι...
120ευρω μου λεει....
ναι φιλε... δεν το εχει... μηχανικα,και βιασινη δε θα σ αρεσει..
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Δεν την βλέπω στη σελίδα τουΕλίνα velvetΦίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
120ευρω μου λεει....
ναι φιλε... δεν το εχει... μηχανικα,και βιασινη δε θα σ αρεσει..
...δεν εχει το πακετο??? το μασαζ??? το σεξ????
stathis ieremias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2020
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Στέλνουν φωτογραφίες στο viberΔεν την βλέπω στη σελίδα τουΕλίνα velvetΦίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Μου έστειλαν φωτό και τιμέςΙνεσα από lux massage.Φίλοι συναγωνιστές θέλω μια βοήθεια. Είμαι νέος στον χώρο του μασάζ και ψάχνω μια κοπέλα που να είναι skinny τύπου και να προχωράει στο έξτρα μίλι.
Έχει τιμηθεί πρόσφατα.Ξανθο αδύνατο με φραπεδακι...
(και μπριζολάκι... )
Πόσο πήγε με το .. κυρίως πιάτο??
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα συναγωνιστές . Με ενδιαφερει ΑΝ καποιος εχει παρει απο Massage Lux την Πατριτσια. ( υπηρεσιες κτλπ...... ) Πληροφορίες η εδω η σε μυνημα
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα συναγωνιστές σας ενημερώνω με δελτίο τύπου για το προηγούμενο δεκαήμερο. Δοκιμάστηκε Νίκη από όσμωση 120 εξαιρετική απόδοση, Δανάη από deluxe για όποιον θέλει μόνο φραπεδάκι θα περάσει εξαιρετικά και δοκιμάστηκε Μαριάννα και Αφροδίτη από Velvet. Η Μαρία να προχωράει λίγο πιο αργά και θέλει να χαλαρώσει έχει όμως πολύ καλές προοπτικές Γιατί γενικά το χει η Αφροδίτη , Ψηλή , Ξανθιά,καλό μασάζ κ άνετη σε όλα Αν υπάρξει χημεία πραγματικά χάνεις τον κόσμο και θα ξανάτιμηθεί άμεσα. Ακόμα μία φορά πολύ καλή επικοινωνία με το Viber του Velvet έχει διορθωθεί το παλιό χάος.
Steve Konor1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2020
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Αφροδιταρα δύναμηΚαλησπέρα συναγωνιστές σας ενημερώνω με δελτίο τύπου για το προηγούμενο δεκαήμερο. Δοκιμάστηκε Νίκη από όσμωση 120 εξαιρετική απόδοση, Δανάη από deluxe για όποιον θέλει μόνο φραπεδάκι θα περάσει εξαιρετικά και δοκιμάστηκε Μαριάννα και Αφροδίτη από Velvet. Η Μαρία να προχωράει λίγο πιο αργά και θέλει να χαλαρώσει έχει όμως πολύ καλές προοπτικές Γιατί γενικά το χει η Αφροδίτη , Ψηλή , Ξανθιά,καλό μασάζ κ άνετη σε όλα Αν υπάρξει χημεία πραγματικά χάνεις τον κόσμο και θα ξανάτιμηθεί άμεσα. Ακόμα μία φορά πολύ καλή επικοινωνία με το Viber του Velvet έχει διορθωθεί το παλιό χάος.
Ironman(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2021
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα. Έχει κάποιος πληροφορίες για ινεσα ή Λάουρα από lux? Έχει μόνο φραπέ με καλαμάκι?
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Πατρίτσια έχω δει μόνο σε φωτό..Καλησπέρα συναγωνιστές . Με ενδιαφερει ΑΝ καποιος εχει παρει απο Massage Lux την Πατριτσια. ( υπηρεσιες κτλπ...... ) Πληροφορίες η εδω η σε μυνημα
Έχω πάρει Ινεσα και Βαλέρια δύο φορές από lux.Με βλέπω ψήνομαι για μασάζακι σήμερα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις