Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Sorry για το :offtopic: .
Αλλά μια που το έφερε η κουβέντα , όταν καλείτε την κάθε μια σπίτι , δεν φοβάστε μην σας κάνουν μάγκες και μια ωραία πρωΐα βρείτε μόνο τα ντουβάρια σπίτι ?

Ντάξει η περίπτωση αυτή παίζει κυρίως με ότι να ναι κοπέλες ανεξάρτητες, τσιγγανο ρουμανο βουλγάρες ας πούμε,που θελει προσοχη ουτως η αλλως να τις κρεβατώσεις (πόσο μαλλον στο ίδιο σου το σπίτι), αλλά πιστεύω είναι δύσκολο να συμβεί ή να είσαι και λίγο στόκος πχ να χεις χρήμα/χρυσαφικά μεσα στα συρτάρια και στα κομοδίνα και να την αφήνεις να αλλωνίζει μέσα στο σπίτι σου... Με αξιόπιστες και δοκιμασμένες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

tromeros.mikros

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα σας .
Έχει κάποιος άποψη για την Ελευθερία απο Deluxe ?
Μια φορά την είχα πάρει στις πολύ αρχες της και κατηγοτιματικά έλεγε πως οχι .

Νομίζω για να έχει κρατηθεί μετα απο τοσους μηνες κάτι έχει αλλάξει μάλλον.

Άποψη κάποιος φίλος ?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Καλημέρα σας .
Έχει κάποιος άποψη για την Ελευθερία απο Deluxe ?
Μια φορά την είχα πάρει στις πολύ αρχες της και κατηγοτιματικά έλεγε πως οχι .

Νομίζω για να έχει κρατηθεί μετα απο τοσους μηνες κάτι έχει αλλάξει μάλλον.

Άποψη κάποιος φίλος ?
Γιατί δε δοκιμάζεις;να μάθουμε και εμείς χαχα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Μάγκες δυο ερωτήσεις:
1) Το οσμοσε και το τζόϋ προχωράνε κανόνικα οι κοπέλες;;; Δηλαδή μπριζόλα παίζει η μόνο φραπέ και καλαμάκι;;;
2) Στο vipmassage έγραψαν μια καινούρια 《θεραπεία》το dance massage,ξέρει κανείς πως γίνεται και άμα αξίζει;;;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μάγκες δυο ερωτήσεις:
1) Το οσμοσε και το τζόϋ προχωράνε κανόνικα οι κοπέλες;;; Δηλαδή μπριζόλα παίζει η μόνο φραπέ και καλαμάκι;;;
2) Στο vipmassage έγραψαν μια καινούρια 《θεραπεία》το dance massage,ξέρει κανείς πως γίνεται και άμα αξίζει;;;

ναι οι θεραπεύτριες του osmose προχωράνε κανονικά .... το joy είναι άλλη περίπτωση
το dance massage του vip παρέχεται μόνο από την Χρύσα (manager) και δεν είναι καινούργια θεραπεία ..την έγραφαν μήνες τώρα

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Η Αντζελινα απο το osmose ειναι η Αννιτα απο Λεωνιδου στο μεταξι????

Την εχει παρει κανεις ή γνωριζει ποσο ειναι για μια ωρα φουλ μαζι της???

Ευχαριστω πολυ!!!!!

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446

Ευχαριστω πολυ!!!!!

Εχω δοκιμασει μια φορα ατζελινα απο Οσμοσε, για τα δικα μου γουστα ειναι ωραιο σεξι μωρο με πιασιματα , ευγενικη , ζουμερη με μεγαλο στηθος

καλη συμμετοχη , πολυ καλο καλαμακι κ φυσικα τη ψηνει τη μπριζολα με 120 Ευρω Συνολο μαζι με το Μασαζ

και Καλαμακι ΑΚΑ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Μάγκες δυο ερωτήσεις:

Οσμοσε Ολες κανουν φουλ , το εχουμε αναφερει ολοι μας εδω και χρονια εδω... ειναι δεδομενο αυτο ! Μασαζ ομως Μην περιμενετε... απλο κ για λιγο μασαζακι...χαλαρωτικο...
εχω δοκιμασει πολλες κοπελες απο οσμοσε .

Vip Massage οι περισσοτερες κανουν φουλ , Ολες κανουν Εκτονωση Χερι / Στομα , ρωτησε ομως στο Viber να ειναι Ανετη και Χωρις Πετσετα κτλ....
Προτεινω Κατερινα ( Ελληνιδα κατω των 30 ) και Μαριλια ( Ελληνιδα κατω των 30 ) και Γιουλη προτεινω απο Vip , εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους...

Dance massage κανει μονο η χρυσα , Δεν εχω ιδεα στη πραξη τι ειναι και πως ειναι , αυτη κανει επιλεκτηκα γενικως τωρα , Δεν κανει Σε ολους,,,
... οι αλλες Δεν νομιζω να το γνωριζουν... μπορεις να στειλεις να ρωτησεις για λεπτομεριες

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Οποιος τυχει και Θελει Σοβαρο Επαγγελματικο Θεραπευτικο Μασαζ με Κρεβατι Μασαζ να στρωσει ψυχικα και σωματικα

Προτεινω

Βιβιαν + Μελινα Απο Μασαζ στο Σπιτι
Καθαρο Μασαζ με μποξερακι πανω σε κρεβατι επαγγελματικο - Δεν υπαρχει περιπτωση να παρετε κατι αλλο !! εχω κανει 10 φορες εγω με αυτες...

Επισης για Σοβαρο Επαγγελματικο Μασαζ απο Επαγγελματια Θεραπευτη για να στρωσετε και να σηκωθειτε αναλαφροι ειναι

Αννα Μαρια απο Deluxe - Ρεφλεξολογος κτλ !

Αυτες ειναι για σκετο καθαρο μασαζ και τιποτα αλλο , ερχονται με κρεβατι αλλα ξαναγεννιεσαι !

Εχω κανει και με τις 3 !!

Που και που καποιοι το εχουμε αναγκη το καθαρο επαγγελματικο μασαζ σε μασαζοκρεβατο !

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1

Ευχαριστω πολυ!!!!!

Εχω δοκιμασει μια φορα ατζελινα απο Οσμοσε, για τα δικα μου γουστα ειναι ωραιο σεξι μωρο με πιασιματα , ευγενικη , ζουμερη με μεγαλο στηθος

καλη συμμετοχη , πολυ καλο καλαμακι κ φυσικα τη ψηνει τη μπριζολα με 120 Ευρω Συνολο μαζι με το Μασαζ

και Καλαμακι ΑΚΑ

Σ ευχαριστω πολυ .......τα 120 να

υποθεσω οτι ειναι για μια πιστολια???

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446

Ευχαριστω πολυ!!!!!

και Καλαμακι ΑΚΑ

Ναι Μια πιστολια

μασαζ + πιπα + σεξ

ολα μαζι 120 ε

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
1.436

Ευχαριστω πολυ!!!!!

και Καλαμακι ΑΚΑ

Ναι Μια πιστολια

μασαζ + πιπα + σεξ

ολα μαζι 120 ε
προφανως και χωρις να εχω ιδια αποψη,μια πιστολια ειναι για ολες οσες προχωρουν.ανεξαρτητα απο που ψωνιζεις.δεν λεει ομως να διαθεσεις αυτα τα χρηματα για αμφιβολου ποιοτητας μασαζ και υπηρεσιες απο πρωην μπουρδελιαρες.γνωμη μου παντα.σε τετοιες φασεις οχι.

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Οποιος τυχει και Θελει Σοβαρο Επαγγελματικο Θεραπευτικο Μασαζ με Κρεβατι Μασαζ να στρωσει ψυχικα και σωματικα

Προτεινω

Βιβιαν + Μελινα Απο Μασαζ στο Σπιτι
Καθαρο Μασαζ με μποξερακι πανω σε κρεβατι επαγγελματικο - Δεν υπαρχει περιπτωση να παρετε κατι αλλο !! εχω κανει 10 φορες εγω με αυτες...

Επισης για Σοβαρο Επαγγελματικο Μασαζ απο Επαγγελματια Θεραπευτη για να στρωσετε και να σηκωθειτε αναλαφροι ειναι

Αννα Μαρια απο Deluxe - Ρεφλεξολογος κτλ !

Αυτες ειναι για σκετο καθαρο μασαζ και τιποτα αλλο , ερχονται με κρεβατι αλλα ξαναγεννιεσαι !

Εχω κανει και με τις 3 !!

Που και που καποιοι το εχουμε αναγκη το καθαρο επαγγελματικο μασαζ σε μασαζοκρεβατο !
Gravitara καλώς ήρθες και πάλι με τη σωστή ενημέρωση! Γενικά το μασάζ στο σπίτι είχες πει είναι στα ΔΕΝ. Έχεις δοκιμάσει κι άλλες που να κάνουν όμως πολύ καλό μασάζ από εκεί;

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Masaz sto Spiti ( εχω δοκιμασει πολλες φορες ειναι στα ΔΕΝ για τα Ερωτικα - Ερχονται Ολες με Κρεβατι)

Athens Massage ( εχω δοκιμασει πολλες φορες ειναι στα ΔΕΝ για τα Ερωτικα - Ερχονται Ολες με Κρεβατι )

Ειναι στα ΔΕΝ Φυσικα !

Απλά καμια φορα μπορει καποιος να θελει σοβαρο επαγγελματικο μασαζ σε κρεβατι

και επειδη δεν ειχα πει ποτε για καθαρο μασαζ

ειπα να σας πω τις 3 πολυ καλες εμπειριες απο Θεραπευτικο Μασαζ

για αυτο Χρησιμο ειναι !

αυτες οι 3 ειναι Τοπ Επιλογες..

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
Μετά από τόσα που βλέπω εδώ μέσα είπα κι εγώ να κάνω μια καταδρομικη και να δοκιμάσω από το γραφείο της Τεας, άμεση επικοινωνία μέσω viber μου έστειλε διαθέσιμες κοπέλες και επιλογή της Αφροδίτης που ήταν διαθέσιμη την ώρα που μπορούσα.Δεν την είχα ξαναδοκίμασε, Ήρθε στην ώρα της, από εμφάνιση για τα γούστα όμορφο πρόσωπο, βαμμένη ωραία νύχια κολάν και μπλουζάκι… το πλούσιο στήθος της θα αρέσει στους βυζολατρες.. Όποιος ψάχνει skinny καταστάσεις δεν θα ναι του γούστου του.. Στα του μασάζ πολύ καλό, το χει με σωστές πιέσεις. Το τελείωμα ήταν με φραπέδια ωραια.. Κόστος πήρα πρόγραμμα 1ωρας 60+30 για το εξτρα..
Καλα μασάζ σε ολους.. Και καλές ενημερώσεις..

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
παιδιά στο σπίτι μου αξίζει λέτε να καλέσω μασσατζού από τα γνωστά μαγαζιά (deluxe, velvet κλπ) ή θα ψάχνω το νεφρό μου την επόμενη μέρα;

Καλημέρα καλή εβδομάδα akatastatos123 , στην κατηγορία 35 και πάνω , Βαλέρια Ντελουξ - Βαλέρια λουξ , θεωρώ πως είναι απο τις καλύτερες στο χώρο με πολύ καλό μασάζ και εμπειρία στις έξτρα υπηρεσίες, αξίζει η δοκιμή. Δοκιμασμένες από παλιά είναι πάρα πολύ καλές ....

Στην κατηγορία 25 και κάτω , Ελίνα και Ρίτα από Βελβετ , είναι οι δύο μικρες που ζούνε τη διαδικασία με πολύ όρεξη , το ζούνε στα κόκκινα και δεν βάζουν όρια ....κατά την γνώμη μου είναι οι εκπλήξεις στο χώρο του μασάζ κατ οίκον και αυτή τη στιγμή οι καλύτερες στην κατηγορία τους.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Masaz sto Spiti ( εχω δοκιμασει πολλες φορες ειναι στα ΔΕΝ για τα Ερωτικα - Ερχονται Ολες με Κρεβατι)

Athens Massage ( εχω δοκιμασει πολλες φορες ειναι στα ΔΕΝ για τα Ερωτικα - Ερχονται Ολες με Κρεβατι )

Ειναι στα ΔΕΝ Φυσικα !

για αυτο Χρησιμο ειναι !

Τουλάχιστον σου το αναγνωρίζω Gravitygr , είσαι δίκαιος με όλα τα γραφεία και όλες τις κοπέλες , σε σχέση με κάποιους άλλους ....και το σωστό αυτό είναι...να τονίζουμε και τα καλά και τα άσχημα ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση.

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446

Ειναι στα ΔΕΝ Φυσικα !

για αυτο Χρησιμο ειναι !

Τουλάχιστον σου το αναγνωρίζω Gravitygr , είσαι δίκαιος με όλα τα γραφεία και όλες τις κοπέλες , σε σχέση με κάποιους άλλους ....και το σωστό αυτό είναι...να τονίζουμε και τα καλά και τα άσχημα ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση.

Καλημερα και Καλη Εβδομαδα - Καλο Μηνα με Υγεια

Σε ευχαριστω πολυ Φιλε μου

Παντα μιλουσα για θετικα και αρνητικα για ολα τα γραφεια κ ολες τις κοπελες εδω και 3 χρονια , βαση δικιας μου εμπειριας αλλα και βαση πληροφοριων που μου δινουν αλλα μελη εδω....

Γενικα , Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι αντικειμενικος και δικαιος

αλλα καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα - ειναι γουστα - χημεια - πορτοφολι κτλ

Καλα να περνας.........

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους , απο joy massage αγγελικη - αφροδιτη - ελενα φραπε καμια απο αυτες κανει; Μπερδευτηκα με την δευτερη καποιος εγραψε οτι πηγε στο γραφειο της τεας

sonapgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι η ιστοσελιδα του μασαζ της Τεας??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom