biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.063
Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
μαυρο λοιπον πανηγυρικαΕυτυχια από Λουξ ωραίο κορμί γυμνασμενο, μόνο μασάζ χωρίς πετσέτα δεν κάνει έξτρα τίποτα και δεν νομιζω να αλλαξει στην πορεια
Ρε μάγκες δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστα σε αυτό το φόρουμ αλλά έχω ερώτηση σχετικά με το osmose massage και συγκεκριμένα για την Καρολίνα με τις βυζαρες;;;Ξέρει κανεις αν παίζει σεξακι;;; Γιατί δεν έχω ξαναπάρει και δεν θα θελα να την φέρω και τελικά να μείνω μόνο στο μασάζ! Σας ευχαριστώ πολύ!
Ρε μάγκες δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστα σε αυτό το φόρουμ αλλά έχω ερώτηση σχετικά με το osmose massage και συγκεκριμένα για την Καρολίνα με τις βυζαρες;;;Ξέρει κανεις αν παίζει σεξακι;;; Γιατί δεν έχω ξαναπάρει και δεν θα θελα να την φέρω και τελικά να μείνω μόνο στο μασάζ! Σας ευχαριστώ πολύ!
Απο osmosse κανουν ολες .Ρε μάγκες δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστα σε αυτό το φόρουμ αλλά έχω ερώτηση σχετικά με το osmose massage και συγκεκριμένα για την Καρολίνα με τις βυζαρες;;;Ξέρει κανεις αν παίζει σεξακι;;; Γιατί δεν έχω ξαναπάρει και δεν θα θελα να την φέρω και τελικά να μείνω μόνο στο μασάζ! Σας ευχαριστώ πολύ!
Όποτε για να καταλάβω κάνουν όλες κ έρχονται αρχικά με 50€ υποτίθεται για μασάζ κ έπειτα σου λένε κάνα 50αρι επιπλέον για σεξ;;; Δλδ βγαίνει Κάνα 100αρικο!
Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
Καλησπέρα !
Με Λίνα από osmose έχει κανείς εμπειρία?
αδερφέ έπεσε η δουλειά δυσκολεύονται τα κορίτσια που δεν ανήκουν σε γραφεία.......Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
Μόνο που εδώ είναι τόπικ για μασάζ κατ οίκον...
Οκ η εποχή είναι περίεργη και θα έχει πέσει η δουλειά αλλά υπάρχει τόπικ με τίτλο «Μασέζ με δικό τους χώρο»
Εκτός αν άρχισες να πηγαίνεις κατ οίκον...