pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
H Μαριαννα απο osmose αξιζει δεν εχει πει κανεις κατι 120 περνει?
Έλλη από osmose έχει κανεις εμπειρία;;;;
έχεις ολόκληρο θέμα και όταν αναφερόμαστε σε άλλη κοπέλα στο νήμα σου ,έχεις το θράσος να μας την λες και είπες να μπεις και εδώ μέσα?Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
Ενδιαφέρουσα η κοπέλα έτσι όπως την περιγράφεις.Δοκιμη με Εριετα ( Viber ) απο VipMassage.gr ( καινουργια γκομενα )
καυλιαρα τουμπανακι μελαχρινο με βυζαρες
κανει φουλ προγραμμα - πολυ ανετη
Μετριο μασαζ - πολυ καλυτερη στο 2ο μερος - αξιζει για Δοκιμη...
ηλικια γυρω στα 35
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχει φερει νεες κοπελες το VIP , θα ενημερωσω για οτι αλλο δοκιμασω...
βαρεθηκαμε τα ιδια κ τα ιδια κοριτσια που αλλαζουν απλα ονοματα γραφειων... Γενικως...
Έλλη από osmose έχει κανεις εμπειρία;;;;
Ανυπαρκτο μασαζ
βαριεται που ζει
θα σε παει κατευθειαν για ενα ξενερωτο σεξ με 120Ε [/quot
Ακριβώς έτσι είναι...μακριά
έχεις ολόκληρο θέμα και όταν αναφερόμαστε σε άλλη κοπέλα στο νήμα σου ,έχεις το θράσος να μας την λες και είπες να μπεις και εδώ μέσα?Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
Κριστυ χριστιανα ξερουμε σε ποιο γραφειο πηγε;
Καλησπέρα !
Με Λίνα από osmose έχει κανείς εμπειρία?
Δεν αξίζει.
Καλησπέρα
όποιος έχει κάποια καλή πληροφορία για athens massage ας μου στείλει pm.
Αν δεν κάνω λάθος έχει υπάρξει και με το όνομα ελεναrelax ... πόσο σου κόστισε ;Δοκιμη με Εριετα ( Viber ) απο VipMassage.gr ( καινουργια γκομενα )
καυλιαρα τουμπανακι μελαχρινο με βυζαρες
κανει φουλ προγραμμα - πολυ ανετη
Μετριο μασαζ - πολυ καλυτερη στο 2ο μερος - αξιζει για Δοκιμη...
ηλικια γυρω στα 35
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχει φερει νεες κοπελες το VIP , θα ενημερωσω για οτι αλλο δοκιμασω...
βαρεθηκαμε τα ιδια κ τα ιδια κοριτσια που αλλαζουν απλα ονοματα γραφειων... Γενικως...
Καλησπέρα
Από ότι έχουν πει όλοι οι φίλοι είναι στα αυστηρά ΔΕΝ, με πετσέτα κλπ
εμ ετσι ειναι.....μπας και βαλει μυαλο και μαθει πως να κραταει τον κοσμο και οχι να τον διωχνειέχεις ολόκληρο θέμα και όταν αναφερόμαστε σε άλλη κοπέλα στο νήμα σου ,έχεις το θράσος να μας την λες και είπες να μπεις και εδώ μέσα?Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
πενια τεχνας κατεργαζεται φιλε.
ολα μπορούνε να γίνουν φίλε μου αλλά πόσο θα αντέχεις και δεν εννοώ μόνο οικονομικά να εισπράτεις αρνήσεις μέχρι να σου κάτσει ,μεγάλο ξενέρωμα να σε αφήνει κάγκελλο, αντο αντέχεις...Καλησπέρα
Από ότι έχουν πει όλοι οι φίλοι είναι στα αυστηρά ΔΕΝ, με πετσέτα κλπ
Ναι το ξέρω, απλά αν υπάρχει κάποια περίπτωση με κάποια ύστερα απο συναντήσεις ή πολλά χρήματα σίγουρα κάποιος με pm θα με ενημερώσει.
Δεν με ενδιαφέρει το κόστος.
Μόλις επιστρέψω πάλι Αθήνα θα προσπαθήσω και εγώ με κάποιες απο εκεί.
Σαν μέλος νομίζω έχω δικαίωμα ν διαβάζω κ ν γράφω οποιαδήποτε επιθυμώ,η εφόσον κάποιος αναζητα ένα μασάζ στα βόρεια όπως αναφέρθηκαν ορισμένοι .εμ ετσι ειναι.....μπας και βαλει μυαλο και μαθει πως να κραταει τον κοσμο και οχι να τον διωχνειέχεις ολόκληρο θέμα και όταν αναφερόμαστε σε άλλη κοπέλα στο νήμα σου ,έχεις το θράσος να μας την λες και είπες να μπεις και εδώ μέσα?Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)
πενια τεχνας κατεργαζεται φιλε.