Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
Παίκτες, μήπως γνωρίζει κανείς γενικότερα για deluxe και ειδικότερα για Καρίνα, Σάντυ, Μιλάνα τι παίζει?
Εχει δοκιμάσει κανείς απ΄το μέλι?
Αν διαβάζεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις μπόλικο υλικό για τα κορίτσια.
Εγώ θα πω την γνώμη μου επειδή ξέρω πολύ καλά τα κορίτσια.
Καρίνα- μασάζ 9, εμφανίσει 9, δεν προχωρά πέρα από φραπέ.

Σαντυ- σταμάτησε πλέον να δουλεύει στο γραφείο.

Μιλανα-μασάζ 6, εμφανίσει 6, φραπέ και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.

Δανάη-μασάζ 7, εμφανίσει 8, φραπέ από το πρώτο ραντεβού, και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.

Αλεξάνδρα-μασάζ 8, εμφανίσει 8, φραπέ μετά από μερικά ραντεβού.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Από εμφάνιση γενναιόδωρος η όντως τόσο μουναρες;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
ειδικα για Μιλανα θα περιμενα πολυ καλυτερα βασει και μονο των κριτικων της..:confused:

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Παίκτες, μήπως γνωρίζει κανείς γενικότερα για deluxe και ειδικότερα για Καρίνα, Σάντυ, Μιλάνα τι παίζει?
Εχει δοκιμάσει κανείς απ΄το μέλι?
Αν διαβάζεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις μπόλικο υλικό για τα κορίτσια.
Εγώ θα πω την γνώμη μου επειδή ξέρω πολύ καλά τα κορίτσια.
Καρίνα- μασάζ 9, εμφανίσει 9, δεν προχωρά πέρα από φραπέ.

Σαντυ- σταμάτησε πλέον να δουλεύει στο γραφείο.

Μιλανα-μασάζ 6, εμφανίσει 6, φραπέ και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.

Δανάη-μασάζ 7, εμφανίσει 8, φραπέ από το πρώτο ραντεβού, και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.

Αλεξάνδρα-μασάζ 8, εμφανίσει 8, φραπέ μετά από μερικά ραντεβού.

στο μόνο που θα διαφωνησω είναι στην βαθμολογια στην εμφάνιση της Μιλανα από κοντά είναι πιο ωραία σε σχέση με την φωτό αλλά βεβαια αυτά είναι γούστα οκ!!

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Φωτογραφίες που βλέπετε ρε παίδες;

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Φωτογραφίες που βλέπετε ρε παίδες;

στο site μεσα η αλλιως στελνεις μηνυμα και σου στελνουνε στο viber! αλλα ναι γτ την Μιλανα το μασαζ ειναι πολυ μετριο σχεδον χαιδευει!! :wink:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
φιλε αυτη ειναι η τακτικη της καθε μουναρας που ασχολειται με μασαζ, αφου ειμαι μουναρα σου λεει σιγα μην ιδρωσω κιολας, μολις γυρισει θα πεσουνε τα εξτραδακια, εκει ειναι το παιχνιδι, το 50ευρο το παιρνει ετσι και αλλιως (του γραφειου εννοω)

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
φιλε αυτη ειναι η τακτικη της καθε μουναρας που ασχολειται με μασαζ, αφου ειμαι μουναρα σου λεει σιγα μην ιδρωσω κιολας, μολις γυρισει θα πεσουνε τα εξτραδακια, εκει ειναι το παιχνιδι, το 50ευρο το παιρνει ετσι και αλλιως (του γραφειου εννοω)

σωστός φίλε έτσι είναι!!

loverboy77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες συναγωνιστές Αγγελική από massage joy με το καρέ μαλλί την έχει πάρει κάποιος;; παίζει φραπές η καλαμάκι;

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Με ψήνεις για μιλανα...
Με βλέπω να τα σκάω τα φράγκα!χαχα

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Συναγωνιστές και συνάδελφοι μου χαίρομαι και σίγουρα όλες οι κοπέλες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους....καμία φορά και εμείς ας είμαστε λίγο πιο ευγενικοί , γιατί εμείς ανεχόμαστε τις κοπέλες και οι κοπέλες εμάς...

Και αυτό το δύσκολο καιρό της οικονομικής ανέχειας ας σεβαστούν οι κοπέλες τα χρήματα που παίρνουν και εμείς ας σεβαστούμε τις υπηρεσίες τους.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
Παιδία καλησπέρα. Θα ήθελα να μου στείλετε ότι μπορείτε από ανεξάρτητες κοπέλες που κάνουν μασαζ και σεξ στον χώρο τους, η σε ξενοδοχείο, η σε χώρο άλλων, και αν γίνεται και ψάχνω και να είναι και αισθητικός στο επάγγελμα

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Παιδία καλησπέρα. Θα ήθελα να μου στείλετε ότι μπορείτε από ανεξάρτητες κοπέλες που κάνουν μασαζ και σεξ στον χώρο τους, η σε ξενοδοχείο, η σε χώρο άλλων, και αν γίνεται και ψάχνω και να είναι και αισθητικός στο επάγγελμα
Το σημαντικό είναι ότι ψάχνεις λίγα πράγματα χαίρομαι αν τις βρεις βάλτες και στο φόρουμ :P

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Νομίζω ότι μας κάνεις λίγο πλάκα;
Αν δεν είναι αισθητικός;Και είναι φυσικοθεραπευτρια....

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Για βελβετ και ντελουξ είναι στα ναιιιι , για τα υπόλοιπα κρατώ επιφύλαξεις..

loverboy77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα

Με Αγγελική την καινούργια την καστανοξανθη με το καρέ από Joy Massage έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει; Προχωράει σε φραπέ, καλαμάκι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής νανση από velvet?
Προχωράει φουλ;
Αξίζει;
Μένει γυμνή;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Εγώ δοκίμασα duo δηλαδή φίλοι μου τέσσερα χέρια Λυδία Αλέξανδρα deluxe.
Κάπου έχασα τη μπάλα...Ότι καλύτερο έχω κάνει σε αυτή τη μικρή διαδρομή στα κατ οίκων...
Συνδυασμός χαλάρωση και φινάλε όπου τα βλέπεις όλα!!!
Από εμένα ναι!

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Συναντηση με βασω απο βιπ..καλο καυλάκι,32 ετων δηλωσε οτι ειναι.Ειναι από αυτά τα καβλάκια τα μετριοκαλα που βλέπεις στις καφετεριες και το παιζουνε ιστορία..:ak: σωματακι στεγνο βυζακι καλό και ποπουδάκι φιτ.:rockon:μασαζ ανύπαρκτο 10 λεπτά με το ζόρι και μου λέει να γυρίσω.Σεξ δεν κάνει λέει με κανέναν(εχει γραφτεί ότι κάνει) αλλά υποσχέθηκε χερι που κατ οπιν επερώτησής μου έγινε στόμα με +40.:pipa2: αφου δεν ψηνόταν για μασάζ λοιπόν,ευκαιρία να έχει τον πουτσο μου στο στόμα της για τον υπόλοιπο χρόνο.:pipa1: Οπερ και εγένετο(ειχα φροντίσει να ρίξω μια παχιά πιο πριν για τα χοντρά).Πιπα ξάπλα,γονατιστα,στα όρθια,στον καναπέ..:headbaning2: καλά πέρασα,μασάζ δεν έκανα ομως:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom