You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Η εριέττα αποχώρησε απ ότι είπε η σεριφισσα για προσωπικους λόγους..κρίμα και ήταν βυζόμπαλο σοβαρό.
H Εριεττα απο το Vip massage? Γαμωτο, και ειχα σκοπο να την δοκιμασω?
Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Kalispera paides.kseris kanis tipota gia Gabriela apo Gold massage?exw arketes plirofories.opios thelei pm
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
παρόμοια εμπειρία με μένα με τη διαφορά ότι δεν προχώρησα μέχρις εκεί ,απλά γύμνωμα απο μέση και πάνω όποτε χάρηκα τα απίθανα βυζάκια της + ένα μέτριο φραπέ,επειδή δεν είχαμε μιλήσει για λεφτά της έδωσα ένα δεκαρικάκι εξτρα όχι επειδή είμαι τσιγγούνης αλλά για είκοσι λεπτά και αυτά πολλά ήταν!Συναντηση με βασω απο βιπ..καλο καυλάκι,32 ετων δηλωσε οτι ειναι.Ειναι από αυτά τα καβλάκια τα μετριοκαλα που βλέπεις στις καφετεριες και το παιζουνε ιστορία.. σωματακι στεγνο βυζακι καλό και ποπουδάκι φιτ.μασαζ ανύπαρκτο 10 λεπτά με το ζόρι και μου λέει να γυρίσω.Σεξ δεν κάνει λέει με κανέναν(εχει γραφτεί ότι κάνει) αλλά υποσχέθηκε χερι που κατ οπιν επερώτησής μου έγινε στόμα με +40. αφου δεν ψηνόταν για μασάζ λοιπόν,ευκαιρία να έχει τον πουτσο μου στο στόμα της για τον υπόλοιπο χρόνο. Οπερ και εγένετο(ειχα φροντίσει να ρίξω μια παχιά πιο πριν για τα χοντρά).Πιπα ξάπλα,γονατιστα,στα όρθια,στον καναπέ.. καλά πέρασα,μασάζ δεν έκανα ομως
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Παιδία καλησπέρα. Θα ήθελα να μου στείλετε ότι μπορείτε από ανεξάρτητες κοπέλες που κάνουν μασαζ και σεξ στον χώρο τους, η σε ξενοδοχείο, η σε χώρο άλλων, και αν γίνεται και ψάχνω και να είναι και αισθητικός στο επάγγελμα
Εγώ θέλω ακριβώς τα ίδια αλλά να είναι αστροφυσικός η κοπέλα
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Συναντηση με βασω απο βιπ..καλο καυλάκι,32 ετων δηλωσε οτι ειναι.Ειναι από αυτά τα καβλάκια τα μετριοκαλα που βλέπεις στις καφετεριες και το παιζουνε ιστορία.. σωματακι στεγνο βυζακι καλό και ποπουδάκι φιτ.μασαζ ανύπαρκτο 10 λεπτά με το ζόρι και μου λέει να γυρίσω.Σεξ δεν κάνει λέει με κανέναν(εχει γραφτεί ότι κάνει) αλλά υποσχέθηκε χερι που κατ οπιν επερώτησής μου έγινε στόμα με +40. αφου δεν ψηνόταν για μασάζ λοιπόν,ευκαιρία να έχει τον πουτσο μου στο στόμα της για τον υπόλοιπο χρόνο. Οπερ και εγένετο(ειχα φροντίσει να ρίξω μια παχιά πιο πριν για τα χοντρά).Πιπα ξάπλα,γονατιστα,στα όρθια,στον καναπέ.. καλά πέρασα,μασάζ δεν έκανα ομως
δηλαδη φιλος εδωσες 100 εβρος για μια πιπα ?
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Από ότι φαίνεται...Ακριβά...
ε ... ναι ,,, τουλαχιστον να εκανε κανα μισαωρο μασαζ παει στο διαολο ....
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Βασικά άμα είναι να σκας τόσα φράγκα γιατί να μη πάρεις διπλό...Από ότι φαίνεται...Ακριβά...
ε ... ναι ,,, τουλαχιστον να εκανε κανα μισαωρο μασαζ παει στο διαολο ....
Δύο γκομενάκια να τρίβουν....
Σήμερα Αλέξανδρα Δανάη.
Κλείστηκε νωρίς το πρωί αλλιώς τρως άκυρο ειδικά για τη δεύτερη...Το τι χημεία έχουν αυτά τα δύο δε χωρά περιγραφή.
Η μία πάνω η άλλη κάτω μαζί στο τέλος...Είχα πάρει Χριστιάνα αλλά τέτοιο πράμα σα το σημερινό ούτε κατά διάνοια με το σαμιαμιδι...Πολύ πιο πάνω αυτές οι δύο συγκριτικά.Αν τα πετύχω ξανά ελεύθερα τα πήρα ξανά χωρίς σκέψη.
mpatakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Για βελβετ και ντελουξ είναι στα ναιιιι , για τα υπόλοιπα κρατώ επιφύλαξεις..
Και εγώ από τη εμπειρία μου
Velvet
Deluxe
Vipmassage
Είναι στα φουλ Ναι
Οι πιο πολλές κοπέλες
Όχι όλες
Οι περισσότερες κάνουν εκτόνωση χέρι στόμα
Και κάποιες φουλ
mpatakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής νανση από velvet?
Προχωράει φουλ;
Αξίζει;
Μένει γυμνή;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προχωράει σε εκτόνωση
Δοκίμασε την αξίζει δοκιμή
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
μην χαλάς την ροή,μην τα θέλεις όλα στο πιάτο,πνευματική τεμπελιά λέγεται αυτό ,διάβασε τελευταίες δέκα σελίδες και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες,σε γενικές ερώτησεις δεν απαντάμε!αυτες οι γκομενες που διαφημιζονται στο fb,osmose massage,τι ρολο βαρανε? εχει παρει κανεις? εχει κατι θηρια μιλαμε...ειναι κανονικο μασαζ η παιζει και παραπανω? ψηνομαι...
bellaspanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Είμαι περίεργος να ξέρω το τελείωμα ήρθε με φραπέ ή καλαμάκι;;
Από την Δανάη έχω πάρει καλαμάκια ακα, αλλά με την κολλητή της δεν ξέρω αν θα το κανε... με σένα προχώρησε;
Εγω οταν συναντηθηκα με τη Δαναη εφτασε μεχρι εκτονωση με το χερι με συνολικο κοστος 50 ευρω. Ενω ξεκαθαρισε οτι δεν κανει πιπα και σεξ. Αν και ειπε οτι εχει τυχει να κανει σεξ στο παρελθον επειδη και καλα της αρεσε ο αλλος κλπ..
Στο μασαζ παντως χαλια μαυρα χαιδεμα σκετο. Καθισε λιγοτερο απο ωρα γυρω στα 45 λεπτα. Μιλουσε αρκετα κατα τη διαρκεια του μασαζ σε καποια σημεια ισως κουραζε . Στη μαλακια οκ καλη και γενικα ωραιο σωματακι εχει. Αφησε και λιγο βυζι εξω να πιασω (πολυ ωραιο αν και φτιαχτο λογικα)αλλα γενικα θα ελεγα οτι δεν αξιζει αν καποιος ειδικα θελει να κανει και λιγο μασαζ.
singleasthat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 635
- Πόντοι
- 300
Τα πράγματα είναι απλά, όσες περισσότερες φορές παίρνεις μια κοπέλα τόσα περισσότερα θα πάρεις. Το ιδανικό είναι να σου δώσει το κινητό της να την καλείς εκτός γραφείου και εκεί παίζουν και άλλες τιμές και άλλες υπηρεσίες.
Αν με μια κοπέλα περάσετε καλά την ξαναφωναζετε, στη 2-3 φορά ζητήστε και τηλ, αν δεν προσφερθεί να το δώσει από μόνη της...
η πρώτη είναι αναγνωριστική και για την κοπέλα και για τον πελάτη. Όσα διαβάζουμε εδώ είναι πράσινο φως αλλά δεν είναι εγγυημένα. Είναι μασάζ, δεν είναι callgirls.
Αν με μια κοπέλα περάσετε καλά την ξαναφωναζετε, στη 2-3 φορά ζητήστε και τηλ, αν δεν προσφερθεί να το δώσει από μόνη της...
η πρώτη είναι αναγνωριστική και για την κοπέλα και για τον πελάτη. Όσα διαβάζουμε εδώ είναι πράσινο φως αλλά δεν είναι εγγυημένα. Είναι μασάζ, δεν είναι callgirls.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις