You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Δεν με αφήνει να σου στείλω. Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σε pm?Έχω το τηλ στείλε μου pm
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 1.071
Ναι φιλε ολα καλα. Απλα εστιασα στοτι ουτε στις κοπελες δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Οποιος θελει να γραψει τα γραφεια ας τα γραψει παντως.κανουμε λιστες γραφειων η μασαζ τοπ 10 κι διαλεγουν οι φιλοι της αττικης κι τα δοκιμαζουν μια ταπεινη αποψη εξεφρασα αλανια
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 736
Η Λουκία Άττικα δεν κάνει καθόλου έξτρα ή κάνει αλλά δεν είναι καλά;Την πήρα μόλις είχε ξεκινήσει. Ούτε μασάζ καλό, ούτε έξτρα.
Στείλε μου ένα πμ αν θες σε παρακαλώΝαι αυτή είναι!! Δεν βρίσκω την αγγελία πλέον την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό. Πολύ τίμια πάντως αξίζει μια δοκιμή.
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 361
Δεν έκανε έξτρα. Ήταν κατηγορηματική!Η Λουκία Άττικα δεν κάνει καθόλου έξτρα ή κάνει αλλά δεν είναι καλά;
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
αμε αντε καποιος εμπειρος να κανει την αρχη φιλε μουΝαι φιλε ολα καλα. Απλα εστιασα στοτι ουτε στις κοπελες δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Οποιος θελει να γραψει τα γραφεια ας τα γραψει παντως.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 456
Κόστος φραπέ?Στέλλα ντελουξ όμορφη στις φωτογραφίες και από κοντά. Από την αρχή ξεκαθάρισα ότι θέλω χειρονακτική εκτόνωση η οποία μου δόθηκε με πολύ στοργή.
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου αν έχεις τηλέφωνο της Νατάσας με ενδιαφέρει και μένα, σε pm! ευχαριστώ!Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.
μήπως γνωρίζετε ομάδα για
- Κωνσταντίνα από Joy ?
- Αγγελικη από fantasy?
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 456
Καλά γεύθηκε και δεν έκανε ούτε φραπεδιά??μήπως γνωρίζετε ομάδα για
Νίκη από fantasy. πολύ ωραίο κοριτσάκι κοντά στα 21, καθόλου μασάζ. Λίγο απλυτη και άβγαλτη. Κατάφερα να την γδυσω με τα χίλια ζόρια αλλα τίποτα παραπάνω.
- Κωνσταντίνα από Joy ?
- Αγγελικη από fantasy?
Ναι ναι δεν ακούμπησε καν. ηθελε κ άλλα έξτρα.Καλά γεύθηκε και δεν έκανε ούτε φραπεδιά??
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 456
Δηλαδή έδωσες έξτρα να ντυθεί??Ναι ναι δεν ακούμπησε καν. ηθελε κ άλλα έξτρα.
Κι όχι για φραπέ??
Έχουν ξεφύγει τελείως
τι εννοεις ηθελε και αλλα εξτρα?Ναι ναι δεν ακούμπησε καν. ηθελε κ άλλα έξτρα.
λεφτά για γδυσιμο
Λέτα για χέρι
λεφτά για b2b
έδωσα τα πρώτα μόνο
Λέτα για χέρι
λεφτά για b2b
έδωσα τα πρώτα μόνο
τι εννοεις ηθελε και αλλα εξτρα?
ποσα για χερι?λεφτά για γδυσιμο
Λέτα για χέρι
λεφτά για b2b
έδωσα τα πρώτα μόνο
ευχαριστω. για φουλ ειπε τιποτα ή για καλαμακι?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.685
- Πόντοι
- 3.246
Δοκίμασα για πρωτη φορά Χριστιάνα από joy Όμορφη για τα γούστα μου petite με μικρό αλλά ωραίο στήθος άνετη με πολύ ευχάριστη παρουσία με χαλαρωτικές κινήσεις εκεί που πρέπει καλές κ πιο έντονες πιέσεις στο μασαζ κ φυσικά τίμια στις τιμές δεν βγάζει τιμοκατάλογο σαν κάτι άλλες κ μου άφησε υπονοούμενο για την επόμενη φορά που θα τη ξαναπάρω σίγουρα ..
Για μένα μπαίνει στις επιλογές μου πλέον διότι δεν είναι στα αρπακτικά και με τιμοκατάλογο όπως οι περισσότερες
Ηλικία;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63