Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

ugureanu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
871
Πόντοι
311
Στέλλα ντελουξ όμορφη στις φωτογραφίες και από κοντά. Από την αρχή ξεκαθάρισα ότι θέλω χειρονακτική εκτόνωση η οποία μου δόθηκε με πολύ στοργή.

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.661
Πόντοι
1.071
κανουμε λιστες γραφειων η μασαζ τοπ 10 κι διαλεγουν οι φιλοι της αττικης κι τα δοκιμαζουν μια ταπεινη αποψη εξεφρασα αλανια
Ναι φιλε ολα καλα. Απλα εστιασα στοτι ουτε στις κοπελες δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Οποιος θελει να γραψει τα γραφεια ας τα γραψει παντως.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Ναι φιλε ολα καλα. Απλα εστιασα στοτι ουτε στις κοπελες δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Οποιος θελει να γραψει τα γραφεια ας τα γραψει παντως.
αμε αντε καποιος εμπειρος να κανει την αρχη φιλε μου

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.122
Πόντοι
456
Στέλλα ντελουξ όμορφη στις φωτογραφίες και από κοντά. Από την αρχή ξεκαθάρισα ότι θέλω χειρονακτική εκτόνωση η οποία μου δόθηκε με πολύ στοργή.
Κόστος φραπέ?

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.
Φίλε μου αν έχεις τηλέφωνο της Νατάσας με ενδιαφέρει και μένα, σε pm! ευχαριστώ!

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
μήπως γνωρίζετε ομάδα για
  1. Κωνσταντίνα από Joy ?
  2. Αγγελικη από fantasy?
Νίκη από fantasy. πολύ ωραίο κοριτσάκι κοντά στα 21, καθόλου μασάζ. Λίγο απλυτη και άβγαλτη. Κατάφερα να την γδυσω με τα χίλια ζόρια αλλα τίποτα παραπάνω.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.122
Πόντοι
456
μήπως γνωρίζετε ομάδα για
  1. Κωνσταντίνα από Joy ?
  2. Αγγελικη από fantasy?
Νίκη από fantasy. πολύ ωραίο κοριτσάκι κοντά στα 21, καθόλου μασάζ. Λίγο απλυτη και άβγαλτη. Κατάφερα να την γδυσω με τα χίλια ζόρια αλλα τίποτα παραπάνω.
Καλά γεύθηκε και δεν έκανε ούτε φραπεδιά??

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.685
Πόντοι
3.246
έχουμε ξεφύγει τελείως έτσι :confused:

Συνημμένα

• IMG_1288.jpeg
    IMG_1288.jpeg
    661,2 KB · Εμφανίσεις: 52

Debussy

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
17
Like
1.004
Πόντοι
1.011
Δοκίμασα για πρωτη φορά Χριστιάνα από joy Όμορφη για τα γούστα μου petite με μικρό αλλά ωραίο στήθος άνετη με πολύ ευχάριστη παρουσία με χαλαρωτικές κινήσεις εκεί που πρέπει καλές κ πιο έντονες πιέσεις στο μασαζ κ φυσικά τίμια στις τιμές δεν βγάζει τιμοκατάλογο σαν κάτι άλλες κ μου άφησε υπονοούμενο για την επόμενη φορά που θα τη ξαναπάρω σίγουρα ..
Για μένα μπαίνει στις επιλογές μου πλέον διότι δεν είναι στα αρπακτικά και με τιμοκατάλογο όπως οι περισσότερες

Ηλικία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom