Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (8 μέλη και 70 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.197
Πόντοι
441
VFM λέει ο άλλος ο πρόμο ενώ λογικά έδωσε 200€ για μία πίπα.
Μλκς μου τι ζούμε;

VFM σημαίνει Value For Money αρχικά είναι δεν είναι βαθμολογία για πίπα.

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
184
Πόντοι
1
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
τσ καταπιε?

epistimonas7

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
39
Πόντοι
0
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
Αυτό που σκάτε 100αρικα και 150αρια μονο για κλαρίνο με ξεπερνάει πραγματικά κότσο σας έχουν πιάσει.

• Like
Αντιδράσεις: jimis

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
25
Like
1.464
Πόντοι
1.076
εμενα παλι με ξεπερναει που βγαινει ο καθε χθεσινος κ ο καθε κραχτης με 0 κριτικες κ λεει για λεφτα που δεν εδωσε ο ιδιος!
Και ναι ειναι value for money το 2ωρο με μασαζ body to body στον χωρο μου κ 3 χυσιματα σε μουτρα βυζια κ στομα στα 150.
Που να σας ζηταγα κ δανεικα...Παρτε τωρα τηλεφωνο να παρω κ εγω το μεροκαματο μου σαν προμοτορας...
Ελα γεια πουθεναδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom