Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.211
Πόντοι
441
VFM λέει ο άλλος ο πρόμο ενώ λογικά έδωσε 200€ για μία πίπα.
Μλκς μου τι ζούμε;

VFM σημαίνει Value For Money αρχικά είναι δεν είναι βαθμολογία για πίπα.

ΚΩΣΤΑΣ501

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.
Για νατασα έχουμε τηλ..

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
194
Πόντοι
1
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
τσ καταπιε?

epistimonas7

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
140
Πόντοι
0
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Αυτό που σκάτε 100αρικα και 150αρια μονο για κλαρίνο με ξεπερνάει πραγματικά κότσο σας έχουν πιάσει.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
26
Like
1.652
Πόντοι
1.076
εμενα παλι με ξεπερναει που βγαινει ο καθε χθεσινος κ ο καθε κραχτης με 0 κριτικες κ λεει για λεφτα που δεν εδωσε ο ιδιος!
Και ναι ειναι value for money το 2ωρο με μασαζ body to body στον χωρο μου κ 3 χυσιματα σε μουτρα βυζια κ στομα στα 150.
Που να σας ζηταγα κ δανεικα...Παρτε τωρα τηλεφωνο να παρω κ εγω το μεροκαματο μου σαν προμοτορας...
Ελα γεια πουθεναδες

JOSSS

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
1.115
Πόντοι
6.060
Αν μιλάμε για τνη Νίνα η κοπέλα έχει σύγχυση μέσα της και είναι απρόβλεπτη.... είναι με τις μέρες τις

Με τις μέρες της κ με τις ώρες της. Ανάλογα τον καιρό , τα ζώδια , τα Ταρώ το χρηματιστήριο κτλ κτλ κτλ

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
ρε συναγωνιστες αθηναιοι καντε μια λιστα αριθμημενη με τα καλυτερα γραφεια μασαζ στην πολη της αττικης σε σειρα τα πρωτα 10. βοηθητικο ρολο να εχει το σαιτ για ολους

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Μήπως αυτή η Νατάσα που λες έχει κινητό που τελειώνει σε 89?
Ναι αυτή είναι!! Δεν βρίσκω την αγγελία πλέον την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό. Πολύ τίμια πάντως αξίζει μια δοκιμή.

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
38
Πόντοι
0

Έχεις την αγγελία η το τηλ για Νατάσα από Χρυσή ευκαιρία ?
Έχω το τηλ στείλε μου pm

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.661
Πόντοι
1.071
ρε συναγωνιστες αθηναιοι καντε μια λιστα αριθμημενη με τα καλυτερα γραφεια μασαζ στην πολη της αττικης σε σειρα τα πρωτα 10. βοηθητικο ρολο να εχει το σαιτ για ολους
Υποκειμενικο αυτο φιλε. Εδω απο κοπελα σε κοπελα και εχουμε αλλες εμπειριες. Για τα γραφεια θα κανουμε λιστα;;

Αν θες για κοπελες οι τελευταιες 5 σελιδες εχουν αρκετο ψωμι.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.917
Πόντοι
26.236
Το αλατοπίπερο στο μασαζ κατ οίκον είναι το απρόβλεπτο μιλώντας για εμενα κ μόνο. Μπορεί να περάσεις τέλεια μπορεί χάλια , μπορεί να παρεις παραπάνω μπορεί όχι , μπορεί να ξοδέψεις πολλά μπορεί λίγα .
Έτοιμα ναι , υπάρχουν εκατοντάδες call girls κλπ κλπ
Για αυτούς που αρεσει το απρόβλεπτο στο μασαζ και όπως βγει δε χάθηκε και ο κόσμος μια χαρά είναι το σπορ .

The_Curber

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
129
Πόντοι
0
οπως ολες. απλα ειναι με τις μερες της οπως λενε πολλοι εδω μεσα.
Ειδικά η Νινα - έγδερνε κ όσο πάει φθίνει - γιατί δεν μπορεί να βρει έναν μόνιμο χορηγό άραγε - μυστήριο τραινο - είχε ξεκινήσει από Βελβετ; Είχε παίξει κ Τιντερ

The_Curber

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
129
Πόντοι
0
Το Ντελουξ παλιά είχε μια μελαχρινή τυπισσα από επαρχία, μικρή· νομίζω Ελένη, ήταν μαζεμένη, θυμάται / ξέρει κανείς ;

epistimonas7

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
140
Πόντοι
0
Ε ναι γι’αυτό μετά νομίζουν ότι είναι στο Ντουμπάι και ζητάνε τον πατέρα και τη μάνα τους από λεφτά.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Υποκειμενικο αυτο φιλε. Εδω απο κοπελα σε κοπελα και εχουμε αλλες εμπειριες. Για τα γραφεια θα κανουμε λιστα;;

Αν θες για κοπελες οι τελευταιες 5 σελιδες εχουν αρκετο ψωμι.
κανουμε λιστες γραφειων η μασαζ τοπ 10 κι διαλεγουν οι φιλοι της αττικης κι τα δοκιμαζουν μια ταπεινη αποψη εξεφρασα αλανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom