Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
435
Πόντοι
300
Μιας και πιάσαμε το Άττικα, κάποια ενημέρωση για Λουκία;
Την πήρα μόλις είχε ξεκινήσει. Ούτε μασάζ καλό, ούτε έξτρα.
Η αντριανα που είναι στο αττικα και στο ms massage, ήταν πριν στο lotus και dm; και έκανε έξτρα ή όχι
Σωστός. Αυτή είναι και δεν προχωράει.

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
435
Πόντοι
300
Αν μιλάμε για τνη Νίνα η κοπέλα έχει σύγχυση μέσα της και είναι απρόβλεπτη.... είναι με τις μέρες τις
Την έχω πάρει κατά την διάρκεια των χρόνων πάνω από 10 φορές. Πότε δεν είχα πρόβλημα με την συνεννόηση μαζί της.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.439
Πόντοι
736
Και ξαφνικά άνοιξαν στόματα αχχααχ

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.126
Πόντοι
371
  • Like
Αντιδράσεις: boudog

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
126
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
Έχεις την αγγελία η το τηλ για Νατάσα από Χρυσή ευκαιρία ?

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Συμπληρωνω στο φιλο Athens Home Massage, Ευα μια απο τα ιδια, αρκετα καλο μασαζ, στα Δεν στα υπολοιπα. Δεν χρησιμοποειται photoshop καθολου σε οτι εχω δει απο το συγκεκριμενο παροχο.

• Like
Αντιδράσεις: boudog

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
35
Like
1.638
Πόντοι
2.411
Γιασνίνα (Νίνα) Joy, ευχάριστη παρουσία με την κλασσική δόση τρέλας, φουλ όπως πάντα με πιο λογική τιμή (σε σχέση με τα εξωφρενικά ποσά που ζητούσε πριν 2-3 χρόνια).

Ποιότητα μασάζ τι λέει; Έχω ακούσει καλά γενικά από κάνα δυο φίλους εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom