Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω