Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
235
Πόντοι
21
- Νίνα προχωρούσε μέχρι φουλ. Χέρι από την πρώτη φορά και καλαμάκι, σεξ από την δεύτερη πολύ άνετα. Δεν την έχω πάρει από όταν επέστρεψε

- Mary apo dm που είχα πάρει πριν 2 βδομάδες σε εμένα δεν έκανε τίποτα και δεν άφησε και υπονοούμενο για επόμενο ραντεβού (ενώ είχα δει εδώ ότι όλοι λένε άνετα)

- Στέλλα ήθελε 30 για χέρι και δεν τα κατάφερε και δωσα αλλά το κάνει από το πρώτο ραντεβού

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
403
Πόντοι
21
Είναι ίδια η Juliet lemonia ?? Ή είναι ιδέα μου ??

Συνημμένα

• Screenshot_2025-03-10-17-59-59-078_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-03-10-17-59-59-078_com.instagram.android.jpg
    837,3 KB · Εμφανίσεις: 9

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
403
Πόντοι
21

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
965
Πόντοι
361
Καλησπερα σε ολους υστερα απο πολυμηνη αποχη,

Επεστρεψε με μερικες δοκιμες στο μασαζ κατ οικον για να διαπιστωσω οτι επικρατεί πλεον μια τάση για μεγάλη κοροϊδία.

Δοκιμασα fantasy - Ινα και ραφαελλα. Η Ινα πολυλογου, φωτοσοπ αρκετο, προχωραει πολυ μαλλον. Εγω δεν εφτασα φουλ. Μασαζ μετριο παντως. Η ραφαελλα καλο μασαζ, δεν προχωρησε μου ειπε για την επομενη φορα

Δοκιμασα joy - λιλυ, καλος χαρακτηρας, συμπαθητικο μεσαζ με εσωρουχα. Εφτασε μεχρι χερι. Δεν ενεδωσε σε καλαμακι που ζητησα με τιποτα

Δοκιμασα και dm - mary: εδω τα πολλα γελια γιατι ειχα διαβασει απο συναγωνιστες διαφορα. Δυστυχως δεν της εκανε η αφεντια μου και οπως σε συναδελφο παραπανω δεν καταφερα να παρω τιποτα! Μου κανει εντυπωση πως σε αλλους προχωραει με ανεση κιολας

Κοινως τα ιδια και τα ιδια και με πολυ χρημα για να πετυχουμε μια καλουτσικη χαραλωση στο κατ οικον.

Θα επανελθω με νεα κασκαντεριλικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom