Katsikis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Η τεα πηδιεται?
Παλιά έπαιζαν και φωτός από fanz.. έχει κανείς τπτ ???Γνωρίζουμε αν προχωράει ; Ή αυστηρά μόνο μασάζ κάνει;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
αδερφέ ... δεν προχωράει .Πώς την βρίσκουμε ; Έχει νήμα η Προφίλ εδώ; στα σοσιαλ;
Άσε να ρίξω χρημα και ας δούμε αν προχωρήσει ή όχι. Θα σας ενημερωσω
Ηλικία περίπου;Αν μιλάς για την Ζέτα του ντελουξ συμφωνώ. Η καύλα της δεν θα σβήσει ποτέ.
τιμη φιλε ? και απο σωμα πως ειναι ?Έχω γαμησει Ελένη ρωσιδακι πετιτ μιλάει ελληνικά και τον τρώει χωρίς μα και μου.
Αυτή είναιΕίναι ίδια η Juliet lemonia ?? Ή είναι ιδέα μου ??
Προχωράει?γιατί αποτι λένε εδώ στο φόρουμ είναι στα ΔΕΝΑυτή είναι
Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτα . Ούτε στον χώρο της, ούτε κατ’ οίκον.Προχωράει?γιατί αποτι λένε εδώ στο φόρουμ είναι στα ΔΕΝ
Ε τη καριολα... Όλο μας μοστραρει τις βυζάρες της όμωςΕγώ δεν πήρα ποτέ τίποτα . Ούτε στον χώρο της, ούτε κατ’ οίκον.
50ρα σιγουρα.Ηλικία περίπου;
Η Γιασμινα μας το παιζει δυσκολη?- Νίνα προχωρούσε μέχρι φουλ. Χέρι από την πρώτη φορά και καλαμάκι, σεξ από την δεύτερη πολύ άνετα. Δεν την έχω πάρει από όταν επέστρεψε
- Mary apo dm που είχα πάρει πριν 2 βδομάδες σε εμένα δεν έκανε τίποτα και δεν άφησε και υπονοούμενο για επόμενο ραντεβού (ενώ είχα δει εδώ ότι όλοι λένε άνετα)
- Στέλλα ήθελε 30 για χέρι και δεν τα κατάφερε και δωσα αλλά το κάνει από το πρώτο ραντεβού
Σε μενα τιποτα. δεν κανω τετοια μου ειπε.Σε εμένα ήταν πολύ χαλαρή (καλά κλαίω που άλλαξαν το όνομα)
φραπες και μονο φραπέςΥπαρχει καποια ενημερωση για Στελλα - Deluxe? Εχει γραφτει μονο οτι σε διπλο με την Ινεσσα γελαγαν ειρωνικα κλπ. Στα του μασαζ και αν προχωραει περαιτερω δεν εχει υπαρξει κατι. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει για να προστεθει στη λιστα