Για νατασα έχουμε τηλ..Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
τσ καταπιε?Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
ΟχιΚαλημέρα!!!! Μαίρη από Joy ξέρει κανείς; Δεν είναι η παλιά Μαίρη έτσι;
epistimonas7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Αυτό που σκάτε 100αρικα και 150αρια μονο για κλαρίνο με ξεπερνάει πραγματικά κότσο σας έχουν πιάσει.Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.656
- Πόντοι
- 1.076
εμενα παλι με ξεπερναει που βγαινει ο καθε χθεσινος κ ο καθε κραχτης με 0 κριτικες κ λεει για λεφτα που δεν εδωσε ο ιδιος!
Και ναι ειναι value for money το 2ωρο με μασαζ body to body στον χωρο μου κ 3 χυσιματα σε μουτρα βυζια κ στομα στα 150.
Που να σας ζηταγα κ δανεικα...Παρτε τωρα τηλεφωνο να παρω κ εγω το μεροκαματο μου σαν προμοτορας...
Ελα γεια πουθεναδες
Και ναι ειναι value for money το 2ωρο με μασαζ body to body στον χωρο μου κ 3 χυσιματα σε μουτρα βυζια κ στομα στα 150.
Που να σας ζηταγα κ δανεικα...Παρτε τωρα τηλεφωνο να παρω κ εγω το μεροκαματο μου σαν προμοτορας...
Ελα γεια πουθεναδες
JOSSS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.115
- Πόντοι
- 6.060
Αν μιλάμε για τνη Νίνα η κοπέλα έχει σύγχυση μέσα της και είναι απρόβλεπτη.... είναι με τις μέρες τις
Με τις μέρες της κ με τις ώρες της. Ανάλογα τον καιρό , τα ζώδια , τα Ταρώ το χρηματιστήριο κτλ κτλ κτλ
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
ρε συναγωνιστες αθηναιοι καντε μια λιστα αριθμημενη με τα καλυτερα γραφεια μασαζ στην πολη της αττικης σε σειρα τα πρωτα 10. βοηθητικο ρολο να εχει το σαιτ για ολους
g_arenas0
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ναι αυτή είναι!! Δεν βρίσκω την αγγελία πλέον την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό. Πολύ τίμια πάντως αξίζει μια δοκιμή.Μήπως αυτή η Νατάσα που λες έχει κινητό που τελειώνει σε 89?
g_arenas0
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Έχω το τηλ στείλε μου pmΈχεις την αγγελία η το τηλ για Νατάσα από Χρυσή ευκαιρία ?
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 1.071
Υποκειμενικο αυτο φιλε. Εδω απο κοπελα σε κοπελα και εχουμε αλλες εμπειριες. Για τα γραφεια θα κανουμε λιστα;;ρε συναγωνιστες αθηναιοι καντε μια λιστα αριθμημενη με τα καλυτερα γραφεια μασαζ στην πολη της αττικης σε σειρα τα πρωτα 10. βοηθητικο ρολο να εχει το σαιτ για ολους
Αν θες για κοπελες οι τελευταιες 5 σελιδες εχουν αρκετο ψωμι.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.925
- Πόντοι
- 26.236
Το αλατοπίπερο στο μασαζ κατ οίκον είναι το απρόβλεπτο μιλώντας για εμενα κ μόνο. Μπορεί να περάσεις τέλεια μπορεί χάλια , μπορεί να παρεις παραπάνω μπορεί όχι , μπορεί να ξοδέψεις πολλά μπορεί λίγα .
Έτοιμα ναι , υπάρχουν εκατοντάδες call girls κλπ κλπ
Για αυτούς που αρεσει το απρόβλεπτο στο μασαζ και όπως βγει δε χάθηκε και ο κόσμος μια χαρά είναι το σπορ .
Έτοιμα ναι , υπάρχουν εκατοντάδες call girls κλπ κλπ
Για αυτούς που αρεσει το απρόβλεπτο στο μασαζ και όπως βγει δε χάθηκε και ο κόσμος μια χαρά είναι το σπορ .
Και εγώ θα το ήθελα. Ευχαριστώ..Έχω το τηλ στείλε μου pm
Που τη βρίσκουμε?τιμη φιλε ? και απο σωμα πως ειναι ?
Έχω το τηλ στείλε μου pm
Στείλε μου ένα pm γιατί για κάποιο λόγο δεν με αφήνειΈχω το τηλ στείλε μου pm
οπως ολες. απλα ειναι με τις μερες της οπως λενε πολλοι εδω μεσα.Sweety Νινα αγαπάει το χρήμα
The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Ειδικά η Νινα - έγδερνε κ όσο πάει φθίνει - γιατί δεν μπορεί να βρει έναν μόνιμο χορηγό άραγε - μυστήριο τραινο - είχε ξεκινήσει από Βελβετ; Είχε παίξει κ Τιντεροπως ολες. απλα ειναι με τις μερες της οπως λενε πολλοι εδω μεσα.
The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Το Ντελουξ παλιά είχε μια μελαχρινή τυπισσα από επαρχία, μικρή· νομίζω Ελένη, ήταν μαζεμένη, θυμάται / ξέρει κανείς ;
epistimonas7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Ε ναι γι’αυτό μετά νομίζουν ότι είναι στο Ντουμπάι και ζητάνε τον πατέρα και τη μάνα τους από λεφτά.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
κανουμε λιστες γραφειων η μασαζ τοπ 10 κι διαλεγουν οι φιλοι της αττικης κι τα δοκιμαζουν μια ταπεινη αποψη εξεφρασα αλανιαΥποκειμενικο αυτο φιλε. Εδω απο κοπελα σε κοπελα και εχουμε αλλες εμπειριες. Για τα γραφεια θα κανουμε λιστα;;
Αν θες για κοπελες οι τελευταιες 5 σελιδες εχουν αρκετο ψωμι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις