Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.565
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστές!
μολις κατεβηκα μονιμα στην αθηνα και ψαχνω να κανω κανενα μασαζακι οπως εκανα και πανω στην καταπληκτική θεσσαλονικη :P
εχω διαβασει πανω απο 40 τελευταίες σελιδας αυτου του νηματος για να μπω λιγο στο κλιμα και να καταλαβω τι παιζει εδω στην αθηνα!
αν καποιος μπορει να βοηθησει περαιτέρω για καποια κοπελα συγκεκριμένα (και σε πμ αν θελει) κτλ κτλ θα του ημουν ευγνώμων
καλησπέρα!σου στέλνω πμ!

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.565
Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Εχει κάποιος σηναγωνιστη πάρει μιλανα από deluxe?
Αξίζει προχωράει σε φουλ;
Έχει ωραίο σώμα;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.642
Πόντοι
736
Ρε μάγκες δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστα σε αυτό το φόρουμ αλλά έχω ερώτηση σχετικά με το osmose massage και συγκεκριμένα για την Καρολίνα με τις βυζαρες;;;Ξέρει κανεις αν παίζει σεξακι;;; Γιατί δεν έχω ξαναπάρει και δεν θα θελα να την φέρω και τελικά να μείνω μόνο στο μασάζ! Σας ευχαριστώ πολύ!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.457
Πόντοι
736
Ρε μάγκες δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστα σε αυτό το φόρουμ αλλά έχω ερώτηση σχετικά με το osmose massage και συγκεκριμένα για την Καρολίνα με τις βυζαρες;;;Ξέρει κανεις αν παίζει σεξακι;;; Γιατί δεν έχω ξαναπάρει και δεν θα θελα να την φέρω και τελικά να μείνω μόνο στο μασάζ! Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα φιλε, ειμαι και εγω νεος στο σπορ, και ψηνομαι να παρω απο osmose massage, εχω σταμπαρει 2 κοπελες, αλλα σκεφτομαι μην απογοητευτω, γιατι εκτος απο μασαζ θελω και σεξακι!
Αποτι μου ειπαν αυτα τα βρησκεις με την καθε κοπελα , τα εξτρα που μπορει να κανει... η συμβουλη μου ειναι διαβασε εδω το νημα , που γραφουν οι πιο εμπειροι και κανε τισ κινησεις σου αναλογως!:cheesy:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

Από το οσμοσε τα κορίτσια προχωράνε μέχρι τέλους. Αν ψάχνεις για καλό μασάζ μάλλον δεν θα το βρεις. Κατά τα λοιπά μέχρι μπριζολε.

• Like
Αντιδράσεις: otipos

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Απο osmosse κανουν ολες .

• Like
Αντιδράσεις: otipos

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411

Στο συγκεκριμένο γραφείο το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις το σεξ, για το μασάζ δεν ξέρω!!! :2funny::2funny:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.642
Πόντοι
736
Όποτε για να καταλάβω κάνουν όλες κ έρχονται αρχικά με 50€ υποτίθεται για μασάζ κ έπειτα σου λένε κάνα 50αρι επιπλέον για σεξ;;; Δλδ βγαίνει Κάνα 100αρικο!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.642
Πόντοι
736
Όποτε για να καταλάβω κάνουν όλες κ έρχονται αρχικά με 50€ υποτίθεται για μασάζ κ έπειτα σου λένε κάνα 50αρι επιπλέον για σεξ;;; Δλδ βγαίνει Κάνα 100αρικο!

sacraver

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
20
Πόντοι
0

Ακριβως. Μπορει και 120 μερικες. Αλλα στο 25 λεπτο θα σε τελειωσουν αρα δυσκολο να ειναι 1 ωρα το ραντεβου

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Παιδες εχει κανεις πληροφοριες για Ηλεκτρα απο velvet και για Αννα απο deluxe?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.457
Πόντοι
736
Εχεις κανεις δοκιμασει και να πει την αποψη του για την Ελενα απο λουξ μασαζ? :think: Φαινεται ωραιο μιλφ!:bigdick: Να εχει στο μενου εξτρα?:think:

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Γεια και πάλι χθεσινό ραντεβου με λιντα από yourmassage τίποτα το ίδιαιτερο λίγα περάσματα από τη γύρω περιοχή αλλά μόνο αυτό δεν είχα όρεξη ούτε να γυρίσω

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.036
Πόντοι
441
Καλησπέρα σε όλους ν υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχω δικό μου χώρο στην Φιλοθέη Αμαρουσίου κ εξιδεικευομαι στο μασαζ κ στον να φτιάχνω την διάθεση ;)

Μόνο που εδώ είναι τόπικ για μασάζ κατ οίκον...
Οκ η εποχή είναι περίεργη και θα έχει πέσει η δουλειά αλλά υπάρχει τόπικ με τίτλο «Μασέζ με δικό τους χώρο»
Εκτός αν άρχισες να πηγαίνεις κατ οίκον...

:P :P :P

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Καλημέρα,
μετά απο κάποιες συναντήσεις με κοπέλες για υποτίθεται massage και μετά ότι άλλο πάρεις θέλω να πω τα εξής:
Ότι απο τις κοπέλες που αναφέρεται σχεδόν όλοι εδώ μέσα ότι προχωράνε σε περισσότερα απο μασάζ,
αυτό που παίρνεις δεν είναι μασάζ, εγώ τουλάχιστον με όσες απο αυτές τις λίγες συναντήθηκα δεν ήξεραν να κάνουν
επαγγελματικό μασάζ, στην ουσία κάνουν ένα τρίψιμο μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κάνουν και θα πληρωθούν τα εξτρά,
επίσης πήρα και Σοφία απο Deluxe που πραγματικά μόνο απο την φάτσα της ξεκαύλωσα τελείως για να μην πω κάτι χειρότερο,
μου θύμισε της Αλβανέζες (αφου Αλβανέζα είναι) που δουλεύουν στα χωράφια και το κακό είναι ότι δεν ήξερε να κάνει μασαζ αφου στο τέλος της είπα ασε να
σου κάνω εγω.
Δεν τα λέω αυτα γιατί διαφωνώ με αυτα που γράφεται κάποιοι, ίσα ίσα μας βοηθάτε και μας ενημερώνετε, απλά για τα δικά μου γούστα πλέον θα προτιμήσω να παίρνω κάποια όμορφη και να ξέρει να κάνει μασάζ,
και ας μην είναι σίγουρος ο δεύτερος γύρος ή για την δεύτερο γύρω καλύτερα να χαλάσω +200 παρα να νιώθω εντελώς μαλάκας στο τέλος (πάντα για τα δικά μου γούστα και θέλω).

Εντέλει γιατί να μην πάρω μια μουνάρα call girl που θα μου κάνει καλύτερο μασάζ αν όχι το ίδιο, θα έρθει κυριλέ ντυμένη και προσεγμένη και να έχω και σίγουρο ποιοτικό σεξ με καθαριότητα.

Έγιναν και άλλα διάφορα τις τελευταίες μέρες που πραγματικά με χάλασαν και δεν θέλω να τα αναφέρω αυτή την στιγμή.

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα !

Με Λίνα από osmose έχει κανείς εμπειρία?

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21

Μόνο που εδώ είναι τόπικ για μασάζ κατ οίκον...
Οκ η εποχή είναι περίεργη και θα έχει πέσει η δουλειά αλλά υπάρχει τόπικ με τίτλο «Μασέζ με δικό τους χώρο»
Εκτός αν άρχισες να πηγαίνεις κατ οίκον...

:P :P :P
αδερφέ έπεσε η δουλειά δυσκολεύονται τα κορίτσια που δεν ανήκουν σε γραφεία.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom