Καλημέρα,
μετά απο κάποιες συναντήσεις με κοπέλες για υποτίθεται massage και μετά ότι άλλο πάρεις θέλω να πω τα εξής:
Ότι απο τις κοπέλες που αναφέρεται σχεδόν όλοι εδώ μέσα ότι προχωράνε σε περισσότερα απο μασάζ,
αυτό που παίρνεις δεν είναι μασάζ, εγώ τουλάχιστον με όσες απο αυτές τις λίγες συναντήθηκα δεν ήξεραν να κάνουν
επαγγελματικό μασάζ, στην ουσία κάνουν ένα τρίψιμο μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κάνουν και θα πληρωθούν τα εξτρά,
επίσης πήρα και Σοφία απο Deluxe που πραγματικά μόνο απο την φάτσα της ξεκαύλωσα τελείως για να μην πω κάτι χειρότερο,
μου θύμισε της Αλβανέζες (αφου Αλβανέζα είναι) που δουλεύουν στα χωράφια και το κακό είναι ότι δεν ήξερε να κάνει μασαζ αφου στο τέλος της είπα ασε να
σου κάνω εγω.
Δεν τα λέω αυτα γιατί διαφωνώ με αυτα που γράφεται κάποιοι, ίσα ίσα μας βοηθάτε και μας ενημερώνετε, απλά για τα δικά μου γούστα πλέον θα προτιμήσω να παίρνω κάποια όμορφη και να ξέρει να κάνει μασάζ,
και ας μην είναι σίγουρος ο δεύτερος γύρος ή για την δεύτερο γύρω καλύτερα να χαλάσω +200 παρα να νιώθω εντελώς μαλάκας στο τέλος (πάντα για τα δικά μου γούστα και θέλω).
Εντέλει γιατί να μην πάρω μια μουνάρα call girl που θα μου κάνει καλύτερο μασάζ αν όχι το ίδιο, θα έρθει κυριλέ ντυμένη και προσεγμένη και να έχω και σίγουρο ποιοτικό σεξ με καθαριότητα.
Έγιναν και άλλα διάφορα τις τελευταίες μέρες που πραγματικά με χάλασαν και δεν θέλω να τα αναφέρω αυτή την στιγμή.