Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Από τη Χριστίνα εννοώ φίλε μου!!!!!

Συγγνωμη, λαθος καταλαβα, ειναι επειδη τα εκανες ολα παραθεση! Ποια αξιζει απο το osmose? H Eλλη αξιζει? Σε ρωταω γιατι ψηνομαι να κλεισω ραντεβου απο εκει!

Η Έλλη είναι η χειρότερη
0 σε όλα
Βαριέται που ζει

Νικη είναι καλή

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό! Δεν είχα πολλές εμπειρίες από το τελευταίο μου ποστ αλλά παραθέτω για όσα ραντεβού έκανα προσφάτως τα εξής:

1. Oasis - Άννα πάρα πολύ όμορφη πιτσιρίκα ελληνίδα - πραγματικά μοντέλο από διαφήμιση. Σε εμένα ΔΕΝ προχώρησε
2. Lux - Τεα, πέρασα πολύ καλά, αλλά θεωρώ ότι την υπερεκτιμούμε μάλλον έλλειψης ανταγωνισμού
3. Αλεξάνδρα - Deluxe, πάρα πολύ συμπαθητική κοπέλα γύρω στα 25. Προχωράει με εξτραδάκι μόνο με χέρι και αυτό με προσοχή. Καλή εμπειρία γενικά - δεν τα κλαίω
4. Μαρία από Joy - από μένα είναι όχι. Καμία σχέση με φωτογραφία και καθόλου άνετη για χωρίς πετσέτες κλπ.
5. I love massage - Άντζυ, συμπαθέστατη 40αρα με πολύ γυμνασμένο σώμα, άνετη για χωρίς πετσέτα και πολύ ωραίο τελίωμα με το χέρι! δεν νομίζω να προχωράει σε κάτι επιπλέον.

Αν σε κάποιον έχει προχωρήσει η άννα από oasis, χίλια μπράβο του και ας ενημερώσει για το σύστημα του!

καλή συνέχεια σε όλους

Η Αλεξανδρα απο deluxe φαινεται ενδιαφερουσα. Μπορει κανεις να δωσει πληροφοριες εδω ή pm? γδυθηκε? τι εννοεις οταν λες οτι κανει φραπε με προσοχη?

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό! Δεν είχα πολλές εμπειρίες από το τελευταίο μου ποστ αλλά παραθέτω για όσα ραντεβού έκανα προσφάτως τα εξής:

1. Oasis - Άννα πάρα πολύ όμορφη πιτσιρίκα ελληνίδα - πραγματικά μοντέλο από διαφήμιση. Σε εμένα ΔΕΝ προχώρησε
2. Lux - Τεα, πέρασα πολύ καλά, αλλά θεωρώ ότι την υπερεκτιμούμε μάλλον έλλειψης ανταγωνισμού
3. Αλεξάνδρα - Deluxe, πάρα πολύ συμπαθητική κοπέλα γύρω στα 25. Προχωράει με εξτραδάκι μόνο με χέρι και αυτό με προσοχή. Καλή εμπειρία γενικά - δεν τα κλαίω
4. Μαρία από Joy - από μένα είναι όχι. Καμία σχέση με φωτογραφία και καθόλου άνετη για χωρίς πετσέτες κλπ.
5. I love massage - Άντζυ, συμπαθέστατη 40αρα με πολύ γυμνασμένο σώμα, άνετη για χωρίς πετσέτα και πολύ ωραίο τελίωμα με το χέρι! δεν νομίζω να προχωράει σε κάτι επιπλέον.

Αν σε κάποιον έχει προχωρήσει η άννα από oasis, χίλια μπράβο του και ας ενημερώσει για το σύστημα του!

καλή συνέχεια σε όλους

Η Αλεξανδρα απο deluxe φαινεται ενδιαφερουσα. Μπορει κανεις να δωσει πληροφοριες εδω ή pm? γδυθηκε? τι εννοεις οταν λες οτι κανει φραπε με προσοχη?

Σε μένα δεν γδύθηκε. προχώρησε με χέρι αλλά γενικά είναι πιο συνεσταλμένη. Αυτό εννοώ. Δεν είναι βουρ στον πατσά.

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Νεφέλη - Velvet

Καλό μασάζ...όμορφη παρουσία...προχωράει μέχρι τερματικό σταθμό.

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
τυποι-συναγωνιστες: εχει κανεις πληροφοριες για ελευθερια απο deluxe ή δημητρα απο art? και οι 2 καινουριες.

στα του αγωνα τωρα: yourmassage Αννι μετρια εμφανιση-μαλλον προχωραει, velvet γεωργιαννα-ηλεκτρα το τιμανε

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Κάλεσα 3η φορά velvet γνωρίζοντας τι θα πάρω. Αρχικά το γραφείο έχει πρόβλημα με τη κοπέλα στο τηλέφωνο. Άλλη ώρα έκλεισα άλλη ώρα ήρθε η κοπέλα, και με ειδοποίησαν με sms 20 λεπτά πριν ότι έγινε λάθος. Οκ μένω μόνος άρα yolo, αλλά έτσι έχουν κλείσει σπίτια! Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνονται! :angry:

Πάμε τώρα στη Μαριλου
1 συνάντηση απλά φραπέ +30
2 συνάντηση φραπέ topless +30
3 συνάντηση φραπέ topless και χούφτωμα, ωραίο σφιχτό σώμα +50 ( δε πρότεινε 50 απλά μου είπε κάτι πάνω από 30)

Καλή κοπέλα έχουμε μια άλφα χημεία αλλά έχει τάσεις αρπακτικού! Όπως την κόβω θα παίζει και καλαμάκι και μπριζόλα αλλά οι τιμές της θα είναι αρκετά πάνω όποτε δε ξέρω next time αν θα την επιλέξω η θα κοιτάξω κάτι άλλο. Προς το παρόν λέω να κάνω απόχη από το άθλημα για μια εβδομάδα.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπέρα φίλε μου καλέ, οι πληροφορίες σου είναι αρκετά καλές γιατί έχω και γω δοκιμάσει Μαριλλου από Velvet....η κοπέλα είμαι πυρηνική βόμβα , έτσι και αλλιώς όλες λίγο πολύ ζητάνε τα έξτρα τους....τώρα όσο αναφορά το γραφείο δεν θυμάμαι να είχα προβλήμα με το τηλέφωνικο κέντρο..... πάντως όσοι δεν έχουν δοκιμάσει Μαριλλου κατά την γνώμη μου ας δοκιμάσουν γιατί είναι πυρηνική ενέργεια

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναγωνιστές σήμερα είναι Κυριακή και για δυνατο μασάζ, αν έχετε κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση για καλό φραπέ παρακαλώ ενημερώστε με

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
τυποι-συναγωνιστες: εχει κανεις πληροφοριες για ελευθερια απο deluxe ή δημητρα απο art? και οι 2 καινουριες.

στα του αγωνα τωρα: yourmassage Αννι μετρια εμφανιση-μαλλον προχωραει, velvet γεωργιαννα-ηλεκτρα το τιμανε

Καλησπέρα φιλαράκι η Δήμητρα είναι αρκετά εμφανίσιμη λίγο κάτω απ ότι είδες στην φωτό αρκετά άνετη αλλά πάει λαου λαου... πρώτο ραντεβού με εσώρουχα και φραπεδάκι !!

nick4k

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
32
Πόντοι
0
καλημερα
θελω να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις.

με το θεμα του covid ειμαστε χαλαροι? εμενα με προβληματιζει...
τα κοριτσακια δεν δειχνουν πολυ προβληματισμενα..εγω ομως ειμαι....
αρκετες κινουνται με ΜΜΜ, συναντουν πολυ κοσμο....
σε καποια προτεινα μασκα και αντεδρασε λες και την προσβαλα!!
η μασκα μπορει να αποκτησει παιχνιδιαρικες διαστασεις....
αλλα φαντασια μηδεν...
ερχομαστε στο δευτερο θεμα...
φαντασια μηδεν.....
παλιοτερα υπηρχε η προοπτικη ενος παιχνιδιου και μια ιντριγκα μεχρι να φτασουν τα πραγματα εκει που πρεπει.
εδω και πανω απο εναν χρονο τα κοριτσακια που εμφανιζονται ειναι σκετα αρπακτικα....και παντελως ασχετες απο το τι σημαινει μασαζ στο σπιτι....
ηθελε τυπα,60 τα κανονικα 10 για το οτι ηταν μετα τις 11,και 30 για εξτρα(ενα παιξιμο) συνολο 100.
τα εξτρα ηταν και καλα κατι σα χαδι οχι ασχημο ,,αλλα και ενα τιποτα που το εκανε για να το κανει.
εδωσα τα 100..και οταν στο τελος της ειπα οτι ειναι πολλα και δεν θα πιασει σταθερη πελατεια μου απαντησε οτι στην ελλαδα το μασαζ ειναι τσαμπα και επρεπε να εκτιμω της χαμηλες τιμες!!!!!!! εκει της την ειπα,γιατι η τυπα προφανως ειναι σε παρακρουση....
αλλη περιπτωση,τυπα ερχεται, με το ζορι μιλαει... παμε στο κρεβατι και μου λεει στην ψυχρα 25 αν θες να στον παιξω,τις λεω αναλογα με το μασαζ που θα κανεις θα προχωρησουμε ή οχι...εννοουσα σαφεστατα οτι εαν με καυλωσεις σωστα ολα θα γινουν,αν και το τοσο ψυχρο 25 για να στον παιξω δεν κολλαει σε κατασταση μασαζ...το μασαζ που μου εκανε ηταν οτι πιο βαρετο και ξενερωτω μπορειτε να φανταστειτε.... στο τελος αρχιζω να τον παιζω μονος μου ..αυτη με κοιταγε....οταν εφυγε τις εδωσα 5 ευρω παραπανω,μου λεει αλλα 20 ειναι και τις απανταω οτι εκτος απο το να κοιταει δεν εκανε κατι αλλο..τσαντιστικε τρελλα και εφυγε....ειχα αδικο??
η φαση με το μασαζ στο σπιτι εχει χαλασει πολυ.
αν εχει νοημα ειναι πια οχι τα στανταρακια,αλλα η πιθανοτητα για καποια κοπελα που δεν ειναι δηλωμενη "παιχτρια" να σου κατσει επειδη γουσταρει..στην περιπτωση αυτη πρεπει να βρει κανεις τον τροπο της αποπλανησης της....
τα "μαγαζια κατ οικων" ειναι πια καμπαρε...
κανονιζω με μασατσιδικο κοπελα,μου την αλλαζουν μια ωρα πριν το ραντεβου,και τελικα δεν ηρθε καμια....
ουτε καν ενα τηλεφωνο δεν με πηραν,και μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου πελατη τους.....
οσοι ειναι παλιοι στο παιχνιδι ξερουν πολυ καλα τι λεω.... οι καινουργοι συντηρουν αυτα τα μαγαζια πια...
και καλα θα κανουν τα καινοργια τυπακια να γινουν απαιτητικα.
απο διαθεση αλλαγης πηρα call girl... 80 και 100 αντοιστοιχα....
εχω να σας πω οτι η επειρεια ηταν καταπληκτικη....τα κοριτσια ηταν επαγγελματιες,και εμπαιναν αμεσως στο πλαισιο της δικης μου καυλας....

μιλουν ολοι εδω μεσα για την ιντριγκα του μασαζ που καταληγει σε παιχνιδια,αλλα ψαχνουν ολοι σα τρελλοι να εξασφαλισουν την κορασιδα που εξασφαλισμενα θα τους τον παιξει.... διαβαζω μηνυματα που ρωτουν και τσεκαρουν τα παντα για να ειναι σιγουροι....
εαν ψαχνεις τα στανταρ τοτε δεν εχει κανενα νοημα να μην παρεις call girl. οι τιμες αναλογικα ειναι καλυτερες με βαση αυτο που παιρνεις σε σχεση με τα μασαζ στο σπιτι.
προβληματισμοι και σκεψεις προς ολους και εμενα...

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
318
Πόντοι
26
Kαλησπερα παιδια!γνωριζει κανεις τιποτα?

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21

Καλησπέρα φιλαράκι η Δήμητρα είναι αρκετά εμφανίσιμη λίγο κάτω απ ότι είδες στην φωτό αρκετά άνετη αλλά πάει λαου λαου... πρώτο ραντεβού με εσώρουχα και φραπεδάκι !!

Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει Δήμητρα που δουλεύει στο art?

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Πάμε ένα γρήγορο sum up...

Ρούλα - Vip

Στα όρια του επικίνδυνου. Οκ, κανένας δεν περιμένει να του κάνουν ΤΟ μασάζ, αλλά πρέπει οι κοπέλες που δεν το έχουν να μην παίζουν με την φωτιά. Με τα πολλά, η κοπέλα θεώρησε φυσιολογικό να πέφτει όλη πάνω μου άγαρμπα και πατώντας στον αυχένα.

Εμφανισιακά ΔΕΝ...μασάζ ΔΕΝ...προχωράει με των μηδέν...αλλά οκ, ας σεβόμαστε και λίγο τους εαυτούς μας. Κόκκινη κάρτα.

Σοφία - Deluxe

Κλασικό παράδειγμα αδιάφορου μασάζ, ευχάριστης κοπέλας-αρπακτικού, που έχει διάθεση να το πάει μέχρι τέλους αν τα βρείτε στο παζάρι.

Ιρίνα - Velvet

Μοντέλο...αδιάφορο μασάζ...μέχρι χειρωνακττική με παζάρι.

Για Τέα συμφωνώ με τις αποθεώσεις αλλά έχω πάψει να την επιλέγω καθώς πρέπει με την ζήτηση που υπάρχει στο όνομα της, να έχει δει την μισή Αθήνα.

Έχει κανείς γνώση περί Ελένης και Μαρίας από your;

Οσον αφορα τη Ρουλα που δουλευε χρονια στο Deluxe και τωρα στο Νεο Vip Massage

Τη γνωριζω προσωπικα και την εχω καλεσει πανω απο 15 φορες και εχω προβλημα με το αυχενα μου

Δεν εχει εμφανιση μοντελο , αλλα ειναι μια απ τις πιο ευγενικες κοπελες της διπλανης πορτας , κανει παρα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ
και εχει πτυχίο και σεμιναρια πανω στο μασαζ .

οσο δουλευε στο Deluxe εχουν γραφτει τα καλυτερα σχολια απο παρα πολλους εδω μεσα .

Δεν πιστευω οτι ειναι αληθινο αυτο το γεγονος

ΣΟΦΙΑ Deluxe , κορμαρα , μετριο μασαζ , δινει μπριζολα , Δεν ειναι μασερ , ειναι πιο πολυ CG . Δεν περασα ασχημα...
Και γω δεν πέρασα καλά με τη Ρούλα. Και ούτε πήρα κάτι παραπάνω.
Μην θεωρείται πράγματα δεδομένα. Απλά είναι η δικιά σας προσωπική εμπειρία με την κοπέλα.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.395
Πόντοι
26.236
Μόνο από το όνομα είναι αντί καυλοτικο . Να λες πάω να κάνω μασαζ με τη Ρούλα . Πιαστον λίγο βρε Ρούλα η δείξε λίγο βυζι βρε Ρούλα ...
Πάρε μια irina velvet σου λεω που είναι κ κορμαρα ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.093
Πόντοι
6.495
Νομίζω ότι η φάση αυτή με τα καινούργια μασάζ στο σπίτι βασίζεται στην ανδρική ματαιοδοξία, που και καλά θα είναι ευγενικός, θα μυρίζει ωραία, θα έχει τον τρόπο του στη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα στο τέλος να καταφέρει να κάνει την κοπέλα να του παίξει μια μαλακία (και να την πληρώσει χρυσάφι).. Όσο για κάποιους που λένε ότι η φάση τους εξιτάρει γιατί δεν ξέρουν πού θα καταλήξει, είναι οι πρώτοι που ρωτάνε ποιες είναι οι σίγουρες φάσεις, μη τυχόν και τους αφήσει η γκόμενα άχυστους :confused:

ΥΓ. Για την περίπτωση που ρώτησα λίγα ποστ παραπάνω, να απαντήσω εγώ: Μακριά, εκτός κι αν σας αρέσουν οι πολύ μεγαλοκοπέλες :(

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.457
Πόντοι
736
Καλησπερα, υπαρχει καποιος με προσφατη εμπειρια με κοπελα απο osmose massage?:think: Kαποια που να κανει καλο μασαζ και φραπε?:knockinb:

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Καλημερα και απο μενα .Τελικα θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει ενα μασαζ απο velvet με φουλ εξυπηρετηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom