Πάμε ένα γρήγορο sum up...
Ρούλα - Vip
Στα όρια του επικίνδυνου. Οκ, κανένας δεν περιμένει να του κάνουν ΤΟ μασάζ, αλλά πρέπει οι κοπέλες που δεν το έχουν να μην παίζουν με την φωτιά. Με τα πολλά, η κοπέλα θεώρησε φυσιολογικό να πέφτει όλη πάνω μου άγαρμπα και πατώντας στον αυχένα.
Εμφανισιακά ΔΕΝ...μασάζ ΔΕΝ...προχωράει με των μηδέν...αλλά οκ, ας σεβόμαστε και λίγο τους εαυτούς μας. Κόκκινη κάρτα.
Σοφία - Deluxe
Κλασικό παράδειγμα αδιάφορου μασάζ, ευχάριστης κοπέλας-αρπακτικού, που έχει διάθεση να το πάει μέχρι τέλους αν τα βρείτε στο παζάρι.
Ιρίνα - Velvet
Μοντέλο...αδιάφορο μασάζ...μέχρι χειρωνακττική με παζάρι.
Για Τέα συμφωνώ με τις αποθεώσεις αλλά έχω πάψει να την επιλέγω καθώς πρέπει με την ζήτηση που υπάρχει στο όνομα της, να έχει δει την μισή Αθήνα.
Έχει κανείς γνώση περί Ελένης και Μαρίας από your;
Οσον αφορα τη Ρουλα που δουλευε χρονια στο Deluxe και τωρα στο Νεο Vip Massage
Τη γνωριζω προσωπικα και την εχω καλεσει πανω απο 15 φορες και εχω προβλημα με το αυχενα μου
Δεν εχει εμφανιση μοντελο , αλλα ειναι μια απ τις πιο ευγενικες κοπελες της διπλανης πορτας , κανει παρα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ
και εχει πτυχίο και σεμιναρια πανω στο μασαζ .
οσο δουλευε στο Deluxe εχουν γραφτει τα καλυτερα σχολια απο παρα πολλους εδω μεσα .
Δεν πιστευω οτι ειναι αληθινο αυτο το γεγονος
ΣΟΦΙΑ Deluxe , κορμαρα , μετριο μασαζ , δινει μπριζολα , Δεν ειναι μασερ , ειναι πιο πολυ CG . Δεν περασα ασχημα...