Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό! Δεν είχα πολλές εμπειρίες από το τελευταίο μου ποστ αλλά παραθέτω για όσα ραντεβού έκανα προσφάτως τα εξής:
1. Oasis - Άννα πάρα πολύ όμορφη πιτσιρίκα ελληνίδα - πραγματικά μοντέλο από διαφήμιση. Σε εμένα ΔΕΝ προχώρησε
2. Lux - Τεα, πέρασα πολύ καλά, αλλά θεωρώ ότι την υπερεκτιμούμε μάλλον έλλειψης ανταγωνισμού
3. Αλεξάνδρα - Deluxe, πάρα πολύ συμπαθητική κοπέλα γύρω στα 25. Προχωράει με εξτραδάκι μόνο με χέρι και αυτό με προσοχή. Καλή εμπειρία γενικά - δεν τα κλαίω
4. Μαρία από Joy - από μένα είναι όχι. Καμία σχέση με φωτογραφία και καθόλου άνετη για χωρίς πετσέτες κλπ.
5. I love massage - Άντζυ, συμπαθέστατη 40αρα με πολύ γυμνασμένο σώμα, άνετη για χωρίς πετσέτα και πολύ ωραίο τελίωμα με το χέρι! δεν νομίζω να προχωράει σε κάτι επιπλέον.
Αν σε κάποιον έχει προχωρήσει η άννα από oasis, χίλια μπράβο του και ας ενημερώσει για το σύστημα του!
καλή συνέχεια σε όλους
Η Αλεξανδρα απο deluxe φαινεται ενδιαφερουσα. Μπορει κανεις να δωσει πληροφοριες εδω ή pm? γδυθηκε? τι εννοεις οταν λες οτι κανει φραπε με προσοχη?