Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Φωτογραφίες που λέτε οι περισσότεροι,στέλνουν στο viber και τις βλέπουμε;Στα sites τους δεν έχουν τις κοπέλες;
+40€ για παίξιμο η Τέα;
Και είναι και ανάρπαστη ε;
Τι να πω ρε παίδες μπράβο σας!!!!!
για εδω τι ξέρουμε? Εμφάνιση είναι τοπ από οτι βλέπω
Και το ραδικι βλεπει την πετσετα αναποδα;για εδω τι ξέρουμε? Εμφάνιση είναι τοπ από οτι βλέπω
Και καλο μασαζ περα απο εμφανιση.
Αλεξανδρα και Γωγω αυστηρα με πετσετα.
Οποτε υποθετω οτι ολες εχουν το ιδιο τροπαριο.
Δανάη deluxe φίλε?
+40€ για παίξιμο η Τέα;
Ti ειναι αυτο το barefoot ρε παιδιαΣυναγωνιστές επειδή είναι δύσκολο να απαντήσω σε τόσα pm ανέφερα ότι έκανα barefoot με νεκταρια από yourmassage έμεινα πολύ happy αλλά για τους μύστες του αθλήματος για barefoot προτείνω σίγουρα Αγγελική τη πιτσιρικά από Massage joy πανέμορφο 20χρονο με φανταστικό barefoot..συχωρεστε με που δεν μπορώ Να απαντήσω Σε όλα τα pm..
Πάμε ένα γρήγορο sum up...
Ρούλα - Vip
Στα όρια του επικίνδυνου. Οκ, κανένας δεν περιμένει να του κάνουν ΤΟ μασάζ, αλλά πρέπει οι κοπέλες που δεν το έχουν να μην παίζουν με την φωτιά. Με τα πολλά, η κοπέλα θεώρησε φυσιολογικό να πέφτει όλη πάνω μου άγαρμπα και πατώντας στον αυχένα.
Εμφανισιακά ΔΕΝ...μασάζ ΔΕΝ...προχωράει με των μηδέν...αλλά οκ, ας σεβόμαστε και λίγο τους εαυτούς μας. Κόκκινη κάρτα.
Σοφία - Deluxe
Κλασικό παράδειγμα αδιάφορου μασάζ, ευχάριστης κοπέλας-αρπακτικού, που έχει διάθεση να το πάει μέχρι τέλους αν τα βρείτε στο παζάρι.
Ιρίνα - Velvet
Μοντέλο...αδιάφορο μασάζ...μέχρι χειρωνακττική με παζάρι.
Για Τέα συμφωνώ με τις αποθεώσεις αλλά έχω πάψει να την επιλέγω καθώς πρέπει με την ζήτηση που υπάρχει στο όνομα της, να έχει δει την μισή Αθήνα.
Έχει κανείς γνώση περί Ελένης και Μαρίας από your;
ποια Αγγελικη μαν? μια μελαχρινουλα η την αλλη?Συναγωνιστές επειδή είναι δύσκολο να απαντήσω σε τόσα pm ανέφερα ότι έκανα barefoot με νεκταρια από yourmassage έμεινα πολύ happy αλλά για τους μύστες του αθλήματος για barefoot προτείνω σίγουρα Αγγελική τη πιτσιρικά από Massage joy πανέμορφο 20χρονο με φανταστικό barefoot..συχωρεστε με που δεν μπορώ Να απαντήσω Σε όλα τα pm..
Συναγωνιστές ο καθένας έχει τους λόγους του που ασχολείται με το κατ οικον εννοείται ότι μπορείς να καλέσεις ένα cg με 80 . Επίσης αν πας και στούντιο θα βρεις και φτηνότερα. Για εμένα το κατ οικον είναι χόμπυ και στα χόμπυ δεν έχω μάθει να μετράω τα λεφτά αφού το κάνω για εμένα . Δλδ αν ήταν 25 η 30 τι θα άλλαζε στο κάτω κάτω κάνεις το μασάζ περνάς καλά και δεν περνεις έξτρα. Αν με φτιάξει μια κοπέλα οποια και αν είναι μετά δεν με νοιάζει ας μου πει και 60 αρκεί να το αξίζει και να περάσω καλά. Βέβαια ο καθένας δεν σκέφτεται το ίδιο αλλά να περνάμε καλά .keep smiling ...+40€ για παίξιμο η Τέα;
Βάζεις άλλα τόσα και πηδάς μια χαρά κορίτσια. Άκου 40 ευρώ!
Συναγωνιστές ο καθένας έχει τους λόγους του που ασχολείται με το κατ οικον εννοείται ότι μπορείς να καλέσεις ένα cg με 80 . Επίσης αν πας και στούντιο θα βρεις και φτηνότερα. Για εμένα το κατ οικον είναι χόμπυ και στα χόμπυ δεν έχω μάθει να μετράω τα λεφτά αφού το κάνω για εμένα . Δλδ αν ήταν 25 η 30 τι θα άλλαζε στο κάτω κάτω κάνεις το μασάζ περνάς καλά και δεν περνεις έξτρα. Αν με φτιάξει μια κοπέλα οποια και αν είναι μετά δεν με νοιάζει ας μου πει και 60 αρκεί να το αξίζει και να περάσω καλά. Βέβαια ο καθένας δεν σκέφτεται το ίδιο αλλά να περνάμε καλά .keep smiling ...+40€ για παίξιμο η Τέα;
Βάζεις άλλα τόσα και πηδάς μια χαρά κορίτσια. Άκου 40 ευρώ!
Το πιτσιρικι με το σκουλαρικι στη μυτη που τα εχει κανει κοκκινα ραστα τωρα?Συναγωνιστές επειδή είναι δύσκολο να απαντήσω σε τόσα pm ανέφερα ότι έκανα barefoot με νεκταρια από yourmassage έμεινα πολύ happy αλλά για τους μύστες του αθλήματος για barefoot προτείνω σίγουρα Αγγελική τη πιτσιρικά από Massage joy πανέμορφο 20χρονο με φανταστικό barefoot..συχωρεστε με που δεν μπορώ Να απαντήσω Σε όλα τα pm..