leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Η Χρυσαυγή!! με το κασετόφωνο και την αφήγηση!!
massagestospiti μασαζ από την Εύα, ευχάριστη κοπελα με πετσετα, εκπληκτικό!!!!!! μασάζ αλλά μόνο αυτό. Πολύ ευγενική γύρω στα 23 - 25 ήρθε με οδηγό.
Φίλε,μπήκα και είδα, τουμπανάκια πιτσιρίκες εγγύηση για χαμένα λεφτά::daydreamathens έχουμε κάποια πληροφορία; έχει δυνατά κομμάτια
...κόστος;; ζήτησε επιπλέον δωράκι;;Μερικές μέρες πριν συνάντηση με Βάσω απο VIP ,κλασάτη γκόμενα με ντύσιμο πολύ πάνω απο τον μέσο όρο ,PETIT στυλ ,καλό πρόσωπο με πολύ καλό σώμα ,30-35 χρον.εδώ τελειώνουν τα καλά,απο την αρχή ήθελε να ξαπλώσω ανάσκελα! αλλά εγώ γύρισα μπρούμητα ... υποτυπώδες μασάζ περάσματα απο την επίμαχη περιοχή ,στο πεντάλεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ,κατευθείαν στον μικρό ,μέτριο χειρωνακτικό ,γδύθηκε επάνω ,άψογο στήθος με αντίστοιχη ρόγα, η κουβέντα μαζί της πάντως ξενέρωτη ,δεν βγάζει ερωτισμό η κυρία,ΧΡΌΝΟς 15 ΛΕΠΤΆ!εν ολίγοις ΟΧΙ απο μένα, εκτός εαν κάποιος θέλει να γνωρίσει απο κοντά και να πιάσει ένα απο τα καλύτερα στήθη που θα γνωρίσει στη ζωή του! προβλέπω να μένει λίγο στο σπορ ,προφανώς δεν την ενδιαφέρει ,ίσως να έχει κανα γραμμάτιο του αυτοκινήτου και όταν μαζέψει τα λεφτά να εξαφανιστεί,κρίμα γιατί θα μπορούσε να μαζέψει όλο το χαρτί!!!
κριμα, και ειναι ολες μια και μιαmassagestospiti μασαζ από την Εύα, ευχάριστη κοπελα με πετσετα, εκπληκτικό!!!!!! μασάζ αλλά μόνο αυτό. Πολύ ευγενική γύρω στα 23 - 25 ήρθε με οδηγό.
ναι γενικά το μασάζ στο σπίτι είναι από τα μαγαζιά που ανήκουν στα ΔΕΝ! κάνουν μόνο μασάζ κ τίποτα άλλο! για κάποιον βέβαια που θέλει μόνο μασάζ είναι μια χαρά επιλογή αλλά για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω είναι στα ΔΕΝ! ?
...κόστος;; ζήτησε επιπλέον δωράκι;;Μερικές μέρες πριν συνάντηση με Βάσω απο VIP ,κλασάτη γκόμενα με ντύσιμο πολύ πάνω απο τον μέσο όρο ,PETIT στυλ ,καλό πρόσωπο με πολύ καλό σώμα ,30-35 χρον.εδώ τελειώνουν τα καλά,απο την αρχή ήθελε να ξαπλώσω ανάσκελα! αλλά εγώ γύρισα μπρούμητα ... υποτυπώδες μασάζ περάσματα απο την επίμαχη περιοχή ,στο πεντάλεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ,κατευθείαν στον μικρό ,μέτριο χειρωνακτικό ,γδύθηκε επάνω ,άψογο στήθος με αντίστοιχη ρόγα, η κουβέντα μαζί της πάντως ξενέρωτη ,δεν βγάζει ερωτισμό η κυρία,ΧΡΌΝΟς 15 ΛΕΠΤΆ!εν ολίγοις ΟΧΙ απο μένα, εκτός εαν κάποιος θέλει να γνωρίσει απο κοντά και να πιάσει ένα απο τα καλύτερα στήθη που θα γνωρίσει στη ζωή του! προβλέπω να μένει λίγο στο σπορ ,προφανώς δεν την ενδιαφέρει ,ίσως να έχει κανα γραμμάτιο του αυτοκινήτου και όταν μαζέψει τα λεφτά να εξαφανιστεί,κρίμα γιατί θα μπορούσε να μαζέψει όλο το χαρτί!!!
Γεια σας και από μένα ραντεβού με Ελένη από lotus ακόμα κλαίω το μοντέλο που δείχνουν μας βγήκε μπουλτοζα καμία σχέση με την φωτό, το μόνο που γλύτωσα ήταν ότι από δίωρο το έκανα 1!
Μόνο πατούσες την άφησα να μου κάνει
Καλά ο άλλος την κατάθαψε και εσύ ζητάς λεπτομέρειες για κόστος και έξτρα δωράκι;
Ρε μνημόνια μέχρι να αδειάσει η θάλασσα!!!!!!!!!!!