Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Καλημέρα

Αν κάποιος ξέρει να μου πει αν η Ιωάννα από attica massage προχωράει

Οι άλλες προχωράνε πάντως

Η βαλερια δεν αξίζει

Η Χριστίνα αξίζει Κ προχωράει

Προχωράει

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Κατι ειναι και αυτο...

Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλημέρα, καινούργιος σαν χρήστης διαβάζω κριτικές τους τελευταίου μήνες. Εχω δοκιμάσει μασαζ στο σπιτι και λοτους. Μήπως υπάρχει καμία κοπέλα που προχωράει από hermes και από αρτ (εκτός από τη νίνα που από ότι κατάλαβα είναι αρπακτικό..) ;;;

Acalyptos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Εχει δοκιμασει κανεις το yourmassage.gr?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Εχει δοκιμασει κανεις το yourmassage.gr?

Από ότι έχουν πει εδώ όσοι έχουν δοκιμάσει μόνο μασάζ παίζει!
σε όσους δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τις 5-10 έστω τελευταίες σελίδες ας μην τους απαντάμε ,ξεχειλώνει χωρίς λόγο το νήμα!

Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι, να ρωτήσω αν εκτός μασαζ παιζει τιποτα στο μπρανλι και στο αρτ (εκτός της νίνας βεβαια); στελνουν και καμία φωτό;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Μερικές μέρες πριν συνάντηση με Βάσω απο VIP ,κλασάτη γκόμενα με ντύσιμο πολύ πάνω απο τον μέσο όρο ,PETIT στυλ ,καλό πρόσωπο με πολύ καλό σώμα ,30-35 χρον.εδώ τελειώνουν τα καλά,απο την αρχή ήθελε να ξαπλώσω ανάσκελα! αλλά εγώ γύρισα μπρούμητα ... υποτυπώδες μασάζ περάσματα απο την επίμαχη περιοχή ,στο πεντάλεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ,κατευθείαν στον μικρό ,μέτριο χειρωνακτικό ,γδύθηκε επάνω ,άψογο στήθος με αντίστοιχη ρόγα, η κουβέντα μαζί της πάντως ξενέρωτη ,δεν βγάζει ερωτισμό η κυρία,ΧΡΌΝΟς 15 ΛΕΠΤΆ!εν ολίγοις ΟΧΙ απο μένα, εκτός εαν κάποιος θέλει να γνωρίσει απο κοντά και να πιάσει ένα απο τα καλύτερα στήθη που θα γνωρίσει στη ζωή του! προβλέπω να μένει λίγο στο σπορ ,προφανώς δεν την ενδιαφέρει ,ίσως να έχει κανα γραμμάτιο του αυτοκινήτου και όταν μαζέψει τα λεφτά να εξαφανιστεί,κρίμα γιατί θα μπορούσε να μαζέψει όλο το χαρτί!!!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
θελω βοηθεια για το μασαζ ζευγαριων.εχει δοκιμασει κανεις χωρις να ξερει η κοπελα σου τι κανουν ακριβως αυτες?
ποιο ειναι το καλυτερο διδυμο ωστε να πετυχει αυτο.γιατι νομιζω αν πω ακριβως τι κανουν μπορει να αρνηθει

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
θελω βοηθεια για το μασαζ ζευγαριων.εχει δοκιμασει κανεις χωρις να ξερει η κοπελα σου τι κανουν ακριβως αυτες?
ποιο ειναι το καλυτερο διδυμο ωστε να πετυχει αυτο.γιατι νομιζω αν πω ακριβως τι κανουν μπορει να αρνηθει

Παρε την Τεα. Πες της τον πονο σου, αν αυτη δεν καταφερει να σας φτιαξει, δε νομιζω να βρεις αλλη.
Θα προτεινα να αφησεις την ιδια να διαλεξει (την Τεα εννοω) με ποια θα ερθει, σε ενδιαφερει να εχουν καλη συννενοηση αν η δικια σου δεν ξερει τι την περιμενει, και να πω την αληθεια, ΔΕΝ θα πηγαινα σε δυο κοπελες αν ειναι πρωτη φορα και χωρις να ξερει η δικια σου... Ο χωρος επισης, φτανει για να ειστε 4 ατομα σε ενα δωματιο? Οργανωσε το καλα στο μυαλο σου και καλη τυχη.

Περιμενουμε ανταποκριση

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Βλέπω κάποιοι ειστε για τα καλά γνωστες.deluxe λέω να κανονίσω με Δανάη.

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Καλημερα φιλοι!
θα ειμαι απο το πρωι και για δυο μερες στην Αθηνα.
Θα παρακαλουσα να μου πειτε ειτε απο το νημα ειτε με πμ,επειδη λιγο χαθηκα με το ποιες κοπελες ειναι καλες και ποιες οχι..
ποιες προχωρανε..
ποιες ειναι VFM κτλ..
εδω στην Θεσσαλονικη δεν εχουμε και πολλες επιλογες κι ολο στα ιδια γυρναμε..
ασε που δεν εχουμε και κατοικον οπως της Αθηνας..
ποιες κοπελες και απο ποια γραφεια προχωρανε σε φραπε η και καλαμακι η οτιδηποτε γενικα;;
εναν μινι καταλογο με δυο τρεις επιλογες σε στανταρακια ειναι αυτο που θα ηθελα.
Τι θα προτεινατε στον κολλητο σας χωρις συζητηση για να περασει καλα;;
Ευχαριστω και οποιος ερθει Θεσσαλονικη τον ξεναγουμε στον οπισθοδρομικο μας δρομο!!
(Εχουμε καλα κομματια αλλα χωρις ανανεωσεις στα ροστερ)
καλημερα και παλι!!

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Κάποια στιγμή πάντως που βρέθηκα Θεσσαλονίκη και ζήτησα πληροφορίες από το αντίστοιχο νήμα δεν μου απάντησε κανείς...

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια! Γνωριζει κανεις καποια αξιολογη κοπελα για μασαζ κατ οικον για παντρεμενο ζευγαρι?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Καλημερα φιλοι!
Θα παρακαλουσα να μου πειτε ειτε απο το νημα ειτε με πμ,επειδη λιγο χαθηκα με το ποιες κοπελες ειναι καλες και ποιες οχι..
ποιες προχωρανε..
ποιες ειναι VFM κτλ..
ποιες κοπελες και απο ποια γραφεια προχωρανε σε φραπε η και καλαμακι η οτιδηποτε γενικα;;
εναν μινι καταλογο με δυο τρεις επιλογες σε στανταρακια ειναι αυτο που θα ηθελα.
Ευχαριστω και οποιος ερθει Θεσσαλονικη τον ξεναγουμε στον οπισθοδρομικο μας δρομο!!
καλημερα και παλι!!
είναι όλα γραμμένα στις τελευταίες δέκα σελίδες φίλε!

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλημερα φιλοι!
ποιες προχωρανε..
ποιες ειναι VFM κτλ..
καλημερα και παλι!!
είναι όλα γραμμένα στις τελευταίες δέκα σελίδες φίλε!

Φιλε αν δεν σε ενδιαφερει το σεξ κατα την γνωμη μου τεα απο λουξ και δαναη απο ντελουξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom