Μετά από ένα μήνα σχεδόν επανάληψη με την τεα στο madison στην κατεχακη.
Πήρα δωμάτιο με υδρομασάζ αυτή την φορά μετά από προτροπή δική της.
Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.
Ήμουν και τι τελευταίο ραντεβού της ημέρας με όλα τα ρίσκα που έχει αυτό, γιατι μπορεί να σου έρθει η κοπελα κουρασμένη. Η τεα όμως ήταν σαν να ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας.
Κλεισαμε για δυωρο αλλά πάλι η ώρα ξεφυγε.
Την πρώτη ώρα την βγάλαμε μεσα στο υδρομασάζ, όπου το είχε φτιάξει με κάτι άλατα κλπ, και καθολη την διάρκεια με χαλαρώνε με το μασάζ αλλά ταυτόχρονα με έκανε και τούρμπο όπως αυτή ξέρει πολύ καλά.
Αφού τελείωσαμε με το υδρομασάζ διάλειμμα για φαγητό (είχα φέρει goodys) βγαίνοντας από εκεί ένιωθα νεκρός. Μια το υδρομασάζ με το καυτό νερό, μια η τεα με τα κόλπα της δεν ήθελα και πολύ.
Τρώμε και μου λέει τώρα ξάπλωσε μπρούμυτα και αφήσουν στα χέρια μου....
Εκπληκτικό μασάζ από πάνω μέχρι κάτω με τα χέρια της και το στόμα της και τις βυζαρες της. Στο ενδιάμεσο καταλάβαινα και την γλώσσα της να περνάει απο τον πουτσο μου. Δεν ήθελα πολύ... Γύρισα ανάσκελα και ξεκίνησε ένα ερωτικό μασάς με απίστευτο στοματικό που σε απογειώνει και θες να τα πετάξεις παντού... Δεν σε αφήνει όμως..... Θέλει να σε φτάσει στην υπέρτατη καυλα.
Δεν μπορούσα να αντισταθώ όμως και να μην την γλυψω και εγώ παντού.
Για να μην τα πολυ λέω έφτασα και στην δεύτερη κορύφωση και ήμουν σε σημείο να μην μπορώ ούτε να βγάλω λέξη. Κάτσαμε λιγάκι στο κρεββάτι να χαλαρώσουμε και έληξε η συνέδρια μας κοντά στις 3 ώρες. ( τα τυχερά του τελευταίου ραντεβού)