You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.160
- Πόντοι
- 456
Για το οσμοσε έχουν γραφτεί αυτά εδώ και καιρό,όποιος πάει παίρνει πλέον και την ευθύνη μόνος του!Παιδιά πολύ μούφα το οσμοσε, δεν λέω φραπές ναι, αλλά να σε ξεπετάνε στο εικοσάλεπτο;;
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
καλημερα ττην παρασκευη καλεσα χρησανα απο οσμον το μασαζ χαλια μαυρα κατι χαιδεματα αργησε και 35 λεπτα και χωρισ φραπεδακι μπορει να φταιει που ημουν τελευταιω ραντεβου και ηταν κουρασμενη,τι να πω .
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Λίγο πολύ όλοι ξέρουν με ποια κοπέλα θα περάσεις καλά...Είναι στάσιμη η αγορά εδώ και μήνες...Θα είχε ενδιαφέρον να ανέφερε ο καθένας με ποια κοπέλα ήταν η καλύτερη εμπειρία τ σε μασαζ. Χωρίς λεπτομερείς απλά ποια κοπέλα . Δεν νομίζω έτσι να καίνε τις κοπέλες τι λέτε ;
καλημερα ττην παρασκευη καλεσα χρησανα απο οσμον το μασαζ χαλια μαυρα κατι χαιδεματα αργησε και 35 λεπτα και χωρισ φραπεδακι μπορει να φταιει που ημουν τελευταιω ραντεβου και ηταν κουρασμενη,τι να πω .
Τα λεφτά τα πήρε πάντως
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
εννοειται ηταν και μπαζο
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
το κλαιω το 50 αρικο
Ναι φίλε, δεν αντιλέγω, απλώς το λέω ενημερωτικά για τους υπόλοιπους συναγωνιστές που τυχαίνει να μην έχουν δει παλαιότερες συνομιλίεςΓια το οσμοσε έχουν γραφτεί αυτά εδώ και καιρό,όποιος πάει παίρνει πλέον και την ευθύνη μόνος του!
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
υπάρχει χρυσαννα στο όσμος?καλημερα ττην παρασκευη καλεσα χρησανα απο οσμον το μασαζ χαλια μαυρα κατι χαιδεματα αργησε και 35 λεπτα και χωρισ φραπεδακι μπορει να φταιει που ημουν τελευταιω ραντεβου και ηταν κουρασμενη,τι να πω .
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.235
- Πόντοι
- 11.836
οσμος χρυσαννα;new?υπάρχει χρυσαννα στο όσμος?
Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω άριστα.Από deluxe όσες φαίνονται στο site πρέπει να είναι παλιές.Τις καινούργιες λογικά δεν τις ανεβάζει στο site.
Τσεκαρα το σαιτ του μπιλ που μου προτεινατε καποιοι.Στα 22 βλεπω ξεκιναει η ημιδιαμονη.Νοτ μπαντ αλλα και λιγοτερο να ηταν δε θα με χαλαγε.Φαινεται προσεγμενο βεβαια.Με ηλεκτρικο και δυο στασεις μετρο εφτασα.Οποτε μαλλον θα το προτιμησω.Εκτος αν εχετε κατι αλλο κατα νου,προς βορεια μερια..Θενκς παντως για οσους απαντησαν
Υπαρχει καποιο αλλο λινκ η τηλ; Το συγκεκριμενο δεν ανοιγει.Με βολευει πολυ η περιοχη οποτε αν ειναι να το εχω στα υπ οψιν40 Χρόνη με χώρο στη νέα Ιωνία. Νομίζω ότι είχε κ αγγελίες κ στη xe. Δεν είναι το target group μου αρα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, μόνο στο τηλ μιλήσαμε
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.625
- Πόντοι
- 2.256
Υπάρχουν και φτηνότερα (πχ Priamos GLS) με δωμάτια από 19€, αλλά δεν πληρεί τα κριτήρια προσβασιμότητας που έχεις θέσει.Τσεκαρα το σαιτ του μπιλ που μου προτεινατε καποιοι.Στα 22 βλεπω ξεκιναει η ημιδιαμονη.Νοτ μπαντ αλλα και λιγοτερο να ηταν δε θα με χαλαγε.Φαινεται προσεγμενο βεβαια.Με ηλεκτρικο και δυο στασεις μετρο εφτασα.Οποτε μαλλον θα το προτιμησω.Εκτος αν εχετε κατι αλλο κατα νου,προς βορεια μερια..Θενκς παντως για οσους απαντησαν
Karabalikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Λογικά ο φίλος εννοεί μασάζ ζευγαριού με εξτραδάκια... Φίλε psolis, αν βρεις ενημέρωσε! Πιστεύω είμαστε πολλοί που θα γουστάραμε τρελά τέτοια φάση!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις