Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
Μετά την πρόσφατη καταχώρηση έτερου συναγωνιστή, είπα να προβώ σε περαιτέρω ενημέρωση. Πρόκειται για το 2ο μεγαλύτερο βούρλο που έχω συναντήσει ποτέ μου (το 1ο το είχα συναντήσει στη Δάφνη, στο σπίτι της, κοντά σε μιά κεντρική οδό που λέγεται Αιγαίου -δεν ξέρω την περιοχή- και στο τέλος της συνάντησης κατάλαβα ότι δεν είναι βούρλο, απλά η κακομοίρα είναι καθυστερημένη και αντί για πίπες θα έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο). Το πρόβλημά της΄(και δικό μας) δεν είναι ότι μιλάει πολύ. Δεν το κλείνει το ρημάδι και λέει μόνο ασυναρτησίες. Για να καταλάβετε μου εξηγούσε ότι δεν επιτρέπει να την πηδάνε, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να την ερωτευτούν. Δεν κάνω πλάκα, δείχνει πραγματικά να το πιστεύει. Πρέπει να ήρθε πεντακάθαρη στο ραντεβού, διότι δεν έκανε μπάνιο. Μάλιστα όταν την έχυσα ντύθηκε χωρίς να κάνει μπάνιο πάλι, γιατί προφανώς θα θεώρησε ότι και τα χύσια μου είναι πεντακάθαρα και μπορεί να πάει στον επόμενο το ίδιο πεντακάθαρη όπως ακριβώς πεντακάθαρη ήρθε σε εμένα. Αφήστε.... Γενικά είναι καλτ κατάσταση, διότι είναι ζώο με περικεφαλαία, σε σημείο που να σκέφτεσαι ότι κάποιος φίλος σου θα εμφανιστεί ως φαρσέρ. Τέλος πάντων κάνει μασάζ του κόλου γύρω στο 30 λεπτο, στο τέλος σου παίρνει και μία πίπα και thats all folks. Ηλικιακά είναι γύρω στα 50 φεύγα, λεπτούλα, με βυζί 2+. Αυτά.
Ξερει κανεις που χαθηκε αυτην ?? Εκανε μασαζ και σεξ μια ωρα με 20 euro στο σπιτι σου :o