taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Ότι τη sim την έχει δηλώσει Κινέζος. Άμα κάνεις μια βόλτα στα πέριξ της Ομόνοιας θα βρεις άπειρες τέτοιες.και τι σημαίνει αυτό;
Ότι τη sim την έχει δηλώσει Κινέζος. Άμα κάνεις μια βόλτα στα πέριξ της Ομόνοιας θα βρεις άπειρες τέτοιες.και τι σημαίνει αυτό;
Με ποια την πάτησες φίλε?Αυτό το joy σου στέλνει φωτογραφεία μουνάρας και στο δωμάτιο σου εμφανίζεται διασταύρωση καραβίδας με ροφό. Έλεος
Ότι τη sim την έχει δηλώσει Κινέζος. Άμα κάνεις μια βόλτα στα πέριξ της Ομόνοιας θα βρεις άπειρες τέτοιες.
Συνήθως τίποτα, οι πιο πολλές τέτοιες έχουν, όπως και όλα τα γραφεία.Α μάλιστα, οπότε εννοείς ότι κάποιο λόγο έχει αυτή να έχει τηλέφωνο που δεν είναι στο όνομά της. Ε, προφανώς για τη δουλειά που κάνει.Τον υποψήφιο πελάτη σε τι τον επηρεάζει όμως αυτό; Τι έχει να φοβάται;
Μαίρη μόνο....καλημερα
εχει δοκιμασει κανεις λινα απο οσμο?
Συναγωνιστες απο οσμο εχει δοκιμασει καποιος Αριαδνη?Απο οτι καταλαβα παιζει εξτραδακι.. Οποιος θελει ας μου στειλει σε πμ λεπτομερειες.
Μηπως εχεις μεινει λιγο πισω; που βλεπεις Αριαδνη στο site τους; παλια ειχαν μια Αριαδνη .
εχει δοκιμασει κανεις την κοπελα?
Συγκεχυμενες οι πληροφοριες για το καταστημα.Αν και ειναι σιγουρο οτι γινεται το κατι παραπανω σε γενικες γραμμες.Θα σου ελεγα να κανεις μια δοκιμη οπως σκοπευω κι εγω.Απο τη μια υπαρχουν οι μοναχοφαηδες που δε θελουν να πουν κι απο την αλλη ο καθενας μπορει να τυχει διαφορετικης μεταχειρισης..καλως η κακωςοποιος θελει και μπορει ας μου στειλει πληροφοριες για velvet massage τι εξτρα υπαρχουν,αν υπαρχουν.
Ευχαριστω