Karabalikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Λογικά ο φίλος εννοεί μασάζ ζευγαριού με εξτραδάκια... Φίλε psolis, αν βρεις ενημέρωσε! Πιστεύω είμαστε πολλοί που θα γουστάραμε τρελά τέτοια φάση!
Δε δοκιμάζεις κάτι πιο σίγουρο...
Ξερει καποιος κατι για αυτη; 15€ μου φαίνονται πολυ λιγα για βα είναι αληθινο..
παλια καραβανα.. προσπαθει να φερει κοσμο με ολιγολεπτο χαϊδεμα στα 15€ και μετα να ακουσει προτασεις. Εχω ξαναπει εμενα δε με ενθουσιαζε ποτε(καπου μεσα του 90 η πρωτη συναντηση μου μαζι της), αλλα εφερνε αξιολογες κορασιδες..
Ξερει καποιος κατι για αυτη; 15€ μου φαίνονται πολυ λιγα για βα είναι αληθινο..
αυτη ειναι πουτανα δεν ειμαι μασατζουΚαλημέρα παιδιά, την έχει δοκιμάσει κανείς;
εχεις πμΞέρει κανεις αν παιζει κανας φραπες με την μουνοθύελλα του μασαζ στο σπίτι? αν καποιος εχει ινφοζ σε pm...εγω ξερω απο αλλα γραφει αν καποιος θελει να ρωτησει κατι συγκεκριμενο
Ξέρει κανεις αν παιζει κανας φραπες με την μουνοθύελλα του μασαζ στο σπίτι? αν καποιος εχει ινφοζ σε pm...εγω ξερω απο αλλα γραφει αν καποιος θελει να ρωτησει κατι συγκεκριμενο
προσεχε μαν μη σου αλωσει την τσεπη και χαρα δεν παρεις χααχχαΜιας και βλέπω σχόλια σχετικά με masazstospiti, ίσως το μόνο μαγαζί που δεν μου έχει δώσει ποτέ "...χαρά...". Πρέπει οπωσδήποτε να το αλώσω κι αυτό, είναι θέμα αρχής.
προσεχε μαν μη σου αλωσει την τσεπη και χαρα δεν παρεις χααχχα
αυτος ειναι ο κανονας φιλεΤην τσέπη μου την έχουν ξεσκίσει όλα αυτά τα τσουλάκια κι εξακολουθώ να μη μαθαίνω. Τις περισσότερες φορές μένω με το καυλί στο χέρι.
Την τσέπη μου την έχουν ξεσκίσει όλα αυτά τα τσουλάκια κι εξακολουθώ να μη μαθαίνω. Τις περισσότερες φορές μένω με το καυλί στο χέρι.
Sad, isn't it?
Λίγο πολύ όλοι ξέρουν με ποια κοπέλα θα περάσεις καλά...Είναι στάσιμη η αγορά εδώ και μήνες...