Κύριοι γνωρίζει κάποιος την Λυδία;
Όχι πες μας...
Κύριοι γνωρίζει κάποιος την Λυδία;
Για το οσμοσε έχουν γραφτεί αυτά εδώ και καιρό,όποιος πάει παίρνει πλέον και την ευθύνη μόνος του!Παιδιά πολύ μούφα το οσμοσε, δεν λέω φραπές ναι, αλλά να σε ξεπετάνε στο εικοσάλεπτο;;
Λίγο πολύ όλοι ξέρουν με ποια κοπέλα θα περάσεις καλά...Είναι στάσιμη η αγορά εδώ και μήνες...Θα είχε ενδιαφέρον να ανέφερε ο καθένας με ποια κοπέλα ήταν η καλύτερη εμπειρία τ σε μασαζ. Χωρίς λεπτομερείς απλά ποια κοπέλα . Δεν νομίζω έτσι να καίνε τις κοπέλες τι λέτε ;
καλημερα ττην παρασκευη καλεσα χρησανα απο οσμον το μασαζ χαλια μαυρα κατι χαιδεματα αργησε και 35 λεπτα και χωρισ φραπεδακι μπορει να φταιει που ημουν τελευταιω ραντεβου και ηταν κουρασμενη,τι να πω .
Ναι φίλε, δεν αντιλέγω, απλώς το λέω ενημερωτικά για τους υπόλοιπους συναγωνιστές που τυχαίνει να μην έχουν δει παλαιότερες συνομιλίεςΓια το οσμοσε έχουν γραφτεί αυτά εδώ και καιρό,όποιος πάει παίρνει πλέον και την ευθύνη μόνος του!
υπάρχει χρυσαννα στο όσμος?καλημερα ττην παρασκευη καλεσα χρησανα απο οσμον το μασαζ χαλια μαυρα κατι χαιδεματα αργησε και 35 λεπτα και χωρισ φραπεδακι μπορει να φταιει που ημουν τελευταιω ραντεβου και ηταν κουρασμενη,τι να πω .
οσμος χρυσαννα;new?υπάρχει χρυσαννα στο όσμος?
Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω άριστα.Από deluxe όσες φαίνονται στο site πρέπει να είναι παλιές.Τις καινούργιες λογικά δεν τις ανεβάζει στο site.
Υπαρχει καποιο αλλο λινκ η τηλ; Το συγκεκριμενο δεν ανοιγει.Με βολευει πολυ η περιοχη οποτε αν ειναι να το εχω στα υπ οψιν40 Χρόνη με χώρο στη νέα Ιωνία. Νομίζω ότι είχε κ αγγελίες κ στη xe. Δεν είναι το target group μου αρα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, μόνο στο τηλ μιλήσαμε
Υπάρχουν και φτηνότερα (πχ Priamos GLS) με δωμάτια από 19€, αλλά δεν πληρεί τα κριτήρια προσβασιμότητας που έχεις θέσει.Τσεκαρα το σαιτ του μπιλ που μου προτεινατε καποιοι.Στα 22 βλεπω ξεκιναει η ημιδιαμονη.Νοτ μπαντ αλλα και λιγοτερο να ηταν δε θα με χαλαγε.Φαινεται προσεγμενο βεβαια.Με ηλεκτρικο και δυο στασεις μετρο εφτασα.Οποτε μαλλον θα το προτιμησω.Εκτος αν εχετε κατι αλλο κατα νου,προς βορεια μερια..Θενκς παντως για οσους απαντησαν