gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
indeedgreat minds think alike
indeedgreat minds think alike
κυριε pilo..?????να ρωτήσετε τον κύριο Pilo είναι ο ειδικός στις Βραζιλιάνες εν γένει
μη ρωτησεις τιποτα λεπτομερειες απο το τηλ. θα φας μπριζολιτσα μια χαρα...κυριε pilo..?????
ευχαριστω!!!μη ρωτησεις τιποτα λεπτομερειες απο το τηλ. θα φας μπριζολιτσα μια χαρα...
φιλε μηπως ειναι ξανθια σε διαμερισμα λιγο πανω απ το καραβελ οπως πας για παγκρατι?? με μεγαλους βυζους?? και αλλοδαπη?
Διερευνητική επίσκεψη στην κυρία.
Χώρος κοντά στο caravel.
Μασάζ 1 ώρας στα €50 με εκτόνωσή.
Σε ερώτηση μου για περισσότερα, μου είπε αν γνωριστούμε καλύτερα.
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, μπορεί να συμπληρώσει.
φιλε μηπως ειναι ξανθια σε διαμερισμα λιγο πανω απ το καραβελ οπως πας για παγκρατι?? με μεγαλους βυζους?? και αλλοδαπη?
μα λες ότι έδωσες 50 για μασάζ και εκτόνωση και περιμένεις να πάει κάποιος άλλος να δώσει ένα 50νταρι για κάτι που αξίζει 30 και πολυ λέω
α τον πονηρο
χαχαχα ψαχνει για κοροιδα
πες μας πως ειναι δωσε περισσοτερες ινφο...Οχι δεν ειναι αυτη.
ειπα οτι δεν εδωσα.
Ουτε πονηρος , ουτε ψαχνω για κοροιδα.
Ανταλλαγη πληροφοριων κανω.
Πηγα , ειδα , δεν πηρα, ας παει και καποιος αλλος να δει αν θελει.
Δεν του ειπα να παρει.
Επισης δεν απευθυνομαι μονο σε αυτους που ψαχνουν και την μπριζολα, στους οποιους ανηκω και εγω.
Υπαρχουν και αλλοι που θελουν μασαζ και εκτονωση
στο πρώτο σου ποστ εδόθη η εντύπωση ότι πέρασες με τη θειάΟχι δεν ειναι αυτη.
ειπα οτι δεν εδωσα.
Ουτε πονηρος , ουτε ψαχνω για κοροιδα.
Ανταλλαγη πληροφοριων κανω.
Πηγα , ειδα , δεν πηρα, ας παει και καποιος αλλος να δει αν θελει.
Δεν του ειπα να παρει.
Επισης δεν απευθυνομαι μονο σε αυτους που ψαχνουν και την μπριζολα, στους οποιους ανηκω και εγω.
Υπαρχουν και αλλοι που θελουν μασαζ και εκτονωση
στο πρώτο σου ποστ εδόθη η εντύπωση ότι πέρασες με τη θειά
δεν πηγε τυπε για μασαζ μονο αναγνωριστικη εκανε και θελει να κανουμε εμεις το κασκαντεριλικι
δεν έχω καμιά πρόθεση να σε αποθαρρύνωΚαλύτερα να μην το συνεχίσουμε αλλο.
Καλοπροαιρετα έδωσα ότι πληροφορία μπορούσα και ήξερα.
Οι πιο παλιοί , έμπειροι και θέλω να πιστεύω "αγνοί" και αυτοί ως προς τις προθέσεις τους μην μας αποθαρυνουν χωρίς λογο.
δεν έχω καμιά πρόθεση να σε αποθαρρύνω
όπως έγραψα αυτή την εντύπωση είχα
Εχει εμπειρια κανειςhttps://*****/aggelia/erotiko-masaz/?
μάλλον βίζιτα που λανσάρεται ως μασάζ;
Καλημερα.
Δεν εχω βρεθει μαζι της αλλα εχω κρατησει την κριτικη ενος συναγωνιστη που βρεθηκε μαζι της κανα τριαρι χρονια πριν και την παραθετω :
"Όποιος έχει τα λουμπάκα του μπορεί να την επισκευθεί, σε 3-4 το πολύ 5 συνεδρίες θα τον έχει κάνει περδίκι, από κει και πέρα το πολύ κάνα φραπεδάκι με +10€, αλλά απ'ότι κατάλαβα κι αυτό δεν γουστάρει να το κάνει. Από εμφάνιση είναι ψηλή νταρντανογυναίκα με πιασίματα, θα την έλεγα ασχημούλα αλλά για μένα δεν έχει σημασία γιατί γενικά την βρίσκω ντε-καβλέ, οπότε το τελευταίο που ήθελα ήταν να την πηδήξω.
Θα μου πείτε τότε γιατί πήγα, μα από περιέργια βέβαια, ήθελα να δω με 30€ τι παίρνω,
λοιπόν πήρα μιας ώρας αξιόλογο μασάζ για τα λουμπάκα μου
και ναι για 30€ θα ξαναπάω μόνο και μόνο για το μασάζ.
ΥΓ. Η αλήθεια είναι πως την έχει την μούρλα της,αλλά δεν πιστεύω να κινδυνεύουμε
ΥΓ2.ΠΡΟΣΟΧΗ ψάχνει απεγνωσμένα άντρα να παντρευτει "
Επειδη η κριτικη ειναι παλια, το προγραμμα της μπορει να το εχει αλλαξει και να προσφερει περισσοτερα.
Εδω συμβαίνει κάτι περίεργο. Κάνοντας αναζήτηση το κινητό στο google, ενα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, παραπέμπει στην σελίδα 41 του νήματος, όπου γίνεται κουβέντα για την Άννα από τα Καμίνια. Καμμία σχεση όμως με την κοπέλα της αγγελίας
"Όποιος έχει τα λουμπάκα του μπορεί να την επισκευθεί, σε 3-4 το πολύ 5 συνεδρίες θα τον έχει κάνει περδίκι, από κει και πέρα το πολύ κάνα φραπεδάκι με +10€, αλλά απ'ότι κατάλαβα κι αυτό δεν γουστάρει να το κάνει. Από εμφάνιση είναι ψηλή νταρντανογυναίκα με πιασίματα, θα την έλεγα ασχημούλα αλλά για μένα δεν έχει σημασία γιατί γενικά την βρίσκω ντε-καβλέ, οπότε το τελευταίο που ήθελα ήταν να την πηδήξω.
Θα μου πείτε τότε γιατί πήγα, μα από περιέργια βέβαια, ήθελα να δω με 30€ τι παίρνω,
λοιπόν πήρα μιας ώρας αξιόλογο μασάζ για τα λουμπάκα μου
και ναι για 30€ θα ξαναπάω μόνο και μόνο για το μασάζ.
ΥΓ. Η αλήθεια είναι πως την έχει την μούρλα της,αλλά δεν πιστεύω να κινδυνεύουμε
ΥΓ2.ΠΡΟΣΟΧΗ ψάχνει απεγνωσμένα άντρα να παντρευτει "
Επειδη η κριτικη ειναι παλια, το προγραμμα της μπορει να το εχει αλλαξει και να προσφερει περισσοτερα.
ηταν γαμευσιμη;Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε αλλο.
Καλοπροαιρετα έδωσα ότι πληροφορία μπορούσα και ήξερα.
Οι πιο παλιοί , έμπειροι και θέλω να πιστεύω "αγνοί" και αυτοί ως προς τις προθέσεις τους μην μας αποθαρυνουν χωρίς λογο.
Τιμήθηκε και η Καρολίνα με απόλυτη επιτυχία. Έπειτα από παζάρι με αρκετό χιούμορ, αφαιρέθηκε το μασάζ και παίξαμε πίπα στο πρώτο ημίχρονο και πισωκολλητό στο δεύτερο. Ομολογώ ότι τα είχα απωθημένο αυτά τα τσιμπουκόχειλα. Έχει ωραίο σφιχτό κορμί ετούτη η γαζέλα κι αν προσπεράσεις τις μαλακίες περί Βραζιλίας χωρίς να γελάσεις, γαμάς καμαρωτά και άνετα.
τη κοπελα μου ρε!Τιμήθηκε και η Καρολίνα με απόλυτη επιτυχία. Έπειτα από παζάρι με αρκετό χιούμορ, αφαιρέθηκε το μασάζ και παίξαμε πίπα στο πρώτο ημίχρονο και πισωκολλητό στο δεύτερο. Ομολογώ ότι τα είχα απωθημένο αυτά τα τσιμπουκόχειλα. Έχει ωραίο σφιχτό κορμί ετούτη η γαζέλα κι αν προσπεράσεις τις μαλακίες περί Βραζιλίας χωρίς να γελάσεις, γαμάς καμαρωτά και άνετα.