thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
εμένα θα μου πεις ...
κανόνισε κέντρο ή στα μέρη της
σε πιά περιοχή την συνάντησες?? έρχεται νότια η μόνο κέντρο??
εμένα θα μου πεις ...
κανόνισε κέντρο ή στα μέρη της
να πάρεις Καρολίνα ανεπιφύλακταΚατεβαινω Αθήνα για 3 μέρες...
Εχω διαβάσει αρκετά το thread αλλά θα παρακαλέσω αν θέλει κάποιος είτε εδώ είτε σε μήνυμα να μου προτείνει κάτι αξιόλογο...
Ευχαριστώ πολύ!
για να είμαι ειλικρινής είχα μιά επιφύλαξη από όσα είχα διαβάσει
όμως πέρασα πολύ καλά στο ραντεβού και θα την ξαναπάρω
δεν λουφάρει στο γαμήσι
στη Μπακνανά δεν την είχα πάρει σε τι τιμή έβγαινε εκεί θυμάσαι?Η όλη ιστορία (που μοιραζει πίτσες... ;)) είχε δημιουργηθεί όσο ήταν στην Μπακνανά κυρίως!
Από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε εγώ την έχω δει δύο φορές και ήταν μια χαρά και καθόλα σωστή. Ούτε έχει ακουστεί κάτι από κάποιον. Από τα πιο VFM της αγοράς!!
εντάξει butts σταματα θα βάλω τα κλάματα! Κανα νέο με το θέμα μας;Κι αυτός είναι ένας βασικός λόγος που πρώην κοπέλες μαγαζιών και νυν ανεξάρτητες δεν γουστάρουν να γυρίσουν στα μαγαζιά. Σου λεει η άλλη (και η συγκεκριμένη βέβαια) σιγά μην κάθομαι 10 12 ώρες μέσα σ'ενα μαγαζί κλεισμένη σε 4 τοίχους και να παίρνω για καθε ραντεβού τα μισά. Βγαίνω μόνη μου και μαζεύω τα ίδια και περισσότερα και δουλεύω όπως γουστάρω και τις μισές ώρες!
Κι εγω θα την καταγαμησω την Καρολινα μες τις επομενες μερες , θα την γαμισω πολυ ασχημα την γαζελα σου , θα της ριξω κι ενα για σενα piloεντάξει butts σταματα θα βάλω τα κλάματα! Κανα νέο με το θέμα μας;
Από (1)50€ ξεκίναγε 20λεπτά χωρίς μασάζ, στα (2)60€ μασάζ και σεξ η μισή ώρα και 80 η ώρα (φουλ μασάζ και σεξ).
Απλά να σημειώσουμε ότι η κοπέλα έπαιρνε τα μισά και τα άλλα μισά το μαγαζί.
Τώρα που βγαίνει στα 50€ όλα δικά της είναι περισσότερα από τα 40€ που έπαιρνε για τον ίδιο χρόνο στο μαγαζί!!!
Hoover τα τσιμπουκόχειλα κ στα 4 δώσε πόνο chico!
Είναι σμιλεμένες να πιπώνουν, είναι αλήθεια,Αχχχ αυτες οι τσιμπουκοχειλαρες της, πως βεντουζαρουν στον πουτσο!!!
είναι κορυφαία στην πίπα και μπράβο της
ναιόλα αυτά η βραζιλιάνα(λέμε τώρα), που δραστηριοποιείται και σε άλλο χώρο?????