petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
EΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΜ?
εχει βαλει το λινκ πιο πισω στην κριτικη του ο συναδελφος
EΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΜ?
ναι 60 ευρώ δύο πιστολιές χωρίς μασάζ
καθεται μια ωρα γεμάτη? ή αν τελιωσεις την κάνει πιο γρήγορα??Η όλη ιστορία (που μοιραζει πίτσες... ;)) είχε δημιουργηθεί όσο ήταν στην Μπακνανά κυρίως!
Από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε εγώ την έχω δει δύο φορές και ήταν μια χαρά και καθόλα σωστή. Ούτε έχει ακουστεί κάτι από κάποιον. Από τα πιο VFM της αγοράς!!
Υπάρχει κάτι ασιατικό κατ'οίκον;
στα 60 ευρώ με 2 πιστολιές κάθεται μία ώρα γεμάτηκαθεται μια ωρα γεμάτη? ή αν τελιωσεις την κάνει πιο γρήγορα??
στο ανακοινώνει η ιδια πως υπάρχουν και δυο πιστολιές με 60άρι ή της το προτείνεις ο ιδιος όταν βρεθείτε..??στα 60 ευρώ με 2 πιστολιές κάθεται μία ώρα γεμάτη
Εγώ της είπα πως δεν θέλω να κανω μασάζ αλλά σεξ με 2 εκτονωσειςστο ανακοινώνει η ιδια πως υπάρχουν και δυο πιστολιές με 60άρι ή της το προτείνεις ο ιδιος όταν βρεθείτε..??
Εεεεεετσι!!![size=10pt]Εγώ της είπα πως δεν θέλω να κανω μασάζ αλλά σεξ[/size] με 2 εκτονωσεις
Μου απάντησε ότι αυτά συνηθως δεν λέγονται από το τηλ κλπ δεν σε ξέρω αλλά οκ με 60 θα το κάνουμε
Καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις πριν το δωματιο με όλες
Ρε τυπε να γαμήσεις πας αν της πεις οτιδήποτε θα λακισειΠαιδια μια απορια που εχω για την καρολινα, της λετε οτι την ξερετε και οτι δεν ειναι βραζιλιανα ή πατε με τα νερα της στα ραντεβου? Για να εχω μια ιδεα τι να κανω οταν την συναντησω
μια χαρα δεν εχει πολυ πολυ μπλα μπλα με το πρωτο ραντεβου εχει παστελωμα... αμα το κουραζεις πιο πολυ δεν θα εχει παστελωμα..
τι κοτζαμ σημαια εχουμε.
εισαι και συ,περαμαικος.μου κοψανε το νερο.κλαμαααααααααατι κοτζαμ σημαια εχουμε.
τι θυμηθηκες.εισαι και συ,περαμαικος.μου κοψανε το νερο.κλαμαααααααααα