spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
α καλα..γιατι το αλλο στο χαιδαρι?.πολυ καλη.....και ηταν λειψανο.αχααχαχχαχαχαχαχατι θυμηθηκες.
α καλα..γιατι το αλλο στο χαιδαρι?.πολυ καλη.....και ηταν λειψανο.αχααχαχχαχαχαχαχατι θυμηθηκες.
gyrako καλημερεςα καλα..γιατι το αλλο στο χαιδαρι?.πολυ καλη.....και ηταν λειψανο.αχααχαχχαχαχαχαχα
ελα παιχτη. ....gyrako καλημερες
Κάνε τον Κινέζο Μπα σε καλό σας εδώ μέσα, μου φτιάξαμε το κέφιΠαιδια μια απορια που εχω για την καρολινα, της λετε οτι την ξερετε και οτι δεν ειναι βραζιλιανα ή πατε με τα νερα της στα ραντεβου? Για να εχω μια ιδεα τι να κανω οταν την συναντησω
διακαης ποθος φιλε αλλα τζιφος
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!Εγώ της είπα πως δεν θέλω να κανω μασάζ αλλά σεξ με 2 εκτονωσεις
Μου απάντησε ότι αυτά συνηθως δεν λέγονται από το τηλ κλπ δεν σε ξέρω αλλά οκ με 60 θα το κάνουμε
Καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις πριν το δωματιο με όλες
εισαι βλαξ ή τον παριστανεις?εννοειται οτι πας με τα νερα της..
thanks φιλε, που απαντησες ευγενικαΡε τυπε να γαμήσεις πας αν της πεις οτιδήποτε θα λακισει
Προσωπικά πήγα να γελάσω όταν μου είπε κάτι για την "πατρίδα" της το έσωσα όμως
Δεν μπα να ναι κι από τον άγιο Δημήτριο το θέμα είναι ότι βεντουζαρει όσο λιγες
Φίλε μου μήπως μπορείς να μου δώσεις τηλ Καρολίνας?Συνάντηση με Καρολίνα στο κέντρο.
Επικοινωνία αργά το μέσημέρι και κανόνισμα για απόγευμα, την βόλευε ο Priamos που δυστυχώς ανέβασε το κόστος συνάντησης.
Στο μασάζ πολύ καλή ειδικά μετά τις μούφες που έχω φάει τον τελευταίο καιρό, παρότι καποιες φορες την έπιασα να χαζεύει στην τηλεόραση, τα χέρια της δούλευαν όλη την ώρα σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Ξεκίνημα Β ημιχρόνου με πολύ καλό στοματικό και ερώτηση απο μέρους της για χρήση ή μη προφυλακτικου.
Πολύ καλή απόδοση, και η θέα του τουμπανιασμένου κορμιού της στα στησίματα πολυ καλη.
Μια συνεδρία που θα επαναληφθεί.
Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά ελληνικά μιλάει, μεγάλωσε εδώ από όσο λέει απο Βραζιλιάνους γονείς ... πάντως στο τέλος χόρευε ... δεν της ζήτησα όμως samba
ΚαρολιναΦίλε μου μήπως μπορείς να μου δώσεις τηλ Καρολίνας?
Τι θυμήθηκες τώρα!
Βινα Ασικη μεγάλη καβλα της εποχής !
Για μενα 40 ειναι οκερωτηση... ποσα θα δινεται το μαξιμουμ για μασαζακι 1 ωρας απο πιτσιρικα 19-20 ετων τουμπανακι στο κορμι και στην φατσα αλλα φτανει μεχρι να στον παιξει στο τελος?? εσυ χουφτωνεις και γλυφεις βυζακια... ποια τιμη ειναι ταβανι για εσας???
μασαζ με φραπε μονο?αν το μασαζ ειναι πραγματικα καλο κ θεραπευτικο 40-50 ταβανι! αν ειναι του κωλου περασμα με χαδακια λες κ λαδωνει φυλο για σπανακοπιτα 20-30!ερωτηση... ποσα θα δινεται το μαξιμουμ για μασαζακι 1 ωρας απο πιτσιρικα 19-20 ετων τουμπανακι στο κορμι και στην φατσα αλλα φτανει μεχρι να στον παιξει στο τελος?? εσυ χουφτωνεις και γλυφεις βυζακια... ποια τιμη ειναι ταβανι για εσας???
20 ευρώερωτηση... ποσα θα δινεται το μαξιμουμ για μασαζακι 1 ωρας απο πιτσιρικα 19-20 ετων τουμπανακι στο κορμι και στην φατσα αλλα φτανει μεχρι να στον παιξει στο τελος?? εσυ χουφτωνεις και γλυφεις βυζακια... ποια τιμη ειναι ταβανι για εσας???