Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Παιδια μια απορια που εχω για την καρολινα, της λετε οτι την ξερετε και οτι δεν ειναι βραζιλιανα ή πατε με τα νερα της στα ραντεβου? Για να εχω μια ιδεα τι να κανω οταν την συναντησω
Κάνε τον Κινέζο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μπα σε καλό σας εδώ μέσα, μου φτιάξαμε το κέφι :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: inno60

Dirtyspace

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
Συνάντηση με Καρολίνα στο κέντρο.
Επικοινωνία αργά το μέσημέρι και κανόνισμα για απόγευμα, την βόλευε ο Priamos που δυστυχώς ανέβασε το κόστος συνάντησης.
Στο μασάζ πολύ καλή ειδικά μετά τις μούφες που έχω φάει τον τελευταίο καιρό, παρότι καποιες φορες την έπιασα να χαζεύει στην τηλεόραση, τα χέρια της δούλευαν όλη την ώρα σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Ξεκίνημα Β ημιχρόνου με πολύ καλό στοματικό και ερώτηση απο μέρους της για χρήση ή μη προφυλακτικου.
Πολύ καλή απόδοση, και η θέα του τουμπανιασμένου κορμιού της στα στησίματα πολυ καλη.
Μια συνεδρία που θα επαναληφθεί.
Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά ελληνικά μιλάει, μεγάλωσε εδώ από όσο λέει απο Βραζιλιάνους γονείς ... πάντως στο τέλος χόρευε ... δεν της ζήτησα όμως samba

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Α τη σώζει σιγά σιγά  τη καταγωγή βλεπω

• Like

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Εγώ της είπα πως δεν θέλω να κανω μασάζ αλλά σεξ με 2 εκτονωσεις
Μου απάντησε ότι αυτά συνηθως δεν λέγονται από το τηλ κλπ δεν σε ξέρω αλλά οκ με 60 θα το κάνουμε
Καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις πριν το δωματιο με όλες
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

• Like
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
8
Πόντοι
0
  • Like
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Ρε τυπε να γαμήσεις πας αν της πεις οτιδήποτε θα λακισει
Προσωπικά πήγα να γελάσω όταν μου είπε κάτι για την "πατρίδα" της το έσωσα όμως
Δεν μπα να ναι κι από τον άγιο Δημήτριο το θέμα είναι ότι βεντουζαρει όσο λιγες
thanks φιλε, που απαντησες ευγενικα  :hi:
γενικα παντως δεν νομιζω να πιστευει οτι δεν την ξερει ουτε ενας μας, αλλα δεν θα το ρισκαρω

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Συνάντηση με Καρολίνα στο κέντρο.
Επικοινωνία αργά το μέσημέρι και κανόνισμα για απόγευμα, την βόλευε ο Priamos που δυστυχώς ανέβασε το κόστος συνάντησης.
Στο μασάζ πολύ καλή ειδικά μετά τις μούφες που έχω φάει τον τελευταίο καιρό, παρότι καποιες φορες την έπιασα να χαζεύει στην τηλεόραση, τα χέρια της δούλευαν όλη την ώρα σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Ξεκίνημα Β ημιχρόνου με πολύ καλό στοματικό και ερώτηση απο μέρους της για χρήση ή μη προφυλακτικου.
Πολύ καλή απόδοση, και η θέα του τουμπανιασμένου κορμιού της στα στησίματα πολυ καλη.
Μια συνεδρία που θα επαναληφθεί.
Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά ελληνικά μιλάει, μεγάλωσε εδώ από όσο λέει απο Βραζιλιάνους γονείς ... πάντως στο τέλος χόρευε ... δεν της ζήτησα όμως samba
Φίλε μου μήπως μπορείς να μου δώσεις τηλ Καρολίνας?

• Like

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Καλημέρα στην Παρέα
Εχουμε νεότερα απο Ιννα ??
Υγεια σε ολους και οτι καλητερο !!!

• Like

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Τι θυμήθηκες τώρα!
Βινα Ασικη μεγάλη καβλα  της εποχής !

• Like

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
ερωτηση... ποσα θα δινεται το μαξιμουμ για μασαζακι 1 ωρας απο πιτσιρικα 19-20 ετων τουμπανακι στο κορμι και στην φατσα αλλα φτανει μεχρι να στον παιξει στο τελος?? εσυ χουφτωνεις και γλυφεις βυζακια... ποια τιμη ειναι ταβανι για εσας???

• Like

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
ερωτηση... ποσα θα δινεται το μαξιμουμ για μασαζακι 1 ωρας απο πιτσιρικα 19-20 ετων τουμπανακι στο κορμι και στην φατσα αλλα φτανει μεχρι να στον παιξει στο τελος?? εσυ χουφτωνεις και γλυφεις βυζακια... ποια τιμη ειναι ταβανι για εσας???
Για μενα 40 ειναι οκ

• Like

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μασαζ με φραπε μονο?αν το μασαζ ειναι πραγματικα καλο κ θεραπευτικο 40-50 ταβανι! αν ειναι του κωλου περασμα με χαδακια λες κ λαδωνει φυλο για σπανακοπιτα 20-30!

• Like

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
20 ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom